- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.941
1grm karbonhidrat vücutta 2grm şu tutar yani dığın karbonhidratın tam 2katı kadar su tutulumu olacağı için ertesi güne yarım kilo hatta gün içinde başka karbonhidratta alırsan ertesi güne 1kilo fazla çıkarsın haberin olsun sonrasında o suyu atmak için bir kaç gün karbonhidratdan uzak kalman gerekir bunları da düşün canım
Canım çok güzel vermişsin gene tebriklertatlı kız seni
yanlız ikimizde 800 gr vermişiz
AMANN TANRIMMMM
Yarim kilo tam buğday unuEkmeğin güzel görünüyor canım afiyet olsun ekmeği nasıl yaptın
sıkıntı yok canım zaten kontrol ederken hesaplıyoruz tabi öğren yine de acil durumda imada da yetişirsinSchonerDuft kendimi ve sena zeynep listeye kilo muzu farkı filan ekledim ama yüzde hesaplamayı bilimiyorum ikimizinkinide hesaplarmışım canım Ben hep unutuyorum bu hafta hesaplama şeklini mutlaka açıp bak cam denicem nasl hesaplandgnı bu hafta yüzde hesaplamayı öğreneyim artk canm
zormuş ya 40 dk yoğurmakta zorYarim kilo tam buğday unu
350 ml ılık su
Insant maya bi paket
1 tatlı kaşığı tuz
Çay bardağının dibinde 2 parmak kadar zeytinyag
Hepsini karistirdim 40 dk yoğurdum canim ele yapışan yumusak bir hamur oluyor sonra 3 saat mayaladım bir 10 dk daha yoğurdum ama elini zeytinyağına batırmanlazım sonra kalıba aldım 1 saat daha mayaladım onceden isitilan fırında 45 dk pisti 190 derece fırın ben sabah 5.30 da uyandım 7 gibi yoğurdum hamuru ondan bu kadar mayalandı vakittim vardı vakti olmayanlar1 saat yogurma kabı da 15 dk da ekmeği pisireceklerikapta mayalasın sonuç muhteşem pişman olmazsiniz
Hayalimdeki rakam
takipte kal canımmmTaktikler falan filanBenim 69.9 kiz sen 68 olursan benim yakalama işi haftaya kalir
teşekkürler canımCanım çok güzel vermişsin gene tebrikler
Hadi canım şu iki üç gün mümkün olduğunca karbonhidrat almamaya çalışalım direk 2günde 69lara geçersin bende 66ya canm olurmu karbonhidratsız 2gün yapalım mı senle vücut nekadar ödem varsa atartakipte kal canımmm
bu 4 gün yürüyüş yapacam hafta sonu buna ek olarak cardio yapacam . hafta sonu protein+sebze beslenirim spordan yırtacam ama ben spor verdiriyor bana çünkü
teşekkürler canım
Bende 3 gun yuruyuse gidicem pazartesi sali carsamba arti sinav yerleride evime yurumeye 30 40dk mesafede 3 defa gidip gelicem hafta sonu sporum da o olurtakipte kal canımmm
bu 4 gün yürüyüş yapacam hafta sonu buna ek olarak cardio yapacam . hafta sonu protein+sebze beslenirim spordan yırtacam ama ben spor verdiriyor bana çünkü
teşekkürler canım
Disaridayim şarjım az hesaplicam yuzdemi sonra
Tebrik ederim canim haftaya gelsin 66Hadi canım şu iki üç gün mümkün olduğunca karbonhidrat almamaya çalışalım direk 2günde 69lara geçersin bende 66ya canm olurmu karbonhidratsız 2gün yapalım mı senle vücut nekadar ödem varsa atar
63 tüm ama bayadir tartilmiyorum yaza kadar hedefim 55 bakalimGel gel ortalık biraz daha hareketlenir neşelenir ne güzelşimdi Kaç kilo oldun canım ?
Insallah bakalm evde kimsede olmicak kendime gore ogunler hazirlicm bunsefer cok kolay olcakkkkHayırlı olsun canım gelde gitsin kilolar :)
Sabah 1 dilim kepek ekmeği yemem lazım yumurtayı ekmeksiz yiyemem meyve sebze serbest mi ? örnekler misin ? saf protein yapamam demek itediğin o ise yaramıyor bana . sebze + protein + meyve ile dengeledim mi muhteşem oluyorHadi canım şu iki üç gün mümkün olduğunca karbonhidrat almamaya çalışalım direk 2günde 69lara geçersin bende 66ya canm olurmu karbonhidratsız 2gün yapalım mı senle vücut nekadar ödem varsa atar
şuan çok pis hırslandım ben daha çok yürücem tamam mıBende 3 gun yuruyuse gidicem pazartesi sali carsamba arti sinav yerleride evime yurumeye 30 40dk mesafede 3 defa gidip gelicem hafta sonu sporum da o olur
Insallah bakalm evde kimsede olmicak kendime gore ogunler hazirlicm bunsefer cok kolay olcakkkk
Hayirrr bennnnn yuruyecegimSabah 1 dilim kepek ekmeği yemem lazım yumurtayı ekmeksiz yiyemem meyve sebze serbest mi ? örnekler misin ? saf protein yapamam demek itediğin o ise yaramıyor bana . sebze + protein + meyve ile dengeledim mi muhteşem oluyor
şuan çok pis hırslandım ben daha çok yürücem tamam mı
cardio da yapacam yoga da yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?