- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.741
Çok şükür attım canımgene kendimi çok enerjik ve pozitif hissetmeye başladım AAA hiç aklımıza gelmiyor kız yoksa bana nazar mı değmişti kim o kem gözlü çabuk itiraf etsin bakiim kim kıskandı beni
SupersinKızlar 1 saat daha bisiklet yaptım etti bugün 2saatbugün çok enerjik hissediyorum onun biraz sonra da dans etmeyi düşünüyorum yorum
Afiyet olsun canim guzel menuSabah
2 yumurta
Zeytin
2 dilim ekmek
Oglen taze fasulye 1 dilim ekmek
Ara muz
Aksam firin patates tavuk
1 kase yogurt
Sagol canimAfiyet olsun canım çok güzel
Nasik yaniBenim bastan itibaren biri küçük biri büyüktü
Ya cok belli oluyo mu pkiCanım bir dr görünmende fayda var benim eşitlenmedi hala biri büyük biri küçük
Ya bnm doktor bundan bi daha emziremeyebilirsin dedi zaten sekil olarakta bozuldu ama tabi dis gorunus onemli seklini kimse gormicek nasilsaBenimde sol kucuk kuzum ama ciplakken anlasilir disardan pek belli degil bide emzirme bittikten sonra küçülüyor oda ötekiyle esitlenir muhtemelen ama cok bariz fark varsa yine de icin rahat etsin diye sor bir istersen doktora
Insallah bi gun insallahhhhBende tam ortadaki gibi inşallah
Belki duzelir ya digerinden emzirmeyi birakincaa duzelmezse naparim boyle benduzelmicek buyuk ihtimal
Supersin
Afiyet olsun canim guzel menu
Sagol canim
Afiyet olsun canımKahvalti
Az peynirli 2 yumrta
3 zeytin
Maydanoz roka yeşil soğan
1 dilim ekmek
Bir tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Ara
Avuc ortam kadar yer fistigi
Oglen
6 yk bamya
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
3 yk haslanmis tavuk
Ara
3 cubuk kiraker
15 fistik
Aksam
Ton baligi
Bol salata
Yarim dilim ekmek
Su 1.5 2 yaparim yatana kadar acikirsam 1 bardak sut yada bir elma yiyebilirim gec yaticam 2 den asagi uyumam
Afiyet olsun canım 3 çatal iyiymişKahvaltı : kepek ekmeğinden kaşarlı mini kare tost
Ara: 100ml sütten yapılmış 200ml lik kahve
Öğlen yemeği yok Çeyrek elma
Akşam:: 1tabak karnıbahar,bir parça kuzu incik
Az önce eşimin doğum gününü kutladık 2-3 çatalcık pastadan tatdımçay,çay,çay
2lt su sabahdan 30dakika yürüyüş+1saat kondisyon bisikleti Kızlar birazdan da tekrar 1saat bisiklet yapicam
Afiyet olsun kuzumBugün
Kahvalti iki haslanmis yumurta 5zeytin az peynir ceviz azıcık gozleme
Ara 1 elma 5 badem
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği
2 lt su
30 dk bölgesel
BenÇok şükür attım canımgene kendimi çok enerjik ve pozitif hissetmeye başladım AAA hiç aklımıza gelmiyor kız yoksa bana nazar mı değmişti kim o kem gözlü çabuk itiraf etsin bakiim kim kıskandı beni
Benseninle birlikte kendime de nazar degdirmis olabilirim
Süpersin canımSabah domates salatalık yeşillik 3 çeşit peynir iki dilim ekmek
bir kaşık tahin bir bardak çay.
Öğlen lorlu ıspanak bir kase ve bir kase cacık.
Ara şekersiz kahve iki hurma iki ceviz,
Akşam korili tavuk 4 kaşık bir tabak salata.
3 lt su 1 saat yürüyüş 1 saat bisiklet 30 dk bölgesel.
Nasıl bir rüya öyle oIyi aksamlar bu gun yoktum ders calistim hep annemde kizi almisti ara ara baktım neyse eve geldik uyuduk biraz once uyandimSchonerDuft kizlar halley yedim kucuktu sonra kendimi tutamadim buyuk birtane daha yedim dedim menuye nasil yazayim bunu hemde 2 tane biri de buyuk ertesine gune kesin arti cikicam diye de pismanim uyandim ruyaymis tatli isteği olmaya başadi son 4 5 gun kaldi regliye napsam tarcinli sut falan mi içsem
Afiyet olsun canım güzelmiş menüKızlar menülerim kalkinca 2 bardak su
Kahvaltı 1 yumurta haşlanmış 5 zeytin 1 dilim peynir salatalık domates bir dilim ekmek
Ara yoğurt 2 küçük bitter cikolata
Öğlen ızgara tavuk pirzola ekmek salata yoğurt
Akşam ıspanak yemeği pirincsiz yoğurt
Ekmeği kendim yapmaya başladım bugün denedim sonuç muhteşem tam buğday ekmeği yaptım tabi fırından alınmış gibi değil daha çok köy ekmeği tadı var
Afiyet olsun canım menüler harikaKahvalti
Az peynirli 2 yumrta
3 zeytin
Maydanoz roka yeşil soğan
1 dilim ekmek
Bir tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Ara
Avuc ortam kadar yer fistigi
Oglen
6 yk bamya
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
3 yk haslanmis tavuk
Ara
3 cubuk kiraker
15 fistik
Aksam
Ton baligi
Bol salata
Yarim dilim ekmek
Su 1.5 2 yaparim yatana kadar acikirsam 1 bardak sut yada bir elma yiyebilirim gec yaticam 2 den asagi uyumam
Rahat rahat ders çalışmışsındır bugünSabah alintildim tatlim ama yazamadim kizimi anneme goturdum eve geldim ders çalıştım sonra gittim geri aldim eve gelince uyuduk biraz öncede yemek yedik sen napiyosun ogle yemegini naptin yedin mi pirinc
Dışarıdaydım canım alışveriş yaptık biraz.
Benim sag buyuk sol kucuk kizim sagi daha cok emdiNasik yani
Ya cok belli oluyo mu pki
Ya bnm doktor bundan bi daha emziremeyebilirsin dedi zaten sekil olarakta bozuldu ama tabi dis gorunus onemli seklini kimse gormicek nasilsa
Insallah bi gun insallahhhh
Belki duzelir ya digerinden emzirmeyi birakincaa duzelmezse naparim boyle ben
Duzelir belki canim simdiden dusunme boyle kuculecek illaki emzirdigin gogsun de o zaman esitlenebilirNasik yani
Ya cok belli oluyo mu pki
Ya bnm doktor bundan bi daha emziremeyebilirsin dedi zaten sekil olarakta bozuldu ama tabi dis gorunus onemli seklini kimse gormicek nasilsa
Insallah bi gun insallahhhh
Belki duzelir ya digerinden emzirmeyi birakincaa duzelmezse naparim boyle ben
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlimSabah domates salatalık yeşillik 3 çeşit peynir iki dilim ekmek
Oyle bir ruya isteNasıl bir rüya öyle o
Bal pekmez ye biraz geçer
Afiyet olsun canım güzelmiş menü
Afiyet olsun canım menüler harika
Rahat rahat ders çalışmışsındır bugün
Dışarıdaydım canım alışveriş yaptık biraz.
Wc sıkıntım var 2 gündür cumaya nasıl olacak bilmiyorum
Olur canım buraya yazsam da yazmasam da yapabildiğim kadar yapıyorum bisiklet ve bölgesel yapmaya çalışıyorum ya da cardio acıyorum olmadı dans ediyoruz kızımla hareket olsun diyeSüpersin canımdiyet ıspanak böreği tarifi vardı karatay böreğide deniyor unsuz filan bende yarın ondan yapayım kahvaltıya diye düşünüyorum hem değişiklik olmuş olur bir de tekrar spor yarışı yapalım canım yaaaa cuma başlayalım daha bir canlanırız hem birbirimizide daha güzel teşvik ederiz spora yaz geliyor sporu artk hiç bırakmama lazm spora ağırlık vermemiz şart
Teşekkür ederim kuzumDuzelir belki canim simdiden dusunme boyle kuculecek illaki emzirdigin gogsun de o zaman esitlenebilir
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun tatlim
Menü spor harika canımSabah domates salatalık yeşillik 3 çeşit peynir iki dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?