Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olur canım buraya yazsam da yazmasam da yapabildiğim kadar yapıyorum bisiklet ve bölgesel yapmaya çalışıyorum ya da cardio acıyorum olmadı dans ediyoruz kızımla hareket olsun diye
Bende sürekli yapıyorum aynen canım ama yarışma olunca diğer arkadaşlarda yapmaya başlıyor az yapanlar fazlalaştırıyor yapmayanlar yapmaya çalışıyor filan ondan bütün takıma katkısı oluyor o şekilde herkese destek olmuş oluruz

Canım giysilerfe sıkıntı yok ama çamaşırdan belli oluyor bir taam doluyor biri dolmuyor

Sınav bu Hafta sonu değil mi. Allah kolaylık versin canım.
Dün kayısı aldım sabah 2 tane yedim üstüne su içtim . Bugün çıkmazsam emeklerim boşa gidicek 71 i gördüm yine

Eki Görüntüle 2248281
Kahvaltıya buyurun kızlar gerçi hepsini huplettim
Afiyet olsun kuzum
Sınav bu Hafta sonu değil mi. Allah kolaylık versin canım.
Dün kayısı aldım sabah 2 tane yedim üstüne su içtim . Bugün çıkmazsam emeklerim boşa gidicek 71 i gördüm yine
Evet bu cumartesi pazar niye bosa gitsin canim olur mu öyle sey cikarsin bu hafta cumaya olmasa bile haftaya yine eksilerde olursun sonucta tuvalete gittin mi eksilerde olucaksin yine niye bos olsun canim oyle dusunme

blonde ambition netfilx te ketonjonik diyeti ve faydalarını anlatıyor bundan yıllar önce bir doktor yapılan araştırmayı çrpıtıyor ve saf protein ağırlıklı beslenmek zararlıdır sonucunu çıkartıyor. bir doktorda yıllar sonra tersini savunuyor ve mahkemelik oluyor tamamını izleyemedim henüz otizimli çocuklarda ki ilerlemeyi kanser hastasında ki kanserli hücrenin yok olmasını gösteriyorlar ve şekerin zararı bir iki defa izleyip iyice anlamayı düşünüyorum anladıktan sonra belki bende uygularım

Afiyet olsun kuzum

Evet bu cumartesi pazar niye bosa gitsin canim olur mu öyle sey cikarsin bu hafta cumaya olmasa bile haftaya yine eksilerde olursun sonucta tuvalete gittin mi eksilerde olucaksin yine niye bos olsun canim oyle dusunme
ne bilim cuma ya gelince verdiğim kiloları yansıtamıyorum karnımda şiş görsen varya bu ne dersin o gördüğünüz karın küçüklüğü de kalmadı

ne bilim cuma ya gelince verdiğim kiloları yansıtamıyorum karnımda şiş görsen varya bu ne dersin o gördüğünüz karın küçüklüğü de kalmadı
Ama olmaz canim boyle dusunme elinden gelini yap gerisi zamanla olucak bak 67 lere kadar dustum diyordun simdi niye yapamayasin daha once yaptin oyle degil mi suan az gozukse bile veriyorsun hafta ici 1 kiloydu simdi 200 gr gozukuyor ama bence tuvalate gidince yine guzel bir düşüş olur bugun tartildigin rakami baz alma cunku wc problemi var elbette daha fazla cikacak.
benim bazen ayda bir kilo verdigim oldu ama verdim oteki ay ayni kiloda kalmaktansa 1 kilo eksi olmak daha iyidir oyle degilmi canim simdi yine guzelce kacamak yapmadan devam edicez moral bozmak yok tamam mi

Günaydın kızlar
Tokluk kanını da verdim sonuçlar hepsi bir pazartesi çıkar dediler bizde gene kızım ile parka geçtik 1saattirvo parkta oynuyor ben 'den parktaki spor aletleri ile çalışıyorum iç dış bacak fazlan güzel çalıştım eve geçincede bisiklet sürücem

Eki Görüntüle 2248281
Kahvaltıya buyurun kızlar gerçi hepsini huplettim
Günaydın canım kahvaltın çok güzel afiyet olsun
Canım bu hafta bazı günlerde karbonhidrat fazla kaçmıştı birde şekerli kaçamakların olmuştu ya kuzum onlar hemen vücutta şu tutmaya sebep oluyor telaşlanma şuan fazladan tutulan su bir iki güne atılır canım tabiki karbonhidrat ve şekere çok dikkat et ki daha fazla şişirmesin yaptığı ötemize geri atsın
Aynen canım bir de epilepsili hastalarda ketojenik diyet ile epilepsi atakları azaltılıyormuş etkilerine bakar mısın muhteşem bende ençok hastalıklar üzerindeki etkisini filan görünce etkilenmiştim kesinlikle bir hafta yapmalısın canım ben de bir iki iki ileri giderken ketojenik diyeti 1 hafta yaptıkdan sonra düzenli takır takır her hafta vererek hemen 67ye geçmiştim gerçekten direk yağ yakımına geçiriyor vücudu ben ce 1hafta dayanamasan bile 5gün filan bir dene zaten açlık da olmuyor proteinden

önceden bu kadar sıkıntılı değildi o zamanlar bu kadar dikkat etmiyordum sanırım .
senin maşallahın var hep verdin sen mezun olana kadar
Toki için sıra beklıyorum ıyı mı kotu mu bılmıyorum hayırlısı neyse o olsun
hayırlısı olsun canım ayrıntısını bilmediğim bir konu birşey diyemicem

Kızlar eve geçtim şimdi bir kahve filan içip hemen bisiklete binicem bu arada sabah tartıldım +larım geri gitmişti çok mutlu oldum boşuna kendime eziyet etmişim kendimi sıkmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…