Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın tartıda çıkmasa bile verdiğin kilo pazartesi mutlaka ekside görünürsün canım sıkma canını bana çok defa oldu. Sen diyetine devam et her türlü vermiş olacaksın tartiya takılma kahvaltı ve ara öğün çok güzel canım.q

Canım bizim ufaklığın dis sorunu var tabi yapabildiğim kadar yapicam spor dün Dr götürdüm bir haftaya çıkmış olur dedi özelikle gunduzleri uykusu kalmadı ve ek gıdaya baslicaz artik. Bakalım dediğim gibi yapmaya çalışacağım spor yapmayınca zaten kilo bende gitmiyor.

bugün kayısı yedim bol bol akşamda yürüyüş yapcaz 1 saat kadar eşimle shilde o su tutması gider inşallah .şekeri de kısamıyorum ya biraz belgesellere bkacam bu ara belki beynimi ikna ederim.
kardeşimde de epilepsi var ayrıca seraplal palsi onun beslenme şekli çocukluğundan beri hayvansal yağlı et balık türü şeylerdi ve geneli av eti şeklinde . seraplel palsi olan çocukların kas ve kemşikleri zayıf olur kardeşimin tam tersi epilepsisi devam ediyor tabi . izledikten sonra annem doğru şekilde beslemiş kardeşimi koyun ayakları varya onlar bile yenir bizde .
öğlen yemeklerimi ayarlayabildiğim zaman 1 hafta yapacam inferliteye de belki iyi gelir .

Afiyet olsun canım bugün çok iyi gidiyorsun böyle devam et jarbonhidrat peknalmamaya çalış bol su iç canim yarına 70leri tekrar geri görürsün
ya inşallah hedefim 69 u ama olmaycağını biliyordum vücudu tanıyorum.suyu 3 lt içerim genelde maydonozlu su içiyorum iki gündür ama işe yaramadı atmadı ödemleri.
Kızlar eve geçtim şimdi bir kahve filan içip hemen bisiklete binicem bu arada sabah tartıldım +larım geri gitmişti çok mutlu oldum boşuna kendime eziyet etmişim kendimi sıkmışım
afiyet osun canım. bugünkü spor muhteşem .evet kendini çok üzdün bu konu için .düşüncemiz çok yanlış biz yaza hazırlık yapmıyoruz hayata hazırlık yapıyoruz . yazın 2 kilo fazlamız olsun ne olcak önemli olan kışa doğru o 2 kiloyu verebilmek
Amın . Cocuk dursun dıye ıyı spor yapıyom baya yurudum :)
sabiti kırdın mı bu hafta
inşallah canım bir kere ucu kçtı mı aslında bozulyor motivasyon artık kuru meyve yicem abu cubur yerine karar verdim . sen ne durumdasın

Daha kıramadım aksam sadece yogurt yesem -500 cıkarım :/

Bu hafta daha iyiyim yapabildiğim kadar hareket yapıyorum şu an eksideyim geçen hafta sabittim çünkü bu hafta da spora ağırlık verdim. Spor yapmayınca veremiyorum canım ben sadece diyet yetmiyor veriyordum daha önceden şimdi olmuyor onun için sana şu an ne kadar hareket edersen daha çok verirsin dedim.

Daha kıramadım aksam sadece yogurt yesem -500 cıkarım :/
kız kaç haftadır kıramadın gitti biraz yürüyüş yap ya da 1 günlük detoks yap.
chia tohumu
Fotografın kalıtesı nekadr ıyı oyle . Yelefonla mı cektın
telefondan canım
Harika canım chia tohumumu o
evet canım chia
sporla cidden güzel gidiyor ayaklarım yeni toparlandı benimde bugün yürüyüş yapcaz eşimle sahilde.
5lere düştün zaten senin bölgesel çalışman lazım spor olaarak ne yapyorsun

Bu ara önce bisiklet daha sonra cardio çalışıyorum. Ara ara bölgesel yapıyorum. Hepsini dakikalara böldüm gün içinde yapabildiğim kadar.

Aslinda surekli vermedim kuzum bi ara 1 aylik bir izine ciktim sonra yine izine ciktim son zamanlar pek verememistim ki sabit 300 500 gram sabit yine o sekilde bayagi yavas vermistim sadece ilk zamanlarda guzel gitmisti ama biraksaydim oyle kalirdim birakmadim en onemlisi azimli olucaz arti eksi ne olursa olsun devam edicez baska turlu gitmiyor

Canım sen aslında az yiyorsun daha fazla vermen lazım ne kadar su tuketiyorsun günde.
2.5 lt yı gecer tahmınını . Canım benım unsılın dırencım var tegl de olamıyorum yıne karnım sısıyor kuzımdan bılıyorum davul gıbı olucam .. glıfor kullndıyfom da oyle zayıflamıstım bırde spor salonuna yazılmıstım sımdı cok zor gtmem

Ne dedoksu yapayım ? Kırsam ıyı olucak gercekten

Anladım canim regl olunca düzene girer bende oyleydim doğumdan sonra 4. Ay olmuştum regl.

olsun ma mezun oldun . izne çıktığını anımsamıyorum hep verdiğini hatırladım niyeyse . tabi ki pes etmek yok canım bizim işim azimli olmak
Ben gün içinde Dukan birasi dan da tüketiyorum o çok güzel şişliği alıyor içine ek olarak zencefil ve yeşil elma koyuyorum.
asla içemem öyle şeyleri
Ne dedoksu yapayım ? Kırsam ıyı olucak gercekten
kabak detoksunu araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…