- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.821
Ohhh çok güzel bizim burada öyle güzel park yok var ama.spor aleti yok ve küçük parklar var annemlerin orası daha guzel o yonden.Ben park da spor aletleri bol bol çalısıp sonra kızımla parkda baya kosturup sonrada eve gelince 45 dakika bisikletimde yaptmkahvemi de içtim kızlar oohh hadi bakalım yansın yağlar herkes spora
Küçük bebeğin ne kadarlık canım 1yaştan sonra emzirirkende o ilacı öneriyorlar. 850-850 iki doz yada 500-500-500 üç doz olarak. İnsülin direnci yüksekse çok zor olur. Değerin kaçtı biliyor musun2.5 lt yı gecer tahmınını . Canım benım unsılın dırencım var tegl de olamıyorum yıne karnım sısıyor kuzımdan bılıyorum davul gıbı olucam .. glıfor kullndıyfom da oyle zayıflamıstım bırde spor salonuna yazılmıstım sımdı cok zor gtmem
Ben tatildeyim yeyip içip geziyorum zaten 10 kilo fazlam vardı ne şekilde dönerim bilemiyorumselam kızlar napıyosunuz
eziyete döner hiç deneme protein ağırlıklı beslen 1 2 gün olmazsaKabak hıc sevmem yınede bı arastırayım
hadi bakalım istersen yeni eklersin ben burda paylaştığın eski fotoyu bulurum karşılaştırmayı öyle yaparızOlur canım önceki fotolardan baktım bir bulayım yapmayı düşünüyorum.
sen nerelerdesin canım ..selam kızlar napıyosunuz
akşam kv den eve yürüyerek dönecez bugün eşimle ortalama 60 dk olcak daha ne olsun diyorumBen park da spor aletleri bol bol çalısıp sonra kızımla parkda baya kosturup sonrada eve gelince 45 dakika bisikletimde yaptmkahvemi de içtim kızlar oohh hadi bakalım yansın yağlar herkes spora
Olur canım başlamadan önceki fotolardan bakicam bulursam yürüyüş çok iyi geliyor.eziyete döner hiç deneme protein ağırlıklı beslen 1 2 gün olmazsa
hadi bakalım istersen yeni eklersin ben burda paylaştığın eski fotoyu bulurum karşılaştırmayı öyle yaparız
sen nerelerdesin canım ..
bildiğin gibi diyet nasıl gidiyor
akşam kv den eve yürüyerek dönecez bugün eşimle ortalama 60 dk olcak daha ne olsun diyorum
eziyete döner hiç deneme protein ağırlıklı beslen 1 2 gün olmazsa
hadi bakalım istersen yeni eklersin ben burda paylaştığın eski fotoyu bulurum karşılaştırmayı öyle yaparız
sen nerelerdesin canım ..
bildiğin gibi diyet nasıl gidiyor
akşam kv den eve yürüyerek dönecez bugün eşimle ortalama 60 dk olcak daha ne olsun diyorum
ohhh ne güzel iyi tatiller ama dikkat etmeye çalış ben hala balayının acısını çekiyorum ordan geldim geleli toparlanamadımBen tatildeyim yeyip içip geziyorum zaten 10 kilo fazlam vardı ne şekilde dönerim bilemiyorum
merhaba canım, bende diyetisyene gidiyorum ama kan tahlili falan istemedi benden kan tahlili olmadan liste yazdı direkKızlar yarına diyetisyen randevum vardı biliyorsunuz ama şimdi yarın gidersem zaten bana kan tahlillerini yaptırıp tekrar gel diyecek ondan ben de diyetisyeni arayıp randevuyu salı ya aldımçünki pazartesi tahlillerin tamamı çıkar dediler onları alır ertesi gün direk onlar ile birlikte giderim ve direk diyet listemi alırım diye düşündüm inşallah gitmeden de 66lara geçmiş olurum yarın geçmezsem bile en geç pazartesi ye hedef 66'lara geçmek SchonerDuft hadi canım yarına başaramaz isek bile en geç pazartesiye sen 69'lara ben de 66'lara geçmiş olucam tamam mı ben inanıyorum en geç bir kaç gün içinde mutlu sonuç alırız
kuzum nasılsın .Ben tatildeyim yeyip içip geziyorum zaten 10 kilo fazlam vardı ne şekilde dönerim bilemiyorum
merhaba canım, bende diyetisyene gidiyorum ama kan tahlili falan istemedi benden kan tahlili olmadan liste yazdı direk
wc hep sıkıntı zaten .burdayım canım, bu hafta biraz yoğunluğum vardı giremedim
diyetim iyi gdiiyordu ama oruç tutmaya başladım borçlarım var dı biraz kilo vermem durdu sabit kaldım oruç başlayınca wc sorunu da başlıyorgün kurusu yiyorum bakalım zaten 3 günüm kaldı bünyem alışmışken tutayım diyorum
sen napıyorsun nasıl gidiyor
yaaa anlaştık tabi kiKızlar yarına diyetisyen randevum vardı biliyorsunuz ama şimdi yarın gidersem zaten bana kan tahlillerini yaptırıp tekrar gel diyecek ondan ben de diyetisyeni arayıp randevuyu salı ya aldımçünki pazartesi tahlillerin tamamı çıkar dediler onları alır ertesi gün direk onlar ile birlikte giderim ve direk diyet listemi alırım diye düşündüm inşallah gitmeden de 66lara geçmiş olurum yarın geçmezsem bile en geç pazartesi ye hedef 66'lara geçmek SchonerDuft hadi canım yarına başaramaz isek bile en geç pazartesiye sen 69'lara ben de 66'lara geçmiş olucam tamam mı ben inanıyorum en geç bir kaç gün içinde mutlu sonuç alırız
Bende inanıyorum canım hazirana kesin 60ın altında olucam çok inanıyorum bugün gene 67.2 ye geri döndüm artk yarın 66ya geçmesem bile paztsye kesin 66ye geçerim canım insanlar 1 ayda rahatlıkla 6 kiloyu atıyor ben 2.5 ayda mı atamiycam diye düşünmeye başladım şimdi psikolojim yerine geldiwc hep sıkıntı zaten .
allah kabul etsin.
benim işler yoğun ya berbat gidiyor o açıdan .
listeyede döndüm geçen hafta 2 ileri 1 geri şekilde de olsa kilo veriyorum
yaaa anlaştık tabi ki
benim bünye azcık manyak görüldüğü gibi bence de pazartesi 69 u görürüm.
diyetisyen ile daha hızlı vereceksin kilonu hazirana birşey kalmayacak bak gör
aksine çok iyi bi diyetisyen çok fazla hastası var ama bilmiyorum niye öyle yaptı, gittiğimde sormuştu bana yok hamilelik dedim onun dışında sadece ölçüm yapıyor protein vitamin mineral falan görünüyor mu orda bilmiyorum ama şuanlık iyiyim 3,600 verdim 14 gündeöyle riskli bir şey niye yaptı peki ? senin kolestrolün mü var ? Şekerin mi var?insülin direncin var mı ? Guatır hormon bozukluğu vs.var mı ? Bunları bilmeden neye göre nasıl liste veriyor ? Tansiyonun var mı mesela bunların hepsi çok önemli beslenmen bunlara göre ayarlanmalı ki bunlardan sonra vitamin mineral düzeylerin bile çok önemli canım senin onun iyi bir diyetisyen olduğuna emin misin ! Nasl böyle bir şey yapabilir allah korusun çok ciddi önemli bir hastalığın da olabilir di mesela yada başvurduğunda hamile kalmış farketmemiş bile olabilirsin bunlardan emin olmadan sana liste vermesi kendi mesleğini riske atar bu riski nasl alabiliyor hayret ettim
wc hep sıkıntı zaten .
allah kabul etsin.
benim işler yoğun ya berbat gidiyor o açıdan .
listeyede döndüm geçen hafta 2 ileri 1 geri şekilde de olsa kilo veriyorum
yaaa anlaştık tabi ki
benim bünye azcık manyak görüldüğü gibi bence de pazartesi 69 u görürüm.
diyetisyen ile daha hızlı vereceksin kilonu hazirana birşey kalmayacak bak gör
Tatilin tadını çıkar ama dikkat et canın dönünce insan çok pişman oluyor sonraBen tatildeyim yeyip içip geziyorum zaten 10 kilo fazlam vardı ne şekilde dönerim bilemiyorum
Canım güzel vermişsin tebrik ederim ama normal de doktorlar kan tahlilinden neyin var neyin yok bakmadan liste vermez taniyonun yüksekse tuz kullanma diycek insülin direnci varsa menünü ona göre düzenliycek vs. Bu sağlk için yani yoksa diyet listesi verir kilo verirsin ama tansiyonun yada şekerim düşüp hastalanabilirsin mesela o tarz sorunları olup olmadığnı bilmeden bu riski almış ne diyeyim bilemedim ama sen kendin de sağlk ocağında yaptrabilirsin istersen diyetisyen e giden gitmeyen herkesin sağlığı için batırması gerekli eksik takviye varsa alması gerek yoksa başka sağlk sorunlarına çevirebiliyor zayıflıyalim derken sağlığımızdan olmayalımaksine çok iyi bi diyetisyen çok fazla hastası var ama bilmiyorum niye öyle yaptı, gittiğimde sormuştu bana yok hamilelik dedim onun dışında sadece ölçüm yapıyor protein vitamin mineral falan görünüyor mu orda bilmiyorum ama şuanlık iyiyim 3,600 verdim 14 günde
amin inşallah canım
doğru valla wc hep sıkıntılı Allah sanada kolaylık versin
şuan kaç kilosun inşallah hamencik gitsin kilolarr
Kuzucum bence mutlaka başla sen çok ciddi duraklamayasın çünki bu kadar uzun süre takılmasının mutlaka nedeni var dr.kontrolunde dene canm zaten pek kilo fazlan da yok senin diyetisyen seni bir ayda en geç 2ayda ideal kilona ulaştırırponcikbirgelincik cnm diyetisyene mi başladın çok sevindim benim de başlamam lazım olmadı kendim veremedim bi yerde hata yapıyorum güzel giderken birden karbonhidrat artırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?