Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim bastan itibaren biri küçük biri büyüktü
Nasik yani
Canım bir dr görünmende fayda var benim eşitlenmedi hala biri büyük biri küçük
Ya cok belli oluyo mu pki
Benimde sol kucuk kuzum ama ciplakken anlasilir disardan pek belli degil bide emzirme bittikten sonra küçülüyor oda ötekiyle esitlenir muhtemelen ama cok bariz fark varsa yine de icin rahat etsin diye sor bir istersen doktora
Ya bnm doktor bundan bi daha emziremeyebilirsin dedi zaten sekil olarakta bozuldu ama tabi dis gorunus onemli seklini kimse gormicek nasilsa
Bende tam ortadaki gibi inşallah
Insallah bi gun insallahhhh
duzelmicek buyuk ihtimal
Belki duzelir ya digerinden emzirmeyi birakincaa duzelmezse naparim boyle ben

G gokyuzundekiturna Canım nasıl ne yapıyorsun ? Sağlığın nasıl ? Kilon nasıl ? Hayatın nasıl gidiyor ? Arada bir uğra slm ver hem çoktaan ben hedefe vardım siz daha varamadınız mı der hava atarsın bize özledim valla hemde merak ettim naslsn diye canım arada görünce uğra buralara

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 3 çatal iyiymiş

Ben seninle birlikte kendime de nazar degdirmis olabilirim

Sabah domates salatalık yeşillik 3 çeşit peynir iki dilim ekmek
bir kaşık tahin bir bardak çay.

Öğlen lorlu ıspanak bir kase ve bir kase cacık.

Ara şekersiz kahve iki hurma iki ceviz,

Akşam korili tavuk 4 kaşık bir tabak salata.

3 lt su 1 saat yürüyüş 1 saat bisiklet 30 dk bölgesel.

Süpersin canım diyet ıspanak böreği tarifi vardı karatay böreğide deniyor unsuz filan bende yarın ondan yapayım kahvaltıya diye düşünüyorum hem değişiklik olmuş olur bir de tekrar spor yarışı yapalım canım yaaaa cuma başlayalım daha bir canlanırız hem birbirimizide daha güzel teşvik ederiz spora yaz geliyor sporu artk hiç bırakmama lazm spora ağırlık vermemiz şart

Nasıl bir rüya öyle o
Bal pekmez ye biraz geçer
Afiyet olsun canım güzelmiş menü
Afiyet olsun canım menüler harika
Sabah alintildim tatlim ama yazamadim kizimi anneme goturdum eve geldim ders çalıştım sonra gittim geri aldim eve gelince uyuduk biraz öncede yemek yedik sen napiyosun ogle yemegini naptin yedin mi pirinc
Rahat rahat ders çalışmışsındır bugün
Dışarıdaydım canım alışveriş yaptık biraz.
Wc sıkıntım var 2 gündür cumaya nasıl olacak bilmiyorum

Benim sag buyuk sol kucuk kizim sagi daha cok emdi

Duzelir belki canim simdiden dusunme boyle kuculecek illaki emzirdigin gogsun de o zaman esitlenebilir
Afiyet olsun canım
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun tatlim

Oyle bir ruya iste yedim ama pisman da oldum diyorum cuma geliyor ben niye yedim falan sonra uyandim

Evet bugun bayagi calistim cuma gunude alicak ogleden aksama kadar o gun izinliymis muhtemelen bildirimi yapar malalarda da ara ara bakar kacarim gun icinde yazmayabilirim ama aksama menu paylasirim canim

Bol bol yesillik falan ye kayisi cayi yada kayisi falan

Son düzenleme:
Olur canım buraya yazsam da yazmasam da yapabildiğim kadar yapıyorum bisiklet ve bölgesel yapmaya çalışıyorum ya da cardio acıyorum olmadı dans ediyoruz kızımla hareket olsun diye

Menü spor harika canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…