Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar merhaba benimde fazla kilolarım var zayiflamak istiyorum.
Sizinle beraber daha motive olabilirim diye düşündüm uzun süredir kayıt olmadan geziniyodum sitede ama kaydolmak kilolardan kısmet oldu
Dan diye girdim konuya ama ilk sayfadaki kurallara göz gezdirdim aranıza girmem için neler yapmam lazm belirli bi diyet listeniz var mı biraz aydınlatabilir misiniz beni

Hoşgeldin canım ben eski mezun :)
Belirli bir diyet listesi yok sen günlük menülerini yaz arkadaşlar yorumlar sende onlarınki ni tabi
Kaptanımız drdotty ve SchonerDuft
Kendini tanıtmak ve kilo hedef kilo boy vs ile başlayabilirsin hayırlı olsun bol eksiler :)

Bugün
Kahvalti peynirli omlet 6 zeytin 2ceviz domates 1 elma
Ara 5 badem sade türk kahvesi 1 kuru kayısı
Akşam 1 tabak yoğurtlu kabak
2.5 lt su
40 dk yürüyüş

Kızlar bugün tartıdan inmedim resmen veee şuan son tartı da 66.9 u görerek yatmaya gidiyorum sabah 65.9 u görme dileğiyle feci bir halsizlik çöktü hemen uyuyacam iyi geceler
Tartı yakında bozulacak benden söylemesi benim ikinci tartı ilki bozuldu şimdi yenisini aldım

Naptınız kızlar...
Gelemedim eşim arkadaşı ile dışarıdaydı bende öyle adet olmadım daha stres yaptım sanırım ondam gecikti.
Büyük bir kaza da atlattık halen etkisindeyim araba takla atacakti nasıl kurtulduk bilmiyorum halen elim ayağım titriyor halen

Evet canım stres adeti etkiliyor benimde bazı dönemler gecikiyor stresten büyük geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

cnm yarın bi yapıcam cumartesi emin değilim diğer hafta iki gün yapıcam
Hmm bizide dürt hayrına canım
Tamam tatlim olur bana uyar ne sporu yapcaz Basim tuttu ya iyi bu ay olmadi diyordum yine tuttu ilac aldim biraz once
Haftada 1 2 gün yürüyüş 2 gün zumba 1 gün de bölgesel diyelim mi duruma göre azaltır arttırırız
Ben pek spor yapamıyorum canım ya annem olunca arada yaptım o da bu hafta gidiyor ondan sonra hizlanicam bakalım
Gittikten sonra katılırsın bize zaten biz başlayana kadar annen dönmüş olur
haşlama yerine bence bu şekilde çok çok daha güzel canım ben böyle sevdim haşlama olunca yağsız tuzsuz iyi olmuyor ama bu şekilde yağlı kağıtta kızlarınca lezzeti var
Birgün denicem çok lezzetli göründü gözüme
Menü güzel her zaman ki gibi suyu 2.5 yap kilomuz 7lerde sonuçta
Geldim canım..
Bugün 8bin adım attım belediyede 20 dk ayakta yolculuk ettim bayağı kalori yaktım akşam 70.50 çıktım ama kalori sayım azdı bugün
Kuralları kabul edersen kendini tanıtabilirsin
Güncel kilo ve hedef kilonu da söylersin.
Diyet şeklimiz kendi bilgilerimize göre değişiyor katılırsan yardımcı oluruz sana o konuda tabi menüleri düzenli yazman lazım bunun için

Evet canım stres adeti etkiliyor benimde bazı dönemler gecikiyor stresten büyük geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış
Ya ben acaba hamilemiyim diyorum değilimdir de işte kafa gidiyor illaki.
Kesinlikle yarın bir çocuk sevindiririm .
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Sağol canım kesinlikle allah korudu

8-8.30 gıbı olması lazım
Kısır
Bır kucuk gul boregı
Kuzartma
Bol çay
Bıde yemk gelmeden kucuk metve suyu
Kızın sınıfıylq bulustukta gun
Canım açlık orucumu yaptın sende?
Akşam saat kaçta yedin ?
Akşam çok kötü derken ne yedin ?
evet oruc tutayım dedım tutmasan mı dıyorum sutum cok azaldı gerılmıyor bıle tavı su da ıcmeynce

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için o zaman azcık anlatıyım kendimi ismim aslı 1.70 boyumdayım 70 kiloyum hedefim 60 geçen senelere kadar 60 kilodaydım hep hamile kalınca 10 kilo kaldı üstümde çocuğum 1 buçuk yaşında ama hala veremedim sizden de güç alırsam inşallah başarabilirim dedim

Aktiva vs yoğurtlar a glukoz şurubu katılıyor şekerden 7 kat daha zararlı diye biliyorum.
Normal yumurtalı kahvaltı bence daha iyi olmaz mı

Bende katılmak istiyorum . Boy 176 . Kilo 91 di . 1,5 haftada 5 kilo verdim hayatımda ilk kez bu kadar hızı gitti normalde ayda 4 Zor gider .
Hergun 50 dk tempolu yürüyüş yapıyorum . Sıkı diyetteyim . 3 haftadır yürüyorum diyetimin 2.haftasindayim şuan kilom 86.0 .
69 kilo olmak istiyorum.. ve en son 65 .. ilk hedef 79 .

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için bir üstteki mesajda kısmen anlattım kendimi tek yaşımı unutmuşum 25 yaşındayım.
Kuralları kabul ediyorum sadece yapılan sporların puanlamasını anlatabilir misiniz
Haftalık puan mı toplanıyor

Bugunku menum
Kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta ,3 yeşil zeytin ,2 çeri domates , çeyrek dilim ince tam bugday ekmegi , 1 bardak doğadan 7 otlu sekersiz çay
Öğlen 1 kase ezogelin corbasi, 1 bardak ayran
Ara sekersiz Nescafe . ( granül kremasız süt tozu yok sade . ) 1 kare çok acı bitter
Akşam firinda yağsız tavuk Yarim tabak , yarım kase ezogelin corbasi , 1 bardak ayran
Ara sekersiz turk kahvesi
1 bardak 7 otlu bitki çayı .

00 da yarım bardak az yagli tarçınlı süt

Spor 15 dk egzersiz . Ve 50 dk tempolu yürüyüş. 6,3 km hizla 5,5 km toplam arada hafif kosu olarak yaptım en yüksek hız 11,2 km

Ya ben acaba hamilemiyim diyorum değilimdir de işte kafa gidiyor illaki.
Kesinlikle yarın bir çocuk sevindiririm .

Sağol canım kesinlikle allah korudu
Hamilelik belirtisiyle regl belirtisi hemen hemen aynı bazı farklılıklar var tabi bende gecikince hep korkarım acaba hamilemiyim diye bekle bakalım bir kac güne belli olur yada eczaneden test al en basiti ikinci hamileliğimi öyle öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…