- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.521
Tabi yaparsın canım bende geçen yıl senin gibiydim bir yapıyor bir bozuyordum ama bu sefer kafada bitirdim ondan ne diyeti bozdum nede detoksa geçince detoksu bozdum herşeyi yapıyorum ve hiçbir şekilde vazgeçmeden devam ediyorum ben en son ne zaman bulgur yedim hatırlamıyorum ,pirinç de aynı şekilde heleki hamur işi yemeyeli en az 3-4 ay olmuşturDüşünsene 3 gün sıkı tutsak neler değişiyor ama yapmak ki.istemiyoruz kendi adıma soyleyim geçen yıl 21 gün bulgur dahi yemedim 3 kilo verdim yine yapamaz miyim yaparım ama yapmıyorum
Yok canım bugün çok daha rahat geçti çünki dün 5er saat arayı ayarlayamamıştım 3.öğün gece 23de yada 00 a denk geliyordu okadar geç yememek için hiç yemedin 2 öğünde kaldım ondan biraz zorladı ama bugün 3öğün yapabileyim diye erken kalkıp yedim ondan daha rahat geçti 3.öğünüm saat 19:40 da olacak zaten 2saat kaldı canım çaylarıda bol bol içtim suları da tastamam 2.günü kapatacak inşallahşuana kadar 600ml ödem suyu 600 ml sade su 1maden suyu(200ml) ,1yeşil çay,1form çay,1siyah çay içtim yani şu saate kadar toplam 2lt sıvı ve 2öğün patatesimi yemiş halim ile 67.2 çıkıyorum çoknheyecanlıyım sabah kaç çıkıcam diye
Afiyet olsun canim
SuperBugün detoksdan içecek listesinin tamamını içebildim kızlar
2.Gün detoks menüm
1litre sade su
1.5 ltre detok suyu(soğan,maydonoz,tarçın,zencefil)
2 bardak yeşil çay
2 bardak form çay
2 adet sade maden suyu
3 öğün 5'er saat ara ile yağsız tuzsuz patates
45 dakika sahil yürüyüşü
45 dakika kondisyon bisikleti
Eksiksiz ve sporlu 2.gün tamamlandı
Maşallah canım harikasın bu arada patates nasıl tatsız tuzsuz rahat yiyebiliyomusunBugün detoksdan içecek listesinin tamamını içebildim kızlar
2.Gün detoks menüm
1litre sade su
1.5 ltre detok suyu(soğan,maydonoz,tarçın,zencefil)
2 bardak yeşil çay
2 bardak form çay
2 adet sade maden suyu
3 öğün 5'er saat ara ile yağsız tuzsuz patates
45 dakika sahil yürüyüşü
45 dakika kondisyon bisikleti
Eksiksiz ve sporlu 2.gün tamamlandı
Afiyet olsun canımSabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
6 minik top peynir
1 ceviz 1cay kasigi fıstık ezmesi
1tatli kasigi tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase corba
4 5 kadar kofte
Bol salata
Ara
12 fistik
Aksam
2 yk yesil fasulye
2 3 yk pirasa
2 kofte
1yk yogurt 1 corba kasesinde salata
Su 1.5 oldu 2 ye tamamlarim
Acikirsam yarim elma yada portakal yiyebilirim
Başlamasını yemek çok zor oldu ama fırınlayınca kızardı ya o güzel oldu çok rahat yedim ondan bugün kini hep fotolardaki gibi tam yiyeceğim saatte fırınlayıp sıcak sıcak yedim o şekilde güzelMaşallah canım harikasın bu arada patates nasıl tatsız tuzsuz rahat yiyebiliyomusun
Sağol canım benimtebrik ederim canim
Afiyet olsun canim
Super
Tebrik ediyorum canım seni en kısa sürede hedefine ulaşacaksın yururuyusu bırakma sakinTabi yaparsın canım bende geçen yıl senin gibiydim bir yapıyor bir bozuyordum ama bu sefer kafada bitirdim ondan ne diyeti bozdum nede detoksa geçince detoksu bozdum herşeyi yapıyorum ve hiçbir şekilde vazgeçmeden devam ediyorum ben en son ne zaman bulgur yedim hatırlamıyorum ,pirinç de aynı şekilde heleki hamur işi yemeyeli en az 3-4 ay olmuştur
Sağol canım benim evet yürüyüş çok fayda ediyor hiç bırakmamak lazımTebrik ediyorum canım seni en kısa sürede hedefine ulaşacaksın yururuyusu bırakma sakin
Afiyet olsun canım
Sagolun kizlarSağol canım benimbu arada senin de bugün ki menün yine çok güzel canım
2gündür kahvesiz duruyorum sütlü kahveyi çookk özledimSagolun kizlar
Süpersin canım azmine hayranım2gündür kahvesiz duruyorum sütlü kahveyi çookk özledimpatatesdende bıktm sabah Menümde Kahvaltıda Activa var kalkınca yiyeceğim Activa nın ve sonunda içebileceğim sütlü kahvenin hayaliyle kendimi avutuyorum şuan az daha dayan pazar günü insan gibi yumurtalı,peynirli,ekmekli kahvaltı yapacaksın diyorum kendime
Sağol canım benimSüpersin canım azmine hayranım
Cok guzel uyguladin tebrik ederim canim o kadar sabrettin alirsin tabi karsiligini gelsin 66 65 ler2gündür kahvesiz duruyorum sütlü kahveyi çookk özledimpatatesdende bıktm sabah Menümde Kahvaltıda Activa var kalkınca yiyeceğim Activa nın ve sonunda içebileceğim sütlü kahvenin hayaliyle kendimi avutuyorum şuan az daha dayan pazar günü insan gibi yumurtalı,peynirli,ekmekli kahvaltı yapacaksın diyorum kendime
Alacaksın inşallah :)Sağol canım benimvalla çok emek veriyorum inşallah karşılığını alırım
Kesin gider bence canım senin menüler hep güzeldiCok guzel uyguladin tebrik ederim canim o kadar sabrettin alirsin tabi karsiligini gelsin 66 65 lerbenimde bu haftaki hedefi tutturmama 200gr cik kaldi yarina oda giderse tamam
Yapmadım canımAlacaksın inşallah :)
İki gündür diplerdeyim bendeinşallah yarın kendime gelebilirim
Regl öncesi ruh hali ve mantar
Jillian yaptinmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?