- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.801
son 4 kilo kalmış . sonra sıkılaşmya geçmen gerekcek o daha uzun bir süreç hem koruyacaksın hem sıkılaşacaksın55 canim
Yeşil çay ve zencefil metabolizmayı çalıştırıyor tadı o kadar kötü değil canim ıçine birde sade soda döküyorum soğuyunca.olsun ma mezun oldun . izne çıktığını anımsamıyorum hep verdiğini hatırladım niyeyse . tabi ki pes etmek yok canım bizim işim azimli olmak
asla içemem öyle şeyleri
kabak detoksunu araştır canım
Şu an 3 ay önceye göre vücudum çok güzel oldu selülit yok oldu ve üst karın kasları çıkmaya başladı aynaya bakınca daha iyi hissediyorumson 4 kilo kalmış . sonra sıkılaşmya geçmen gerekcek o daha uzun bir süreç hem koruyacaksın hem sıkılaşacaksın
olsun ma mezun oldun . izne çıktığını anımsamıyorum hep verdiğini hatırladım niyeyse . tabi ki pes etmek yok canım bizim işim azimli olmak
asla içemem öyle şeyleri
Şu an 3 ay önceye göre vücudum çok güzel oldu selülit yok oldu ve üst karın kasları çıkmaya başladı aynaya bakınca daha iyi hissediyorum
Teşekkür ederim kuzumtebrik ederim canim ne guzel
Bisiklete devam et kuzum hep söylüyorum zaten bisiklet hem karın yağlarını hemde selüliti yok ediyor muhteşem sonuç veriyor karın bölgesine ve selüliteŞu an 3 ay önceye göre vücudum çok güzel oldu selülit yok oldu ve üst karın kasları çıkmaya başladı aynaya bakınca daha iyi hissediyorum
Evet canim selülit yok eskiden aynaya bakmak istemezdim kilo verdikçe güvenim yerine geldi dönüp dönüp aynaya bakiyorumBisiklete devam et kuzum hep söylüyorum zaten bisiklet hem karın yağlarını hemde selüliti yok ediyor muhteşem sonuç veriyor karın bölgesine ve selülite
Inşallah sende istediğin kiloya ve görünüme sahip olursun canim.tebrik ederim canim ne guzel
Insallah canim darisi basimizaInşallah sende istediğin kiloya ve görünüme sahip olursun canim.
ben almayım onu tadı bana çok kötü gelmişti içememiştimYeşil çay ve zencefil metabolizmayı çalıştırıyor tadı o kadar kötü değil canim ıçine birde sade soda döküyorum soğuyunca.
sadece mekik mi çekiyorsun karın içinŞu an 3 ay önceye göre vücudum çok güzel oldu selülit yok oldu ve üst karın kasları çıkmaya başladı aynaya bakınca daha iyi hissediyorum
Yok canım sadece mekik değil plank ve yarım mekik ve alt karın için de bacaklarla yapılan hareketler var onları da calisiyorum. Ama mekik bana baya iyi geldi özellikle üst karına göbek içinde plank yapıyorum 30 30 bir dakika onunda arttırmayı düşünüyorum.ben almayım onu tadı bana çok kötü gelmişti içememiştim
sadece mekik mi çekiyorsun karın için
Sorun orda zaten olamıyorum 1-1.5 sene sonra anca 1 kere olurum sonra 5-6 ayda 1Anladım canim regl olunca düzene girer bende oyleydim doğumdan sonra 4. Ay olmuştum regl.
hazır hissettiğinde önceki sonraki yaparsın artık bize olmaz mı ?Yok canım sadece mekik değil plank ve yarım mekik ve alt karın için de bacaklarla yapılan hareketler var onları da calisiyorum. Ama mekik bana baya iyi geldi özellikle üst karına göbek içinde plank yapıyorum 30 30 bir dakika onunda arttırmayı düşünüyorum.
Kabak hıc sevmem yınede bı arastırayımolsun ma mezun oldun . izne çıktığını anımsamıyorum hep verdiğini hatırladım niyeyse . tabi ki pes etmek yok canım bizim işim azimli olmak
asla içemem öyle şeyleri
Olur canım önceki fotolardan baktım bir bulayım yapmayı düşünüyorum.hazır hissettiğinde önceki sonraki yaparsın artık bize olmaz mı ?
Anladım canım senin çok iyi anlıyorum çocuklarla gerçekten zor oluyor. Düzene sok bir şekilde spor yapmaya çalış vakit buldukca. Ben spor yaptığından beri daha çabuk uykuya dalar oldum gece önceden zombi gibi gezerdim evde.Sorun orda zaten olamıyorum 1-1.5 sene sonra anca 1 kere olurum sonra 5-6 ayda 1
Ben iyiyim.canim şimdi kahvemi içeyim sonra spora baslicam ufaklığı anca uyuttum. Sen nasılsın neler yapiyorsunselam kızlar napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?