Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeşil çay ve zencefil metabolizmayı çalıştırıyor tadı o kadar kötü değil canim ıçine birde sade soda döküyorum soğuyunca.

son 4 kilo kalmış . sonra sıkılaşmya geçmen gerekcek o daha uzun bir süreç hem koruyacaksın hem sıkılaşacaksın
Şu an 3 ay önceye göre vücudum çok güzel oldu selülit yok oldu ve üst karın kasları çıkmaya başladı aynaya bakınca daha iyi hissediyorum

Şu an 3 ay önceye göre vücudum çok güzel oldu selülit yok oldu ve üst karın kasları çıkmaya başladı aynaya bakınca daha iyi hissediyorum
Bisiklete devam et kuzum hep söylüyorum zaten bisiklet hem karın yağlarını hemde selüliti yok ediyor muhteşem sonuç veriyor karın bölgesine ve selülite

Bisiklete devam et kuzum hep söylüyorum zaten bisiklet hem karın yağlarını hemde selüliti yok ediyor muhteşem sonuç veriyor karın bölgesine ve selülite
Evet canim selülit yok eskiden aynaya bakmak istemezdim kilo verdikçe güvenim yerine geldi dönüp dönüp aynaya bakiyorum bisiklete devam etmeyi düşünüyorum zaten canim.

Yeşil çay ve zencefil metabolizmayı çalıştırıyor tadı o kadar kötü değil canim ıçine birde sade soda döküyorum soğuyunca.
ben almayım onu tadı bana çok kötü gelmişti içememiştim
sadece mekik mi çekiyorsun karın için

ben almayım onu tadı bana çok kötü gelmişti içememiştim

sadece mekik mi çekiyorsun karın için
Yok canım sadece mekik değil plank ve yarım mekik ve alt karın için de bacaklarla yapılan hareketler var onları da calisiyorum. Ama mekik bana baya iyi geldi özellikle üst karına göbek içinde plank yapıyorum 30 30 bir dakika onunda arttırmayı düşünüyorum.

hazır hissettiğinde önceki sonraki yaparsın artık bize olmaz mı ?

Sorun orda zaten olamıyorum 1-1.5 sene sonra anca 1 kere olurum sonra 5-6 ayda 1
Anladım canım senin çok iyi anlıyorum çocuklarla gerçekten zor oluyor. Düzene sok bir şekilde spor yapmaya çalış vakit buldukca. Ben spor yaptığından beri daha çabuk uykuya dalar oldum gece önceden zombi gibi gezerdim evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…