Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Düşünsene 3 gün sıkı tutsak neler değişiyor ama yapmak ki.istemiyoruz kendi adıma soyleyim geçen yıl 21 gün bulgur dahi yemedim 3 kilo verdim yine yapamaz miyim yaparım ama yapmıyorum
Tabi yaparsın canım bende geçen yıl senin gibiydim bir yapıyor bir bozuyordum ama bu sefer kafada bitirdim ondan ne diyeti bozdum nede detoksa geçince detoksu bozdum herşeyi yapıyorum ve hiçbir şekilde vazgeçmeden devam ediyorum ben en son ne zaman bulgur yedim hatırlamıyorum ,pirinç de aynı şekilde heleki hamur işi yemeyeli en az 3-4 ay olmuştur

Bugün detoksdan içecek listesinin tamamını içebildim kızlar
2.Gün detoks menüm

1litre sade su
1.5 ltre detok suyu(soğan,maydonoz,tarçın,zencefil)
2 bardak yeşil çay
2 bardak form çay
2 adet sade maden suyu
3 öğün 5'er saat ara ile yağsız tuzsuz patates

45 dakika sahil yürüyüşü
45 dakika kondisyon bisikleti
Eksiksiz ve sporlu 2.gün tamamlandı

Sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
6 minik top peynir
1 ceviz 1cay kasigi fıstık ezmesi
1tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase corba
4 5 kadar kofte
Bol salata
Ara
12 fistik
Aksam
2 yk yesil fasulye
2 3 yk pirasa
2 kofte
1yk yogurt 1 corba kasesinde salata
Su 1.5 oldu 2 ye tamamlarim
Acikirsam yarim elma yada portakal yiyebilirim

Son düzenleme:
tebrik ederim canim
Akşam patatesim de hazır bana afiyet olsun 5saatim doldu
Eki Görüntüle 2251689
Afiyet olsun canim
Super

Maşallah canım harikasın bu arada patates nasıl tatsız tuzsuz rahat yiyebiliyomusun

Afiyet olsun canım

Maşallah canım harikasın bu arada patates nasıl tatsız tuzsuz rahat yiyebiliyomusun
Başlamasını yemek çok zor oldu ama fırınlayınca kızardı ya o güzel oldu çok rahat yedim ondan bugün kini hep fotolardaki gibi tam yiyeceğim saatte fırınlayıp sıcak sıcak yedim o şekilde güzel

Tebrik ediyorum canım seni en kısa sürede hedefine ulaşacaksın yururuyusu bırakma sakin

2gündür kahvesiz duruyorum sütlü kahveyi çookk özledim patatesdende bıktm sabah Menümde Kahvaltıda Activa var kalkınca yiyeceğim Activa nın ve sonunda içebileceğim sütlü kahvenin hayaliyle kendimi avutuyorum şuan az daha dayan pazar günü insan gibi yumurtalı,peynirli,ekmekli kahvaltı yapacaksın diyorum kendime

Süpersin canım azmine hayranım

Cok guzel uyguladin tebrik ederim canim o kadar sabrettin alirsin tabi karsiligini gelsin 66 65 ler benimde bu haftaki hedefi tutturmama 200gr cik kaldi yarina oda giderse tamam

Cok guzel uyguladin tebrik ederim canim o kadar sabrettin alirsin tabi karsiligini gelsin 66 65 ler benimde bu haftaki hedefi tutturmama 200gr cik kaldi yarina oda giderse tamam
Kesin gider bence canım senin menüler hep güzeldi bugün de güzel di ,aten yarına hedefe varmış olursun benimde hedef 65leri görmekti bakalım şuan tok karna ve 3lt sıvı tüketmiş halimle 67.2 çıkıyorum normalde sabah-aksam arası 1 kilo farkediyor yani 66.2 garanti gibi ama normal de 2lt su içiyodum sıvı 3lt aldm vu halde sabaha 1.5 inebilir diye düşünüyorum inşl bari 65.8 yada 65.9 çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…