Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1grm karbonhidrat vücutta 2grm şu tutar yani dığın karbonhidratın tam 2katı kadar su tutulumu olacağı için ertesi güne yarım kilo hatta gün içinde başka karbonhidratta alırsan ertesi güne 1kilo fazla çıkarsın haberin olsun sonrasında o suyu atmak için bir kaç gün karbonhidratdan uzak kalman gerekir bunları da düşün canım

***14.Takım 614 Etap ***

Buki_89 (62,70///%)
Milana firuze(67,40///%)Sabit kendi isteği ile ayrılmak istiyor
ELF_LR35 (96,50/95.8/0.7/%0,73)
senazeynep(59.30/58.10/1.20/%)
magickk (61.2///%)
Yellow girl (67,80/67.20/0.60/%)

tgb1907(66,00///%) Sabit
mutlurabia (77,00///%)
htc71 (71,90/71,10/0,80%1,11)
SchonerDuft (71,20/70,40/0,80/%1,12 )

14.Takım Ortalaması : %

son listeden alıntı yapalım kızlar

SchonerDuft kendimi ve sena zeynep listeye kilo muzu farkı filan ekledim ama yüzde hesaplamayı bilimiyorum ikimizinkinide hesaplarmışım canım Ben hep unutuyorum bu hafta hesaplama şeklini mutlaka açıp bak cam denicem nasl hesaplandgnı bu hafta yüzde hesaplamayı öğreneyim artk canm

A
Geçen hafta 59,3
Bu hafta 58,1
Fark 1,2
Eki Görüntüle 2248956
AMANN TANRIMMMM TARTI DA GÖRMEK İSTEDİĞİM HAYALİM YAZIYORR ❤58 DARISI BAŞIMA ÇOOOOKKKK AMİNNNN CANIM MUHTEŞEM VERMİŞSİN KİLON BU KADAR AZKEN 1.200 VERMEN MUHTEŞEM NE YAPTIN BU HAFTA BİZE DE TİO VER HARIKASIN

Ekmeğin güzel görünüyor canım afiyet olsun ekmeği nasıl yaptın
Yarim kilo tam buğday unu
350 ml ılık su
Insant maya bi paket
1 tatlı kaşığı tuz
Çay bardağının dibinde 2 parmak kadar zeytinyag
Hepsini karistirdim 40 dk yoğurdum canim ele yapışan yumusak bir hamur oluyor sonra 3 saat mayaladım bir 10 dk daha yoğurdum ama elini zeytinyağına batırmanlazım sonra kalıba aldım 1 saat daha mayaladım onceden isitilan fırında 45 dk pisti 190 derece fırın ben sabah 5.30 da uyandım 7 gibi yoğurdum hamuru ondan bu kadar mayalandı vakittim vardı vakti olmayanlar1 saat yogurma kabı da 15 dk da ekmeği pisireceklerikapta mayalasın sonuç muhteşem pişman olmazsiniz

sıkıntı yok canım zaten kontrol ederken hesaplıyoruz tabi öğren yine de acil durumda imada da yetişirsin
zormuş ya 40 dk yoğurmakta zor

Taktikler falan filan Benim 69.9 kiz sen 68 olursan benim yakalama işi haftaya kalir
takipte kal canımmm
bu 4 gün yürüyüş yapacam hafta sonu buna ek olarak cardio yapacam . hafta sonu protein+sebze beslenirim spordan yırtacam ama ben spor verdiriyor bana çünkü
Canım çok güzel vermişsin gene tebrikler
teşekkürler canım

takipte kal canımmm
bu 4 gün yürüyüş yapacam hafta sonu buna ek olarak cardio yapacam . hafta sonu protein+sebze beslenirim spordan yırtacam ama ben spor verdiriyor bana çünkü

teşekkürler canım
Hadi canım şu iki üç gün mümkün olduğunca karbonhidrat almamaya çalışalım direk 2günde 69lara geçersin bende 66ya canm olurmu karbonhidratsız 2gün yapalım mı senle vücut nekadar ödem varsa atar

takipte kal canımmm

teşekkürler canım
Bende 3 gun yuruyuse gidicem pazartesi sali carsamba arti sinav yerleride evime yurumeye 30 40dk mesafede 3 defa gidip gelicem hafta sonu sporum da o olur

***14.Takım 614 Etap ***

Buki_89 (62,70///%)
Milana firuze(67,40///%)Sabit kendi isteği ile ayrılmak istiyor
ELF_LR35 (96,50/95.8/0.7/%0,73)
senazeynep(59.30/58.10/1.20/%)
magickk (61.2/60.8/0.4/%065)
Yellow girl (67,80/67.20/0.60/%)

tgb1907(66,00///%) Sabit
mutlurabia (77,00///%)
htc71 (71,90/71,10/0,80%1,11)
SchonerDuft (71,20/70,40/0,80/%1,12 )

14.Takım Ortalaması : %

son listeden alıntı yapalım kızlar
[/QUOTE]

Sabah 1 dilim kepek ekmeği yemem lazım yumurtayı ekmeksiz yiyemem meyve sebze serbest mi ? örnekler misin ? saf protein yapamam demek itediğin o ise yaramıyor bana . sebze + protein + meyve ile dengeledim mi muhteşem oluyor
Bende 3 gun yuruyuse gidicem pazartesi sali carsamba arti sinav yerleride evime yurumeye 30 40dk mesafede 3 defa gidip gelicem hafta sonu sporum da o olur
şuan çok pis hırslandım ben daha çok yürücem tamam mı
cardio da yapacam yoga da yapacam

Insallah bakalm evde kimsede olmicak kendime gore ogunler hazirlicm bunsefer cok kolay olcakkkk
gelde birlikte verelim kilolari kuzum
Hayirrr bennnnn yuruyecegim bak benim 300gr da odemim vardir cunku birazcik şiştim karnim falan hissediyorum inecek 3 gunde onuda atarim bide haftayi guzel geciririm gerisi artik sana kalmis ister uç ister kaç

M MissHayaLet tam benim istediğim kilodasın canım tebrikler blonde ambition canım sende kafana çok takmistin bak vermişsin birde bana bak ne kadar az veriyorum artık bölgesel çalışmaya başladım sanırım ondan üst bölgem çok zayıfladı bacaklara yoneldim diger yerlerime gore kalın napayim az gitsin incelsin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…