- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.661
geç kalmışsın yemeğe dayanabildin mi ?Yok canım çay kahve filan içtim yemedim şimdi kızıma almaya gidicem onu alıp geleyim birlikte yeriz diye düşündüm biraz hasta çok iştahsız gene
Tesekkurlerr hosbuldumMerhaba canım hoşgeldin BDV de kilo ile ilgili konunu okumuştum Karar vermene ve başlamış iyi de yol katetmiş olmana sevindim.
Hayırlı olsun
Hoşgeldin canım bol eksilerSanırım katıldıminşallah bol bol zayiflarizz
Canım açlık hissetmedim vaktin nasl geçtiğini anlamadım 1kupa kahve içtim,1form çay,1yesil çay ,bol bol su derken miğdem içeceklerden şişiyor öyle olunca geç yemek daha iyi olur diye düşündüm öğleni geç yedim ki akşama fazla acıkmıştım çünki akşama sedece yağsz tuzsuz sade ıspanak ve yoğurt var o tok tutmaz ondan saatleri geç yemem daha iyi canımgeç kalmışsın yemeğe dayanabildin mi ?
Canım temizlikte kilo vermemize katkı sağlıyor o kısmı yeterKızlar ya ev temizliğide sayılsın 4 saat olmuş evi temizliyorumöyle yorguldum ki spor için pek halim kalmadı ya azcık dinleneyim belki cesaret ederim
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta yedim bi bardak çay bide
öğlende tarhana çorbası ve 2 bardak ayran içtim
Yok zaten şaka yapıyorumCanım temizlikte kilo vermemize katkı sağlıyor o kısmı yeterama temizlik vs. Herşeyi sayarsak spor yapmamak için daha çok bahanemiz olur kuzum yarışmada maksat zaten spora teşvik etmek
Yok zaten şaka yapıyorum
Valla çok heves verdiniz bana bu saate kadar bile kaçamak yapmamak benim için imkansızdı
hepinize çokk teşekkürler
İnşallahhepimiz birbirimize destek olmak için burdayız canım bende hayatımda ilk kez en ufak kaçamamışız listeme uyuyorum gerçekten burasının katkısı çok büyük inşallah hep beraber hedef kilolarımıza varıcaz
Aynen canım şuan yolu yarıladımİnşallahzaten maşallah 7 kilo vermişsin yolu yarılamışsın geri kalanı da kolaylıkla gider inşallah
Kızlar sürekli bir şeyler içmekten bıktım
Bu listedeki içecekleri bitirmekte çok zorlanıyorumsiz neler yapıyorsunuz birde şöyle lezzetli ev yemekleri ve şıcak sıcak lezzetli çorbaları filan canım istiyor öööff tatsız tuzsuz çok zormuş ama dayanıcam artk bugünde bitti sayılır yarın son gün çok şükür bu arada yarın 14:00 de diyetisyen randevum var bakalım bu detoks metabolizmanı ne kadar hareketlendirdi ? Attığının hepsi ödemmiydi yağdan da gittimi ? Hepsine yarın bakılacak bakalım vücut analizi sonucunu çok merak ediyorum hemde yeni listemi alıcam
Kızlar sürekli bir şeyler içmekten bıktım
Bu listedeki içecekleri bitirmekte çok zorlanıyorumsiz neler yapıyorsunuz birde şöyle lezzetli ev yemekleri ve şıcak sıcak lezzetli çorbaları filan canım istiyor öööff tatsız tuzsuz çok zormuş ama dayanıcam artk bugünde bitti sayılır yarın son gün çok şükür bu arada yarın 14:00 de diyetisyen randevum var bakalım bu detoks metabolizmanı ne kadar hareketlendirdi ? Attığının hepsi ödemmiydi yağdan da gittimi ? Hepsine yarın bakılacak bakalım vücut analizi sonucunu çok merak ediyorum hemde yeni listemi alıcam
İlk 7 kilonu ne kadar zamanda verdin canm hazirana kadar zaman var bence verirsinAynen canım şuan yolu yarıladımburda 7'si gitti inşallah yaza kadar 7 kilo daha gider hazira'na 60ın altında girmek istiyorum inşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?