Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok iyi işte bende geçen hafta zumba yaptım eğlenceli oluyor ..
senin sporlarına hayranım valla

tadı nasıl canım cheescake gibi göründü gözüme birden hayaller gerçekler
haşlama yerine bence bu şekilde çok çok daha güzel canım ben böyle sevdim haşlama olunca yağsız tuzsuz iyi olmuyor ama bu şekilde yağlı kağıtta kızlarınca lezzeti var

Ne zaman istersen canim

Afiyet olsun fistik nasil gidiyor aclik varmi dune gore
Yok canım bugün çok daha rahat geçti çünki dün 5er saat arayı ayarlayamamıştım 3.öğün gece 23de yada 00 a denk geliyordu okadar geç yememek için hiç yemedin 2 öğünde kaldım ondan biraz zorladı ama bugün 3öğün yapabileyim diye erken kalkıp yedim ondan daha rahat geçti 3.öğünüm saat 19:40 da olacak zaten 2saat kaldı canım çaylarıda bol bol içtim suları da tastamam 2.günü kapatacak inşallah şuana kadar 600ml ödem suyu 600 ml sade su 1maden suyu(200ml) ,1yeşil çay,1form çay,1siyah çay içtim yani şu saate kadar toplam 2lt sıvı ve 2öğün patatesimi yemiş halim ile 67.2 çıkıyorum çoknheyecanlıyım sabah kaç çıkıcam diye

Çok sevindim canım ya yarın 66 yi garantiledin haftaya da 65 i görürsün bak işte gidiyor kilolar

Çok sevindim canım ya yarın 66 yi garantiledin haftaya da 65 i görürsün bak işte gidiyor kilolar
15 günlük duraklama geçti şükür canım 1 -2 saate 66ları görürüm diye düşünüyorum çünkü sürekli wc ye çıkıyorum canım yarına hedefin 65lere geçmekti belki geçerim ama yarın olmazsa da en geç pazartesi 65lere geçmiş olurum 2gün daha sıkı bir menüm var zaten

Düşünsene 3 gün sıkı tutsak neler değişiyor ama yapmak ki.istemiyoruz kendi adıma soyleyim geçen yıl 21 gün bulgur dahi yemedim 3 kilo verdim yine yapamaz miyim yaparım ama yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…