- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.781
Yarın tartıda çıkmasa bile verdiğin kilo pazartesi mutlaka ekside görünürsün canım sıkma canını bana çok defa oldu. Sen diyetine devam et her türlü vermiş olacaksın tartiya takılma kahvaltı ve ara öğün çok güzel canım.qönceden bu kadar sıkıntılı değildi o zamanlar bu kadar dikkat etmiyordum sanırım .
senin maşallahın var hep verdin sen mezun olana kadar
hayırlısı olsun canım ayrıntısını bilmediğim bir konu birşey diyemicem
Canım bizim ufaklığın dis sorunu var tabi yapabildiğim kadar yapicam spor dün Dr götürdüm bir haftaya çıkmış olur dedi özelikle gunduzleri uykusu kalmadı ve ek gıdaya baslicaz artik. Bakalım dediğim gibi yapmaya çalışacağım spor yapmayınca zaten kilo bende gitmiyor.Bende sürekli yapıyorum aynen canım ama yarışma olunca diğer arkadaşlarda yapmaya başlıyor az yapanlar fazlalaştırıyor yapmayanlar yapmaya çalışıyor filan ondan bütün takıma katkısı oluyor o şekilde herkese destek olmuş oluruz
bugün kayısı yedim bol bol akşamda yürüyüş yapcaz 1 saat kadar eşimle shilde o su tutması gider inşallah .şekeri de kısamıyorum yaGünaydın canım kahvaltın çok güzel afiyet olsun
Canım bu hafta bazı günlerde karbonhidrat fazla kaçmıştı birde şekerli kaçamakların olmuştu ya kuzum onlar hemen vücutta şu tutmaya sebep oluyor telaşlanma şuan fazladan tutulan su bir iki güne atılır canım tabiki karbonhidrat ve şekere çok dikkat et ki daha fazla şişirmesin yaptığı ötemize geri atsın
Aynen canım bir de epilepsili hastalarda ketojenik diyet ile epilepsi atakları azaltılıyormuş etkilerine bakar mısın muhteşem bende ençok hastalıklar üzerindeki etkisini filan görünce etkilenmiştim kesinlikle bir hafta yapmalısın canım ben de bir iki iki ileri giderken ketojenik diyeti 1 hafta yaptıkdan sonra düzenli takır takır her hafta vererek hemen 67ye geçmiştim gerçekten direk yağ yakımına geçiriyor vücudu ben ce 1hafta dayanamasan bile 5gün filan bir dene zaten açlık da olmuyor proteinden
ya inşallah hedefim 69 u ama olmaycağını biliyordum vücudu tanıyorum.suyu 3 lt içerim genelde maydonozlu su içiyorum iki gündür ama işe yaramadı atmadı ödemleri.Afiyet olsun canımbugün çok iyi gidiyorsun böyle devam et jarbonhidrat peknalmamaya çalış bol su iç canim yarına 70leri tekrar geri görürsün
afiyet osun canım. bugünkü spor muhteşem .evet kendini çok üzdün bu konu için .düşüncemiz çok yanlış biz yaza hazırlık yapmıyoruz hayata hazırlık yapıyoruz . yazın 2 kilo fazlamız olsun ne olcak önemli olan kışa doğru o 2 kiloyu verebilmekKızlar eve geçtim şimdi bir kahve filan içip hemen bisiklete binicem bu arada sabah tartıldım +larım geri gitmişti çok mutlu oldum boşuna kendime eziyet etmişim kendimi sıkmışım
sabiti kırdın mı bu haftaAmın . Cocuk dursun dıye ıyı spor yapıyom baya yurudum :)
inşallah canım bir kere ucu kçtı mı aslında bozulyor motivasyon artık kuru meyve yicem abu cubur yerine karar verdim . sen ne durumdasınYarın tartıda çıkmasa bile verdiğin kilo pazartesi mutlaka ekside görünürsün canım sıkma canını bana çok defa oldu. Sen diyetine devam et her türlü vermiş olacaksın tartiya takılma kahvaltı ve ara öğün çok güzel canım.q
Daha kıramadım aksam sadece yogurt yesem -500 cıkarım :/ya inşallah hedefim 69 u ama olmaycağını biliyordum vücudu tanıyorum.suyu 3 lt içerim genelde maydonozlu su içiyorum iki gündür ama işe yaramadı atmadı ödemleri.
afiyet osun canım. bugünkü spor muhteşem .evet kendini çok üzdün bu konu için .düşüncemiz çok yanlış biz yaza hazırlık yapmıyoruz hayata hazırlık yapıyoruz . yazın 2 kilo fazlamız olsun ne olcak önemli olan kışa doğru o 2 kiloyu verebilmek
sabiti kırdın mı bu hafta
inşallah canım bir kere ucu kçtı mı aslında bozulyor motivasyon artık kuru meyve yicem abu cubur yerine karar verdim . sen ne durumdasın
Bu ne oluyorEki Görüntüle 2248318
Ara öğünüm nasıl kızlar
Fotografın kalıtesı nekadr ıyı oyle . Yelefonla mı cektın
Harika canım chia tohumumu oEki Görüntüle 2248318
Ara öğünüm nasıl kızlar
Bu hafta daha iyiyim yapabildiğim kadar hareket yapıyorum şu an eksideyim geçen hafta sabittim çünkü bu hafta da spora ağırlık verdim. Spor yapmayınca veremiyorum canım ben sadece diyet yetmiyor veriyordum daha önceden şimdi olmuyor onun için sana şu an ne kadar hareket edersen daha çok verirsin dedim.ya inşallah hedefim 69 u ama olmaycağını biliyordum vücudu tanıyorum.suyu 3 lt içerim genelde maydonozlu su içiyorum iki gündür ama işe yaramadı atmadı ödemleri.
afiyet osun canım. bugünkü spor muhteşem .evet kendini çok üzdün bu konu için .düşüncemiz çok yanlış biz yaza hazırlık yapmıyoruz hayata hazırlık yapıyoruz . yazın 2 kilo fazlamız olsun ne olcak önemli olan kışa doğru o 2 kiloyu verebilmek
sabiti kırdın mı bu hafta
inşallah canım bir kere ucu kçtı mı aslında bozulyor motivasyon artık kuru meyve yicem abu cubur yerine karar verdim . sen ne durumdasın
kız kaç haftadır kıramadın gitti biraz yürüyüş yap ya da 1 günlük detoks yap.Daha kıramadım aksam sadece yogurt yesem -500 cıkarım :/
chia tohumuBu ne oluyor
telefondan canımFotografın kalıtesı nekadr ıyı oyle . Yelefonla mı cektın
evet canım chiaHarika canım chia tohumumu o
sporla cidden güzel gidiyor ayaklarım yeni toparlandı benimde bugün yürüyüş yapcaz eşimle sahilde.Bu hafta daha iyiyim yapabildiğim kadar hareket yapıyorum şu an eksideyim geçen hafta sabittim çünkü bu hafta da spora ağırlık verdim. Spor yapmayınca veremiyorum canım ben sadece diyet yetmiyor veriyordum daha önceden şimdi olmuyor onun için sana şu an ne kadar hareket edersen daha çok verirsin dedim.
Bu ara önce bisiklet daha sonra cardio çalışıyorum. Ara ara bölgesel yapıyorum. Hepsini dakikalara böldüm gün içinde yapabildiğim kadar.kız kaç haftadır kıramadın gitti biraz yürüyüş yap ya da 1 günlük detoks yap.
chia tohumu
telefondan canım
evet canım chia
sporla cidden güzel gidiyor ayaklarım yeni toparlandı benimde bugün yürüyüş yapcaz eşimle sahilde.
5lere düştün zaten senin bölgesel çalışman lazım spor olaarak ne yapyorsun
Canım sen aslında az yiyorsun daha fazla vermen lazım ne kadar su tuketiyorsun günde.Daha kıramadım aksam sadece yogurt yesem -500 cıkarım :/
hedefin kaçtı seninBu ara önce bisiklet daha sonra cardio çalışıyorum. Ara ara bölgesel yapıyorum. Hepsini dakikalara böldüm gün içinde yapabildiğim kadar.
Aslinda surekli vermedim kuzum bi ara 1 aylik bir izine ciktim sonra yine izine ciktim son zamanlar pek verememistim ki sabit 300 500 gram sabit yine o sekilde bayagi yavas vermistim sadece ilk zamanlarda guzel gitmisti ama biraksaydim oyle kalirdim birakmadim en onemlisi azimli olucaz arti eksi ne olursa olsun devam edicez baska turlu gitmiyorönceden bu kadar sıkıntılı değildi o zamanlar bu kadar dikkat etmiyordum sanırım .
senin maşallahın var hep verdin sen mezun olana kadar
hayırlısı olsun canım ayrıntısını bilmediğim bir konu birşey diyemicem
2.5 lt yı gecer tahmınını . Canım benım unsılın dırencım var tegl de olamıyorum yıne karnım sısıyor kuzımdan bılıyorum davul gıbı olucam .. glıfor kullndıyfom da oyle zayıflamıstım bırde spor salonuna yazılmıstım sımdı cok zor gtmemCanım sen aslında az yiyorsun daha fazla vermen lazım ne kadar su tuketiyorsun günde.
Ne dedoksu yapayım ? Kırsam ıyı olucak gercektenkız kaç haftadır kıramadın gitti biraz yürüyüş yap ya da 1 günlük detoks yap.
chia tohumu
telefondan canım
evet canım chia
sporla cidden güzel gidiyor ayaklarım yeni toparlandı benimde bugün yürüyüş yapcaz eşimle sahilde.
5lere düştün zaten senin bölgesel çalışman lazım spor olaarak ne yapyorsun
55 canimhedefin kaçtı senin
Anladım canim regl olunca düzene girer bende oyleydim doğumdan sonra 4. Ay olmuştum regl.2.5 lt yı gecer tahmınını . Canım benım unsılın dırencım var tegl de olamıyorum yıne karnım sısıyor kuzımdan bılıyorum davul gıbı olucam .. glıfor kullndıyfom da oyle zayıflamıstım bırde spor salonuna yazılmıstım sımdı cok zor gtmem
olsun ma mezun oldun . izne çıktığını anımsamıyorum hep verdiğini hatırladım niyeyse . tabi ki pes etmek yok canım bizim işim azimli olmakAslinda surekli vermedim kuzum bi ara 1 aylik bir izine ciktim sonra yine izine ciktim son zamanlar pek verememistim ki sabit 300 500 gram sabit yine o sekilde bayagi yavas vermistim sadece ilk zamanlarda guzel gitmisti ama biraksaydim oyle kalirdim birakmadim en onemlisi azimli olucaz arti eksi ne olursa olsun devam edicez baska turlu gitmiyor
asla içemem öyle şeyleriBen gün içinde Dukan birasi dan da tüketiyorum o çok güzel şişliği alıyor içine ek olarak zencefil ve yeşil elma koyuyorum.
kabak detoksunu araştır canımNe dedoksu yapayım ? Kırsam ıyı olucak gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?