- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.901
Tebrik ederim tatlimGunaydın kızlar enteresan bır sekılde eksıyı gormusum dun 10 bın adım atmısım ondan galıba :) hazırlanıp hadstaneye gıdıcez musaıt olunca hesaplamayı yapmaya calıscamEki Görüntüle 2248876
Kontrol ederim canımSchonerDuft canim yuzdeyi dogru hesladim mi bilmiyorum bakarmisin unutmusum bayagi zaman oldu
Tebrik ederim canımGunaydın kızlar enteresan bır sekılde eksıyı gormusum dun 10 bın adım atmısım ondan galıba :) hazırlanıp hadstaneye gıdıcez musaıt olunca hesaplamayı yapmaya calıscamEki Görüntüle 2248876
Bende geleyim miBugün ziyafet varEki Görüntüle 2248880
Hadi bakalim kuzum az kaldi 6 li hanelereIlk bildirim benden gelsin 70.40
tebrikler canim sende cok güzel vermisinIkincide benden
Gecen hafta 71.9
Bu hafta 71.1
Hadi bakalim kuzum az kaldi 6 li hanelere
tebrikler canim sende cok güzel vermisin
Saol kuzumTabi canım çok iyi gelir❤❤❤ ooohhh keyfini çıkarın sefanız olsun
TesekkurlerTebrik ederim tatlim
Kız telle mı cekıyon bunu kalıte guzeel dunde sormustumBugün ziyafet varEki Görüntüle 2248880
Ne gibi bir odul olduguna bagli mesela neTesekkurlerkendımı odullendıreyım mı ne dersın
Ayy kuzum benim
Geç kaldin hepsini öldürdüm midem de şuanBende geleyim miacim ama suan canim bisey istemiyor bi kahve yaparsin bana da hep 9 9.30 gibi kahvalti ettigimden simdi hic yiyesim yok ama kahveni alirim
Yaaa evet.kuru kayısı bana iyi geldi sabah akşam yiyorum üstüne de su içiyorum . Yarın muhtemelen görürüm 69 u bugün hem dikkat edecem hemde sahilde yürüyüş yapacam pazar günü de cardio yaparım hafta sonu protein sebze gidicem sanırım cumaya kadar da 68 i görürüm. Sen kaç çıktınHadi bakalim kuzum az kaldi 6 li hanelere
tebrikler canim sende cok güzel vermisin
Sana da yaptım kahve al ordanKız telle mı cekıyon bunu kalıte guzeel dunde sormustumcok acım olsada yesem bı yarım bardak nescafe ıctım 🐿
Sımıt olabılır veya tostNe gibi bir odul olduguna bagli mesela ne
Ayy kuzum benimellerine saglik
Yuvarlama şöyle 1.435 en sondaki rakam 5 diye sonuç 1.43 olurBeynım yandı kım buldu bu hesaplama yontemınıEki Görüntüle 2248903
Sana ödül yok haftalardır sabitsin öyle bir hata yaparsan geri alırsınTesekkurlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?