- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.841
Canımsın zaten cumartesi dönüyoruz 2 güncüktü kaçamakkuzum nasılsın .
boşver tatilin keyfini çıkar çok zor günler geçirdin kendini topla ye iç verirsin kiloları dönünce
Zaten kilo fazla olunca motivasyonu düşük oluyor insanın bırakmak kolay geliyor. Benimde öyle oldu. Senin 3-5 kilo kuzucum verirsin senohhh ne güzel iyi tatiller ama dikkat etmeye çalış ben hala balayının acısını çekiyorum ordan geldim geleli toparlanamadım
takılma dğil cnm yapıyom yapıyom bozuyom ondan bi istek oluyor karbonhidrat isteği görüncem mutlaka yarın bi yasam merkezine gidicem beğenmezsem eğitim araştırmada varmış onu ayarlıcamKuzucum bence mutlaka başla sen çok ciddi duraklamayasın çünki bu kadar uzun süre takılmasının mutlaka nedeni var dr.kontrolunde dene canm zaten pek kilo fazlan da yok senin diyetisyen seni bir ayda en geç 2ayda ideal kilona ulaştırır
insülin direnci öyle yapar zaten canım yine bazı vitamin mineral eksiklikleride öyle karbonhidrat krizi yapıyor ondan eksikleri takviye ile tamamlamak ve arada kontrol yaptırmak çok önemli çok iyi yapmışsın git bir baktır bakalım ne var neden oluyor ne önerilenler inşallah biran önce verirsin zaten senin kilon az canım doktora görünenden sonra kısa sürede ideal kilonda olacaksın eminimtakılma dğil cnm yapıyom yapıyom bozuyom ondan bi istek oluyor karbonhidrat isteği görüncem mutlaka yarın bi yasam merkezine gidicem beğenmezsem eğitim araştırmada varmış onu ayarlıcam
çok doğru söylüyorsun aslında ama niye istemedi inan bilmiyorumCanım güzel vermişsin tebrik ederim ama normal de doktorlar kan tahlilinden neyin var neyin yok bakmadan liste vermez taniyonun yüksekse tuz kullanma diycek insülin direnci varsa menünü ona göre düzenliycek vs. Bu sağlk için yani yoksa diyet listesi verir kilo verirsin ama tansiyonun yada şekerim düşüp hastalanabilirsin mesela o tarz sorunları olup olmadığnı bilmeden bu riski almış ne diyeyim bilemedim ama sen kendin de sağlk ocağında yaptrabilirsin istersen diyetisyen e giden gitmeyen herkesin sağlığı için batırması gerekli eksik takviye varsa alması gerek yoksa başka sağlk sorunlarına çevirebiliyor zayıflıyalim derken sağlığımızdan olmayalımben bu diyetisyen e geçen yıl gitmiştim tahlillere bakmadan liste vermiyor zaten bide kas/yağ vitamin/mineral takibi için bende en çok onun için gidiyorum canm zaten bu gruba katldgmdan beri kendimde 6 kilo verdim bile yavas olsada veriyorum ama yağ/kas ölçümünü takibini filan her hafta yapıyoruz ona gidince ondan tekrar onla devam etmeyi düşündüm bende vucut analizi yapıyor olması çok önemli aynen
evet başladım canım kesinlikle başla sende vücudunun neye ihtiyacı varsa ona göre bi liste verir, bana kahve yasaktı mesela şuan da sadece 1 tane içebiliyorum günde sende bi git bakalım nasıl bi liste verecekponcikbirgelincik cnm diyetisyene mi başladın çok sevindim benim de başlamam lazım olmadı kendim veremedim bi yerde hata yapıyorum güzel giderken birden karbonhidrat artırıyorum
67 en son canım şuan 3 gündür oruç tutuyorum diye tartılmadım fazla çıkıyorum moralim bozuluyor sonraponcikbirgelincik Canım kaç kilosun ?
malesef o kadar değil artık şuan 12 kilo var gitmesi gerekenZaten kilo fazla olunca motivasyonu düşük oluyor insanın bırakmak kolay geliyor. Benimde öyle oldu. Senin 3-5 kilo kuzucum verirsin sen
SABAH 71 ÇIKMIŞTIMaksine çok iyi bi diyetisyen çok fazla hastası var ama bilmiyorum niye öyle yaptı, gittiğimde sormuştu bana yok hamilelik dedim onun dışında sadece ölçüm yapıyor protein vitamin mineral falan görünüyor mu orda bilmiyorum ama şuanlık iyiyim 3,600 verdim 14 günde
amin inşallah canım
doğru valla wc hep sıkıntılı Allah sanada kolaylık versin
şuan kaç kilosun inşallah hamencik gitsin kilolarr
OLSUN 2 GÜN 2 GÜNDÜR HİÇ YOKTAN İYİDİR CANIMCanımsın zaten cumartesi dönüyoruz 2 güncüktü kaçamak
Canım geçen sene gittiğin diyetisyenmi bu hanı patates detoksu veren hatta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum sonra bırakmıştınKızlar yarına diyetisyen randevum vardı biliyorsunuz ama şimdi yarın gidersem zaten bana kan tahlillerini yaptırıp tekrar gel diyecek ondan ben de diyetisyeni arayıp randevuyu salı ya aldımçünki pazartesi tahlillerin tamamı çıkar dediler onları alır ertesi gün direk onlar ile birlikte giderim ve direk diyet listemi alırım diye düşündüm inşallah gitmeden de 66lara geçmiş olurum yarın geçmezsem bile en geç pazartesi ye hedef 66'lara geçmek SchonerDuft hadi canım yarına başaramaz isek bile en geç pazartesiye sen 69'lara ben de 66'lara geçmiş olucam tamam mı ben inanıyorum en geç bir kaç gün içinde mutlu sonuç alırız
kendin yapıyorsun dimi diyetisyen falan yokSABAH 71 ÇIKMIŞTIM
OLSUN 2 GÜN 2 GÜNDÜR HİÇ YOKTAN İYİDİR CANIM
Kilomuz aynıymış canım ben de şuan 67 yimçok doğru söylüyorsun aslında ama niye istemedi inan bilmiyorumben yaptırmıştım ama bi kaç ay önce herhangi bi sorun yoktu ama en yakın zamanda tekrarlarım inşallah
kesinlikle ölçüm yapılması çok güzel bende belki değiştiririm diyetisyeni ama metabolik yaşımın 30 olduğunu öğrendimben daha 22 yaşındayım 29 a düşmüştü en son
evet başladım canım kesinlikle başla sende vücudunun neye ihtiyacı varsa ona göre bi liste verir, bana kahve yasaktı mesela şuan da sadece 1 tane içebiliyorum günde sende bi git bakalım nasıl bi liste verecek
67 en son canım şuan 3 gündür oruç tutuyorum diye tartılmadım fazla çıkıyorum moralim bozuluyor sonra
Evt canım o aynen geçen yıl çok iştahlıydım biliyorsun listelerine uymak çok zor oluyorduCanım geçen sene gittiğin diyetisyenmi bu hanı patates detoksu veren hatta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum sonra bırakmıştın
Degerımı bılmıyorum . Bebegım 3.5 aylıkKüçük bebeğin ne kadarlık canım 1yaştan sonra emzirirkende o ilacı öneriyorlar. 850-850 iki doz yada 500-500-500 üç doz olarak. İnsülin direnci yüksekse çok zor olur. Değerin kaçtı biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?