Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geç kalmışsın yemeğe dayanabildin mi ?
Canım açlık hissetmedim vaktin nasl geçtiğini anlamadım 1kupa kahve içtim,1form çay,1yesil çay ,bol bol su derken miğdem içeceklerden şişiyor öyle olunca geç yemek daha iyi olur diye düşündüm öğleni geç yedim ki akşama fazla acıkmıştım çünki akşama sedece yağsz tuzsuz sade ıspanak ve yoğurt var o tok tutmaz ondan saatleri geç yemem daha iyi canım

Kızlar önden tam 30dakika sahilde yürüyüşümü yaptım sonra geri dönüp kreşden kızımı aldm ve parka geçtik o park da oynarken bende parkdaki spor aletleri çalıştım sonra eve geldik evde de
100 makas,100dış,100iç,100arka bacak yaptım
Sonra öğlen menüm olan haşlanan tavuğum,salatam ve maden suyumu içtim ve şimdide kondisyon bisikletime oturdum bitince 1yeşil elma yiyip 1kahve içicem kızlar ama bugün hala maydonoz suyu içmedim sevmesem de mecbur içicem neşe ki bugün sadece 2bardak içilecek hala detoksa tam uyarak gidiyorum bakalım sabaha kaç çıkıcam çok heyecanlı imiş bu detoks işi

Kızlar ya ev temizliğide sayılsın 4 saat olmuş evi temizliyorum öyle yorguldum ki spor için pek halim kalmadı ya azcık dinleneyim belki cesaret ederim
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta yedim bi bardak çay bide
öğlende tarhana çorbası ve 2 bardak ayran içtim

Canım temizlikte kilo vermemize katkı sağlıyor o kısmı yeter ama temizlik vs. Herşeyi sayarsak spor yapmamak için daha çok bahanemiz olur kuzum yarışmada maksat zaten spora teşvik etmek

Canım temizlikte kilo vermemize katkı sağlıyor o kısmı yeter ama temizlik vs. Herşeyi sayarsak spor yapmamak için daha çok bahanemiz olur kuzum yarışmada maksat zaten spora teşvik etmek
Yok zaten şaka yapıyorum
Valla çok heves verdiniz bana bu saate kadar bile kaçamak yapmamak benim için imkansızdı
hepinize çokk teşekkürler

Yok zaten şaka yapıyorum
Valla çok heves verdiniz bana bu saate kadar bile kaçamak yapmamak benim için imkansızdı
hepinize çokk teşekkürler
hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız canım bende hayatımda ilk kez en ufak kaçamamışız listeme uyuyorum gerçekten burasının katkısı çok büyük inşallah hep beraber hedef kilolarımıza varıcaz

İnşallah zaten maşallah 7 kilo vermişsin yolu yarılamışsın geri kalanı da kolaylıkla gider inşallah

Kızlar sürekli bir şeyler içmekten bıktım
Bu listedeki içecekleri bitirmekte çok zorlanıyorum siz neler yapıyorsunuz birde şöyle lezzetli ev yemekleri ve şıcak sıcak lezzetli çorbaları filan canım istiyor öööff tatsız tuzsuz çok zormuş ama dayanıcam artk bugünde bitti sayılır yarın son gün çok şükür bu arada yarın 14:00 de diyetisyen randevum var bakalım bu detoks metabolizmanı ne kadar hareketlendirdi ? Attığının hepsi ödemmiydi yağdan da gittimi ? Hepsine yarın bakılacak bakalım vücut analizi sonucunu çok merak ediyorum hemde yeni listemi alıcam

Sabrının karşılığını inşallah alırsın neler vardı mesela detoks için listende

Sen ne diyeti yapıyorsun? Detoks kaç gün sürdü yani ne yaptım kilo verdim mi detoksta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…