- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.961
Benimde ödemim var regli olcamgelde birlikte verelim kilolari kuzum
Hayirrr bennnnn yuruyecegimbak benim 300gr da odemim vardir cunku birazcik şiştim karnim falan hissediyorum inecek 3 gunde onuda atarim bide haftayi guzel geciririm gerisi artik sana kalmis ister uç ister kaç
valla bu hafta muhteşem olacak evdede işlerim var hareket demek kalori yakmak demekSchonerDuft bu haftayi guzel gecirmezssen yakalrim seni ona gore bu arada bildirim icin 7.30 8 gibi tartildim sonra kahvaltidan once normalde hep tartildigim saatte tartildim 9 gibi 200 gr daha eksi cikti yani 70.9 tabi wc gitmistim o arada hangisi kalsin listede tatlim suan aramizda sadece 500gr cikkkk var tatli kiz
Bencede cok guzellll olacakBenimde ödemim var regli olcamregli iken cuma bildirimi yapacam düşün birde ondan sonraki cuma nasıl uçmuş olacağımı
tatlı kız seni
valla bu hafta muhteşem olacak evdede işlerim var hareket demek kalori yakmak demek
yemek yemediysen wc ye çıktıktan sonrakini say bence
Yemek yemedim kuzum ama su ictim galiba sana biraktim hangisini alirsan alBenimde ödemim var regli olcamregli iken cuma bildirimi yapacam düşün birde ondan sonraki cuma nasıl uçmuş olacağımı
tatlı kız seni
valla bu hafta muhteşem olacak evdede işlerim var hareket demek kalori yakmak demek
yemek yemediysen wc ye çıktıktan sonrakini say bence
benimde regli bitince iniyor ödemimBencede cok guzellll olacakbende regli olucam son 3 gun kaldi zaten oldum mu gidiyor odem falan kalmiyor ertesi güne.
bende odem regli baslayana kadar 4 5 gun kala şişiyorum sonra normale donuyor o yuzden guzel bir dusus bekliyorum 300 olur 400 olur sadece ondan olan eksi diye bekliyorum bakalim
1. tartıyı alalım canım genel de öyle yapyoruz bende 2. tartıda 70,20 çıktı ama 1.tartıyı baz aldım.Yemek yemedim kuzum ama su ictim galiba sana biraktim hangisini alirsan al
ne demek canımSchonerDuft ve blonde ambition teşekkür ederim kızlar sarjimda bir sorun var ve dolmuyor akşam eşim bakicak telefoncuya sagolun.
Valla canım menumden dışarı çıkmadım ve yazdigim sporlar.A
AMANN TANRIMMMMTARTI DA GÖRMEK İSTEDİĞİM HAYALİM YAZIYORR ❤58 DARISI BAŞIMA ÇOOOOKKKK AMİNNNN CANIM MUHTEŞEM VERMİŞSİN KİLON BU KADAR AZKEN 1.200 VERMEN MUHTEŞEM NE YAPTIN BU HAFTA BİZE DE TİO VER HARIKASIN
Teşekkür ederim tatlımHayalimdeki rakam
Tebrikler kuzum
Olur canim yapariz o sulardanbenimde regli bitince iniyor ödemim
regli döneminde detoks suları yapalım . maydonoz bende çok işe yaradı . nane limon zencefilli su mu yapsak 2 3 gün içsek şişlik hemen iner .
1. tartıyı alalım canım genel de öyle yapyoruz bende 2. tartıda 70,20 çıktı ama 1.tartıyı baz aldım.
Teşekkür ederim canim
yes bebek kahvlatıyı uyandıktan 30 dk sonra yapıyorum bende .Olur canim yapariz o sulardandemek sende 200gr daha eksi ciktin neyse ben birazda ona umit baglamistim
Yarin ben evde yokum bebekyes bebek kahvlatıyı uyandıktan 30 dk sonra yapıyorum bende .
yapalım yarın
hm hafta içi ancak sabah ve akşam içebilirim. hafta sonu 3e bölebilirim . tam bkayım söylerim canımYarin ben evde yokum bebeksabah 8 de cikarim tekrar eve gelmem 1 i bulur pazartesi yapsak nasil olur tatlim sen tarifi yaz hem pazar var pazartesi gunu oluyor bizim burada ordan ne lazimsa alirim
Sen hafta sonu yap o zaman tatlim tarifi de yaz bende pazartesi sali falan yaparim tamam mi olur muhm hafta içi ancak sabah ve akşam içebilirim. hafta sonu 3e bölebilirim . tam bkayım söylerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?