- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.501
kabak yapmıştım ben de geçen sene ama kaç kılo verdim hatırlamıyorum onu da yapayım doyurucu ve tadı güzeldiBen de ilerleyen zamanlarda kilo vermem durunca kabak detoxunu dusunuyorum canim hemde bayagi doyurucu ac da kalmam
Ben şuan da gene tartıldım 77.3 çıkıyorumaynen cnm en cok istediğim ananas detoksu arkadaşım çok güzel kılolar verdi ara ara yaptı şimdi 58 oldu 170 boyla bana da cok dedi henüz yapmadım
çok iyi işte bende geçen hafta zumba yaptım eğlenceli oluyor ..Aynen stordan 2-3 tane zumba uygulaması indirdim yani 3tana indirdim ama bakem ki bir tanesinin videoları diğerleri ile aynı videolardanmış onu geri sildim 2tane zumba uygulaması var şimdi telde bir tanede Abs indirdim hem onları hem de plates alatelerim ile bölgesel yaparım zaten bisikleti hiç bırakmıyorum hava güzel oldukca yürüyüş de yapıyorum daha ne olsun
çok iyi işte bende geçen hafta zumba yaptım eğlenceli oluyor ..
senin sporlarına hayranım valla
YOK YA BENİM SPORLAR GEÇMİŞTE KALDI ŞUAN YAPTIĞIM ESNEME VE YÜRÜYÜŞ BU DA BANA GÖRE SPOR DEĞİL İŞTESende güzel spor yapıyorsun canım benim
tadı nasıl canım cheescake gibi göründü gözüme birdenYağsız tuzsuz fırın patatesim hazır
Eki Görüntüle 2251531
Ne zaman istersen canimhtc71 biz ne zaman spora başlıyoruz söle bakim
Afiyet olsun fistik nasil gidiyor aclik varmi dune goreYağsız tuzsuz fırın patatesim hazır
Eki Görüntüle 2251531
HAFTA SONU BAŞLAYALIM O ZAMAN KUZUNe zaman istersen canim
Afiyet olsun fistik nasil gidiyor aclik varmi dune gore
SÜPER HADİ BAKALIM KAÇ GÜN YAPACAKSINyarın ananas detosun a başlıyorum
cnm yarın bi yapıcam cumartesi emin değilim diğer hafta iki gün yapıcamSÜPER HADİ BAKALIM KAÇ GÜN YAPACAKSIN
Tamam tatlim olur bana uyar ne sporu yapcaz Basim tuttu ya iyi bu ay olmadi diyordum yine tuttuHAFTA SONU BAŞLAYALIM O ZAMAN KUZU
Ben pek spor yapamıyorum canım ya annem olunca arada yaptım o da bu hafta gidiyor ondan sonra hizlanicam bakalımhtc71 biz ne zaman spora başlıyoruz söle bakim
tadı nasıl canım cheescake gibi göründü gözüme birdenhayaller gerçekler
Yok canım bugün çok daha rahat geçti çünki dün 5er saat arayı ayarlayamamıştım 3.öğün gece 23de yada 00 a denk geliyordu okadar geç yememek için hiç yemedin 2 öğünde kaldım ondan biraz zorladı ama bugün 3öğün yapabileyim diye erken kalkıp yedim ondan daha rahat geçti 3.öğünüm saat 19:40 da olacak zaten 2saat kaldı canım çaylarıda bol bol içtim suları da tastamam 2.günü kapatacak inşallahNe zaman istersen canim
Afiyet olsun fistik nasil gidiyor aclik varmi dune gore
Çok sevindim canım ya yarın 66 yi garantiledin haftaya da 65 i görürsün bak işte gidiyor kilolarYok canım bugün çok daha rahat geçti çünki dün 5er saat arayı ayarlayamamıştım 3.öğün gece 23de yada 00 a denk geliyordu okadar geç yememek için hiç yemedin 2 öğünde kaldım ondan biraz zorladı ama bugün 3öğün yapabileyim diye erken kalkıp yedim ondan daha rahat geçti 3.öğünüm saat 19:40 da olacak zaten 2saat kaldı canım çaylarıda bol bol içtim suları da tastamam 2.günü kapatacak inşallahşuana kadar 600ml ödem suyu 600 ml sade su 1maden suyu(200ml) ,1yeşil çay,1form çay,1siyah çay içtim yani şu saate kadar toplam 2lt sıvı ve 2öğün patatesimi yemiş halim ile 67.2 çıkıyorum çoknheyecanlıyım sabah kaç çıkıcam diye
15 günlük duraklama geçti şükür canım 1 -2 saate 66ları görürüm diye düşünüyorum çünkü sürekli wc ye çıkıyorum canım yarına hedefin 65lere geçmekti belki geçerim ama yarın olmazsa da en geç pazartesi 65lere geçmiş olurum 2gün daha sıkı bir menüm var zatenÇok sevindim canım ya yarın 66 yi garantiledin haftaya da 65 i görürsün bak işte gidiyor kilolar
Düşünsene 3 gün sıkı tutsak neler değişiyor ama yapmak ki.istemiyoruz kendi adıma soyleyim geçen yıl 21 gün bulgur dahi yemedim 3 kilo verdim yine yapamaz miyim yaparım ama yapmıyorum15 günlük duraklama geçti şükür canım 1 -2 saate 66ları görürüm diye düşünüyorum çünkü sürekli wc ye çıkıyorum canım yarına hedefin 65lere geçmekti belki geçerim ama yarın olmazsa da en geç pazartesi 65lere geçmiş olurum 2gün daha sıkı bir menüm var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?