- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.721
Benimde sol kucuk kuzum ama ciplakken anlasilir disardan pek belli degil bide emzirme bittikten sonra küçülüyor oda ötekiyle esitlenir muhtemelen ama cok bariz fark varsa yine de icin rahat etsin diye sor bir istersen doktoraKizlar size bi sorum olcak komik biraz ama
Bnm sol gögsümde mastit olustu bilenler var baya ilerledi en son ameliyat olcaktm kendisi patladi sut akti simdi diger taraftan emziriyorum ama sol taraf kücüldü sanki orantisiz yani su an havlu koyuyorum esitlensin diyeemzirmeyi birakinca duzelir mi acaba ?
Nedemek canım benimmmmdoğrudur canım kv dem de aynısı söyler durur. sonuçta ben vitamin için gitmiştim bana düzgün beslenme önermesi lazım. birde burdaki diyetisyenlerin klasik menüleri detoks gibi şeyler veren hiç yok nerdeyse ya da farklı birşey yapan . bende dikkat ederim bundan sonra canım sebze + yoğurt / et +salata+ soda şeklinde giderim bilgiler için teşekkür ederim
Bende tam ortadaki gibi inşallahBen de boyle olcam
Sabah alintildim tatlim ama yazamadim kizimi anneme goturdum eve geldim ders çalıştım sonra gittim geri aldim eve gelince uyuduk biraz öncede yemek yedik sen napiyosun ogle yemegini naptin yedin mi pirincgünaydın canım nasılsın
Afiyet olsun kuzucumKahvalti
Az peynirli 2 yumrta
3 zeytin
Maydanoz roka yeşil soğan
1 dilim ekmek
Bir tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Ara
Avuc ortam kadar yer fistigi
Oglen
6 yk bamya
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
3 yk haslanmis tavuk
Ara
3 cubuk kiraker
15 fistik
Aksam
Ton baligi
Bol salata
Yarim dilim ekmek
Su 1.5 2 yaparim yatana kadar acikirsam 1 bardak sut yada bir elma yiyebilirim gec yaticam 2 den asagi uyumam
Sagol canimAfiyet olsun kuzucum
Amin canım benimSagol canimsanada afiyet olsun esininde dogum gunu kutlu olsun omur boyu hep birlikte kutlayin insallah
Harika canım at o negatif enerjiyi üstünden işte sporla hepsi olurKızlar 1 saat daha bisiklet yaptım etti bugün 2saatbugün çok enerjik hissediyorum onun biraz sonra dans etmeyi düşünüyorum yorum
SüperBugün
Kahvalti iki haslanmis yumurta 5zeytin az peynir ceviz azıcık gozleme
Ara 1 elma 5 badem
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği
2 lt su
30 dk bölgesel
Afiyet olsun canım menünde sporunda çok güzelKahvaltı : kepek ekmeğinden kaşarlı mini kare tost
Ara: 100ml sütten yapılmış 200ml lik kahve
Öğlen yemeği yok Çeyrek elma
Akşam:: 1tabak karnıbahar,bir parça kuzu incik
Az önce eşimin doğum gününü kutladık 2-3 çatalcık pastadan tatdımçay,çay,çay
2lt su sabahdan 30dakika yürüyüş+1saat kondisyon bisikleti Kızlar birazdan da tekrar 1saat bisiklet yapicam
Afiyet olsun canım çok güzelKahvalti
Az peynirli 2 yumrta
3 zeytin
Maydanoz roka yeşil soğan
1 dilim ekmek
Bir tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Ara
Avuc ortam kadar yer fistigi
Oglen
6 yk bamya
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
3 yk haslanmis tavuk
Ara
3 cubuk kiraker
15 fistik
Aksam
Ton baligi
Bol salata
Yarim dilim ekmek
Su 1.5 2 yaparim yatana kadar acikirsam 1 bardak sut yada bir elma yiyebilirim gec yaticam 2 den asagi uyumam
duzelmicek buyuk ihtimalKizlar size bi sorum olcak komik biraz ama
Bnm sol gögsümde mastit olustu bilenler var baya ilerledi en son ameliyat olcaktm kendisi patladi sut akti simdi diger taraftan emziriyorum ama sol taraf kücüldü sanki orantisiz yani su an havlu koyuyorum esitlensin diyeemzirmeyi birakinca duzelir mi acaba ?
Çok şükür attım canımHarika canım at o negatif enerjiyi üstünden işte sporla hepsi olur
Çok şükür attım canımgene kendimi çok enerjik ve pozitif hissetmeye başladım AAA hiç aklımıza gelmiyor kız yoksa bana nazar mı değmişti kim o kem gözlü çabuk itiraf etsin bakiim kim kıskandı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?