- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.541
Canım açlık orucumu yaptın sende?Sabah
Yok
Oglen yok
Aksam
Cok kotu
Hoşgeldin canım ben eski mezun :)Hanımlar merhaba benimde fazla kilolarım var zayiflamak istiyorum.
Sizinle beraber daha motive olabilirim diye düşündüm uzun süredir kayıt olmadan geziniyodum sitede ama kaydolmak kilolardan kısmet oldu
Dan diye girdim konuya ama ilk sayfadaki kurallara göz gezdirdim aranıza girmem için neler yapmam lazm belirli bi diyet listeniz var mı biraz aydınlatabilir misiniz beni
Tartı yakında bozulacak benden söylemesiKızlar bugün tartıdan inmedim resmenveee şuan son tartı da 66.9 u görerek yatmaya gidiyorum sabah 65.9 u görme dileğiyle feci bir halsizlik çöktü hemen uyuyacam iyi geceler
Evet canım stres adeti etkiliyor benimde bazı dönemler gecikiyor stresten büyük geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmışNaptınız kızlar...
Gelemedim eşim arkadaşı ile dışarıdaydı bende öyle adet olmadım daha stres yaptım sanırım ondam gecikti.
Büyük bir kaza da atlattık halen etkisindeyim araba takla atacakti nasıl kurtulduk bilmiyorum halen elim ayağım titriyor halen
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuşNaptınız kızlar...
Gelemedim eşim arkadaşı ile dışarıdaydı bende öyle adet olmadım daha stres yaptım sanırım ondam gecikti.
Büyük bir kaza da atlattık halen etkisindeyim araba takla atacakti nasıl kurtulduk bilmiyorum halen elim ayağım titriyor halen
Hmm bizide dürt hayrına canımcnm yarın bi yapıcam cumartesi emin değilim diğer hafta iki gün yapıcam
Haftada 1 2 gün yürüyüş 2 gün zumba 1 gün de bölgesel diyelim mi duruma göre azaltır arttırırızTamam tatlim olur bana uyar ne sporu yapcaz Basim tuttu ya iyi bu ay olmadi diyordum yine tuttuilac aldim biraz once
Gittikten sonra katılırsın bize zaten biz başlayana kadar annen dönmüş olurBen pek spor yapamıyorum canım ya annem olunca arada yaptım o da bu hafta gidiyor ondan sonra hizlanicam bakalım
Birgün denicem çok lezzetli göründü gözümehaşlama yerine bence bu şekilde çok çok daha güzel canım ben böyle sevdim haşlama olunca yağsız tuzsuz iyi olmuyor ama bu şekilde yağlı kağıtta kızlarınca lezzeti var
Menü güzel her zaman ki gibi suyu 2.5 yap kilomuz 7lerde sonuçtaSabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
6 minik top peynir
1 ceviz 1cay kasigi fıstık ezmesi
1tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase corba
4 5 kadar kofte
Bol salata
Ara
12 fistik
Aksam
2 yk yesil fasulye
2 3 yk pirasa
2 kofte
1yk yogurt 1 corba kasesinde salata
Su 1.5 oldu 2 ye tamamlarim
Acikirsam yarim elma yada portakal yiyebilirim
Geldim canım..
Kuralları kabul edersen kendini tanıtabilirsinHanımlar merhaba benimde fazla kilolarım var zayiflamak istiyorum.
Sizinle beraber daha motive olabilirim diye düşündüm uzun süredir kayıt olmadan geziniyodum sitede ama kaydolmak kilolardan kısmet oldu
Dan diye girdim konuya ama ilk sayfadaki kurallara göz gezdirdim aranıza girmem için neler yapmam lazm belirli bi diyet listeniz var mı biraz aydınlatabilir misiniz beni
Ya ben acaba hamilemiyim diyorum değilimdir de işte kafa gidiyor illaki.Evet canım stres adeti etkiliyor benimde bazı dönemler gecikiyor stresten büyük geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış
Sağol canım kesinlikle allah koruduÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş
8-8.30 gıbı olması lazımCanım açlık orucumu yaptın sende?
Akşam saat kaçta yedin ?
Akşam çok kötü derken ne yedin ?
8-8.30 gıbı olması lazım
Kısır
Bır kucuk gul boregı
Kuzartma
Bol çay
Bıde yemk gelmeden kucuk metve suyu
Kızın sınıfıylq bulustukta gun
evet oruc tutayım dedım tutmasan mı dıyorum sutum cok azaldı gerılmıyor bıle tavı su da ıcmeynceCanım açlık orucumu yaptın sende?
Akşam saat kaçta yedin ?
Akşam çok kötü derken ne yedin ?
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için o zaman azcık anlatıyım kendimi ismim aslı 1.70 boyumdayım 70 kiloyum hedefim 60 geçen senelere kadar 60 kilodaydım hep hamile kalınca 10 kilo kaldı üstümde çocuğum 1 buçuk yaşında ama hala veremedim sizden de güç alırsam inşallah başarabilirim dedimHoşgeldin canım ben eski mezun :)
Belirli bir diyet listesi yok sen günlük menülerini yaz arkadaşlar yorumlar sende onlarınki ni tabi
Kaptanımızdrdotty ve SchonerDuft
Kendini tanıtmak ve kilo hedef kilo boy vs ile başlayabilirsin hayırlı olsun bol eksiler :)
2gündür kahvesiz duruyorum sütlü kahveyi çookk özledimpatatesdende bıktm sabah Menümde Kahvaltıda Activa var kalkınca yiyeceğim Activa nın ve sonunda içebileceğim sütlü kahvenin hayaliyle kendimi avutuyorum şuan az daha dayan pazar günü insan gibi yumurtalı,peynirli,ekmekli kahvaltı yapacaksın diyorum kendime
kaptan:
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
drdotty
kapan yardımcısı1:SchonerDuft
kaptan yardımcısı2: @tgb1907
yeni takım kuralları
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekleyip diskalifiye edilecek
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak(toplu olarak)
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan aday üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- pazartesi kilo bildirimi yapılacak
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
##Jillian baslangic##
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio- 6 puan
leslie 5k -dk-4 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 2 puan
Reformer: dakikası 3 puan
Mekik : 5 tane -2 puan
Squat : 5 tane -2 puan
Şınav (yarım ) : 5 tane -2 puan
Esneme dk - 2 Puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Jumping jack 4adet - 1 puan
bölgesel 1 dk : 1 puan
abs 1 dk : 3 puan
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için bir üstteki mesajda kısmen anlattım kendimi tek yaşımı unutmuşum 25 yaşındayım.Hmm bizide dürt hayrına canım
Haftada 1 2 gün yürüyüş 2 gün zumba 1 gün de bölgesel diyelim mi duruma göre azaltır arttırırız
Gittikten sonra katılırsın bize zaten biz başlayana kadar annen dönmüş olur
Birgün denicem çok lezzetli göründü gözüme
Menü güzel her zaman ki gibi suyu 2.5 yap kilomuz 7lerde sonuçta
Geldim canım..
Bugün 8bin adım attım belediyede 20 dk ayakta yolculuk ettim bayağı kalori yaktım akşam 70.50 çıktım ama kalori sayım azdı bugün
Kuralları kabul edersen kendini tanıtabilirsin
Güncel kilo ve hedef kilonu da söylersin.
Diyet şeklimiz kendi bilgilerimize göre değişiyor katılırsan yardımcı oluruz sana o konuda tabi menüleri düzenli yazman lazım bunun için
Hamilelik belirtisiyle regl belirtisi hemen hemen aynı bazı farklılıklar var tabi bende gecikince hep korkarım acaba hamilemiyim diye bekle bakalım bir kac güne belli olur yada eczaneden test al en basiti ikinci hamileliğimi öyle öğrendimYa ben acaba hamilemiyim diyorum değilimdir de işte kafa gidiyor illaki.
Kesinlikle yarın bir çocuk sevindiririm .
Sağol canım kesinlikle allah korudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?