Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım senin diyetisyen iyiydi eğer uysaydın çok güzel verecektin bu sefer belki patates vermez kabak olabilir doğru birde geçen seneki kilon yok şu an banada diyetisyen yürüyüş demişti ilk başlar ve o zaman çok kilo gitmişti sonradan gittiğimde yürüyüş yapmamıştım bölgesel yapmıştım verememiştim o yüzden diyetisyene harfiyen uy canım çok güzel vereceksin

afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım tarifi mutlaka denicem

Tarifi yaz mutlaka canım yaparim

Aynen kuzum uycam bölgesel yapınca verilmiyor evet ideal kiloma çok yaklaşıncaya kadar bölgesel yapmıycam canım yürüyüş çok güzel verdiriyor havalar artık çok güzel zaten artk hergün yüriycem

drdotty canım netten buhar makınem geldı evın nemı 50-55 miş yanı olması gereken bu sanırım sız napıyorsunuz boyle durumda yınede calıstıyormusunuz
Çalıştırıyorum canım çok fazla mekanik etkiye maruz kalıyoruz sen yine cihazı 50-60 nem değerine ayarla biraz çalıştır biraz kapat ama mutlaka kullan çok faydasını göreceksiniz

malesef o kadar değil artık şuan 12 kilo var gitmesi gereken inşallah veririm yavaş yavaş
Verirsin canım bu yaşlarda metabolizma iyi çalışır . Diyette 1-2 hafta zor oluyor sonra rahat yaparsın sen verirsin. Hem kendine “evlendi de kocakarı gibi saldı kendini” dedirtme

Bugün
Kahvalti hc unlu pankek az peynir domates salatalık
Ara kendi yaptığım bir parça çikolata iki dilim elma sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla az kavurma iki kaşık bulgur pilavı salata
2 lt su
30 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım güzel menu yürüyüşte iyi olmus

Canim daha 10 gün var bende sizleri cok özledim
geliyorum kkya okumaya çalışıyorum bitiremeden çıkmak zorunda kalıyorum
Ne çok ihtiyacim varmis kizima vakit ayirip gezmeye
Ohhh bir güzel dinlenin drdotty ve sen iyi tatiller ah ah aslında benimde tatile ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…