- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.921
Ozaman benım 1.75 mıYuvarlama şöyle 1.435 en sondaki rakam 5 diye sonuç 1.43 olur
Eğer 1.437 olsaydı 7 rakamı 5 ten büyük olduğu için sonuç 1.44 olurdu anlatabildim mi
Ne yıcem ben hastanedeSana ödül yok haftalardır sabitsin öyle bir hata yaparsan geri alırsın
Uyandigimda hep 2 bardak su iciyorum canim alabilirsem biraz daha erkene almayi dusunuyorum ama bakalim nasil olur bu hafta zaten tam istedigim bi şekilde yemek falan yapamadim kendime haftaya seni yakalama hedefkm var ona gore dikkat et kacamak yapmaGeç kaldin hepsini öldürdüm midem de şuan
9 geç değil mi ya kuru kayısı ve 2 bardak su iç ya da 1 çay bardağı kefir iç erken uyandığında kahven hazır canım
Yaaa evet.kuru kayısı bana iyi geldi sabah akşam yiyorum üstüne de su içiyorum . Yarın muhtemelen görürüm 69 u bugün hem dikkat edecem hemde sahilde yürüyüş yapacam pazar günü de cardio yaparım hafta sonu protein sebze gidicem sanırım cumaya kadar da 68 i görürüm. Sen kaç çıktın
Sana da yaptım kahve al ordan
Telefondan canım samsung serisi A6+ olabilir pek anlamam telefondan eşim seçmişti alırken
Kahvalti ettin mi canimSımıt olabılır veya tost
Etmedım sımdı edemem de sıramız gelcekKahvalti ettin mi canim
Atistirmalik olarak biraz findik ye yaninda sut te icebilirsin eve gecince de kahvaltini edersin canim olmaz mi o tutar eve gidene kadar baska yerlere ugramayacaksanizEtmedım sımdı edemem de sıramız gelcek
ben hesaplarım canım akşam bakarsınOzaman benım 1.75 mı
süt iç çok açsan kaşarlı tost ye ama yağı az olsun de .Ne yıcem ben hastanede
beni yakalayamazsın canım ben uçuştayımUyandigimda hep 2 bardak su iciyorum canim alabilirsem biraz daha erkene almayi dusunuyorum ama bakalim nasil olur bu hafta zaten tam istedigim bi şekilde yemek falan yapamadim kendime haftaya seni yakalama hedefkm var ona gore dikkat et kacamak yapma
Diyosunnnben hesaplarım canım akşam bakarsın
süt iç çok açsan kaşarlı tost ye ama yağı az olsun de .
beni yakalayamazsın canım ben uçuştayım
bu hafta daha düzenli olur senin için sınavını atlat hele
tatlı kız seniDiyosunnnbende ucarim nolmus bekle ve gör cici kiz
Evet ikimizinki de ayni kuzumtatlı kız seni
yanlız ikimizde 800 gr vermişiz
haftaya büyük oynayacamEvet ikimizinki de ayni kuzumama haftaya nasil olacak
ilk iki hafta güzel verdim de durdu şimdiVerirsin canım bu yaşlarda metabolizma iyi çalışır . Diyette 1-2 hafta zor oluyor sonra rahat yaparsın sen verirsin. Hem kendine “evlendi de kocakarı gibi saldı kendini” dedirtme
Taktikler falan filanhaftaya büyük oynayacam68 i görme hedefim var hedef belirleyelim bu cumadan benim hedefim 68,90 olsun senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?