Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohhh ne güzel iyi tatiller ama dikkat etmeye çalış ben hala balayının acısını çekiyorum ordan geldim geleli toparlanamadım
Zaten kilo fazla olunca motivasyonu düşük oluyor insanın bırakmak kolay geliyor. Benimde öyle oldu. Senin 3-5 kilo kuzucum verirsin sen

takılma dğil cnm yapıyom yapıyom bozuyom ondan bi istek oluyor karbonhidrat isteği görüncem mutlaka yarın bi yasam merkezine gidicem beğenmezsem eğitim araştırmada varmış onu ayarlıcam

takılma dğil cnm yapıyom yapıyom bozuyom ondan bi istek oluyor karbonhidrat isteği görüncem mutlaka yarın bi yasam merkezine gidicem beğenmezsem eğitim araştırmada varmış onu ayarlıcam
insülin direnci öyle yapar zaten canım yine bazı vitamin mineral eksiklikleride öyle karbonhidrat krizi yapıyor ondan eksikleri takviye ile tamamlamak ve arada kontrol yaptırmak çok önemli çok iyi yapmışsın git bir baktır bakalım ne var neden oluyor ne önerilenler inşallah biran önce verirsin zaten senin kilon az canım doktora görünenden sonra kısa sürede ideal kilonda olacaksın eminim

çok doğru söylüyorsun aslında ama niye istemedi inan bilmiyorum ben yaptırmıştım ama bi kaç ay önce herhangi bi sorun yoktu ama en yakın zamanda tekrarlarım inşallah
kesinlikle ölçüm yapılması çok güzel bende belki değiştiririm diyetisyeni ama metabolik yaşımın 30 olduğunu öğrendim ben daha 22 yaşındayım 29 a düşmüştü en son

poncikbirgelincik cnm diyetisyene mi başladın çok sevindim benim de başlamam lazım olmadı kendim veremedim bi yerde hata yapıyorum güzel giderken birden karbonhidrat artırıyorum
evet başladım canım kesinlikle başla sende vücudunun neye ihtiyacı varsa ona göre bi liste verir, bana kahve yasaktı mesela şuan da sadece 1 tane içebiliyorum günde sende bi git bakalım nasıl bi liste verecek

67 en son canım şuan 3 gündür oruç tutuyorum diye tartılmadım fazla çıkıyorum moralim bozuluyor sonra

SABAH 71 ÇIKMIŞTIM
Canımsın zaten cumartesi dönüyoruz 2 güncüktü kaçamak
OLSUN 2 GÜN 2 GÜNDÜR HİÇ YOKTAN İYİDİR CANIM

Canım geçen sene gittiğin diyetisyenmi bu hanı patates detoksu veren hatta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum sonra bırakmıştın

Kilomuz aynıymış canım ben de şuan 67 yim metobolik yaşımız kilodan dolayı öyle çıkıyor canım kilo verdikçe düşüyor oda bakalım benim şimdi kaç çıkacak 40 çıkarsa şaşmam metobolizma hızın da düşük çıkıyor zaten ama önce metobolizma hızlandırıcı bir detoks ile başlatıyor zaten arkasından da meto hızlandrcı çaylar vs. Veriyor birde 1saat hatta 2 saat hergün mutlaka yüriyceksin diyor du gerçekten yürüdüğüm haftalar çok güzel veriyorum

Canım geçen sene gittiğin diyetisyenmi bu hanı patates detoksu veren hatta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum sonra bırakmıştın
Evt canım o aynen geçen yıl çok iştahlıydım biliyorsun listelerine uymak çok zor oluyordu tam uysaydım daha da iyi verirdim bozup durduğum halde vermiştim ama bu sene iştahım gitti çok güzel diyet yapyrm ondan dediklerine uycam bide o yürü diyodu ben yürümüyordum bölgesel ve plates çok yapıyordum o hatamda vardı ama bu sene daha gitmeden onun dediklerini uyguluyorum plates hiç yapmıyorum ve yürüyorum gerçekten yüriyim de gidiyor kilolar canım ya ondan bu sefer hepsine uyup çok güzel vericem inanıyorum canım diyet öncesi ilk 2-3 gün detoks ile başlatıyor aynen ama bu sefer patates detoks u yaptırmaz çünki insülin direnci çıkmıştı ya ona zararlı diye başka detoks verir tabi inşallah bir mucize ile direncin düzelmediyse artk onu pazartesi öğrenicez canm inslh kilo verdim diye düşmüştür direnç biraz belki oda kabak verebilir bide sabahları maydonoz limon içiriyordu onada başlatır gene

Sabah bir haşlanmış yumurta tam bir yumurta sarisi roka domates salatalık peynir zeytin bir bardak çay bir dilim ekmek.

Ara ceviz kuru incir bir büyük fincan sütlü kahve.

Ara bir elma bir kivi.

Akşam yine hafif olsun diye kahvaltı yapicam su 2,5 lt 3 tamamlarim.
İleri saatlerde sütlü Nescafe icebilirim.
30 dk bisiklet 30 dk bölgesel ve 2 saat dip köşe temizlik

Kahvalti
1.5 haslanmis yumurta
1.5 dilim ekmek
1yk tulum peyniri
6 zeytin
1 tk tahin pekmez karisimi
Bir avuc kadar roka
Oglen
1 kase nesfit
Yarim elma
Ara
15 fistik
Ucundan kucuk bir isirik gozleme (tadina bakmak icin sadece cok minik aldim )
Aksam
1 buyuk kase Yogurtlu nohutlu etli corba unsuz terbiyesiz (dugun corbasiydi galiba adini unuttum ) Yarim dilim ekmek
Su 2 lt oldu icmeye devam

Kahvaltı: 1haşlnmış yumurta,peynir,1dilim ekmek ,2zeytin,sütlü kahve

Öğlen: karnıbahar haşlama+yoğurt

Ara: 1greyfurt

Akşam: çay,diyet ıspanak böreği (hamur,yufka yok)
500grm ıspanağa,bir bardak kadar beyaz peynir,
yarım bardak yoğurt,2yumurta, biraz zeytin yağ, 2kaşık un,kabartma tozu,çok az tuz hepsini karıştırıp fırın tepsisine döküp üzerine çörek otu serpip fırında pişiriyoruz bu ölçü tam bir fırin tepsisi oluyor
su 2lt bitti sporlarımıza yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…