- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.861
Iste bnm simdi giyside de belli oluyooCanım giysilerfe sıkıntı yok ama çamaşırdan belli oluyor bir taam doluyor biri dolmuyor
Allah kolaylık versin canım benimki 6 aylık oldu valla ilk 4 ay zorduDegerımı bılmıyorum . Bebegım 3.5 aylık
Gel gel ortalık biraz daha hareketlenir neşelenir ne güzelEşim yurt disi isine kabul edildi 1 haftaya aranizdayim kizlaaarrŕ
Evet canım senin diyetisyen iyiydi eğer uysaydın çok güzel verecektin bu sefer belki patates vermez kabak olabilir doğru birde geçen seneki kilon yok şu an banada diyetisyen yürüyüş demişti ilk başlar ve o zaman çok kilo gitmişti sonradan gittiğimde yürüyüş yapmamıştım bölgesel yapmıştım verememiştim o yüzden diyetisyene harfiyen uy canım çok güzel vereceksinEvt canım o aynen geçen yıl çok iştahlıydım biliyorsun listelerine uymak çok zor oluyordutam uysaydım daha da iyi verirdim bozup durduğum halde vermiştim ama bu sene iştahım gitti çok güzel diyet yapyrm ondan dediklerine uycam bide o yürü diyodu ben yürümüyordum bölgesel ve plates çok yapıyordum o hatamda vardı ama bu sene daha gitmeden onun dediklerini uyguluyorum plates hiç yapmıyorum ve yürüyorum gerçekten yüriyim de gidiyor kilolar canım ya ondan bu sefer hepsine uyup çok güzel vericem inanıyorum canım diyet öncesi ilk 2-3 gün detoks ile başlatıyor aynen ama bu sefer patates detoks u yaptırmaz çünki insülin direnci çıkmıştı ya ona zararlı diye başka detoks verir tabi inşallah bir mucize ile direncin düzelmediyse artk onu pazartesi öğrenicez canm inslh kilo verdim diye düşmüştür direnç biraz belki oda kabak verebilir bide sabahları maydonoz limon içiriyordu onada başlatır gene
afiyet olsun canımKahvalti
1.5 haslanmis yumurta
1.5 dilim ekmek
1yk tulum peyniri
6 zeytin
1 tk tahin pekmez karisimi
Bir avuc kadar roka
Oglen
1 kase nesfit
Yarim elma
Ara
15 fistik
Ucundan kucuk bir isirik gozleme (tadina bakmak icin sadece cok minik aldim )
Aksam
1 buyuk kase Yogurtlu nohutlu etli corba unsuz terbiyesiz (dugun corbasiydi galiba adini unuttum ) Yarim dilim ekmek
Su 2 lt oldu icmeye devam
Afiyet olsun canım tarifi mutlaka denicemKahvaltı: 1haşlnmış yumurta,peynir,1dilim ekmek ,2zeytin,sütlü kahve
Öğlen: karnıbahar haşlama+yoğurt
Ara: 1greyfurt
Akşam: çay,diyet ıspanak böreği (hamur,yufka yok)
500grm ıspanağa,bir bardak kadar beyaz peynir,
yarım bardak yoğurt,2yumurta, biraz zeytin yağ, 2kaşık un,kabartma tozu,çok az tuz hepsini karıştırıp fırın tepsisine döküp üzerine çörek otu serpip fırında pişiriyoruz bu ölçü tam bir fırin tepsisi oluyor
su 2lt bitti sporlarımıza yazmıştım
Tarifi yaz mutlaka canım yaparimKekim çok güzel olmuştu kızlar bi dilimi 117 kalori imiş şuan kayinvalidedeyim eve gidince tarifini yazayım ara öğünlerde bir dilim yenebilir öğlen kek yedim akşam a karnıbahar haşlama var şuan gördüğüm köfte var diyetime uygun az yiyeceğim
Hayırlı olsun canım gelde gitsin kilolar :)Eşim yurt disi isine kabul edildi 1 haftaya aranizdayim kizlaaarrŕ
Aynen kuzum uycamEvet canım senin diyetisyen iyiydi eğer uysaydın çok güzel verecektin bu sefer belki patates vermez kabak olabilir doğru birde geçen seneki kilon yok şu an banada diyetisyen yürüyüş demişti ilk başlar ve o zaman çok kilo gitmişti sonradan gittiğimde yürüyüş yapmamıştım bölgesel yapmıştım verememiştim o yüzden diyetisyene harfiyen uy canım çok güzel vereceksin
Çok küçükmüş canım sen sadece egzersiz ve karbonhidratlardan uzak durarak insülin direncini kırabilirsin çok zor olur bu durumdaDegerımı bılmıyorum . Bebegım 3.5 aylık
Çalıştırıyorum canım çok fazla mekanik etkiye maruz kalıyoruz sen yine cihazı 50-60 nem değerine ayarla biraz çalıştır biraz kapat ama mutlaka kullan çok faydasını göreceksinizdrdotty canım netten buhar makınem geldı evın nemı 50-55 miş yanı olması gereken bu sanırım sız napıyorsunuz boyle durumda yınede calıstıyormusunuz
Verirsin canım bu yaşlarda metabolizma iyi çalışır . Diyette 1-2 hafta zor oluyor sonra rahat yaparsın sen verirsin. Hem kendine “evlendi de kocakarı gibi saldı kendini” dedirtmemalesef o kadar değil artık şuan 12 kilo var gitmesi gerekeninşallah veririm yavaş yavaş
Afiyet olsun canım güzel menu yürüyüşte iyi olmusBugün
Kahvalti hc unlu pankek az peynir domates salatalık
Ara kendi yaptığım bir parça çikolata iki dilim elma sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla az kavurma iki kaşık bulgur pilavı salata
2 lt su
30 dk yürüyüş
Canim daha 10 gün var bende sizleri cok özledim
Kızlar ben kilomu söylemiyorum farkındaysanız bu haftadan sonra aday listesindeyim durumum kötü tatiller hem iyi geliyor hemde yedirip içirip şişiriyor
Ohhh bir güzel dinleninCanim daha 10 gün var bende sizleri cok özledim
geliyorum kkya okumaya çalışıyorum bitiremeden çıkmak zorunda kalıyorum
Ne çok ihtiyacim varmis kizima vakit ayirip gezmeye
Dimi çok haklısınKızlar ben kilomu söylemiyorum farkındaysanız bu haftadan sonra aday listesindeyim durumum kötü tatiller hem iyi geliyor hemde yedirip içirip şişiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?