Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de yürüyüşten geldim 45 dk yürürüm bugün tempolu . Asuri poyraz var arkadan ittiriyolar gibiydi bazen de yuzume yuzume esti
Ay ne güzel yürümüşsün ben cesaret edemedim burda da çok rüzgar var hastalıktan kurtulamıyorm bide rüzgarı yesem hiç halim kalmaz diye çıkmadım 22 dakika oldu eliptik bisikletteyim

Sabrının karşılığını inşallah alırsın neler vardı mesela detoks için listende
Sen ne diyeti yapıyorsun? Detoks kaç gün sürdü yani ne yaptım kilo verdim mi detoksta
Canım ben normalde sağlıklı beslenme +spor ile ilerliyorum o şekilde de yavaş yavaş kilo vererek ilerledim 67de tıkandım hatta tartı ilede bir 68e çıkıp tekrar 67ye iniyordu 15gündur böyle duraklama yaşayınca 3gün önce diyetisyen e gittim o ilk önce önce detok ve detoks sonrası geçiş yapıp sonra diyet listesi vericem dedi bu 3.günüm oluyor canım ilk 2 gün detoks yaptırdı sadece patates 5er saat arala ile 3öğün yağsız tuzsuz patates yeniyor ya haşlycaksın yada yağlı kağıda dizip fırına vericeksin kesinlikle yağ,tuz olmıycak bir çatal peynir bir kaşık yoğurt bile yasak 2gün bu şekilde ama bunun yanında hergün 2maden suyu ,2form çay,2yeşil çay, 1.5litrede soğan,maydonoz,zencefil ve tarçın kaynatılıp süzülerek hazırlanmış detoks suyu içiliyor canım 2gün bunu uygulama başlamadan önce gene tartı da 68 çıkmıştım 2günü tamamlayıp bu sabah 66.2 çıktım yani bence süper verdirdi 2gün patates tamamlayınca 2günlükde detoks sonrası geçiş diyeti var bugün onu yapıyorum yarında aynısını uygulayıp tamalycam bugün ve yarın ki menüde
Sabah:1activa
Öğlen: haşlanma tavuk +salata
Akşam: ıspanak+yoğurt
Bunlara yine yağ,tuz olmıycak 1tanede yeşil elma hakkı var detoks 'daki çayların hepsi aynen gene içilecek sadece detoks suyu yok onun yerine maydonoz limonlu 2bardak çay var 2ltde sade su

kızlar günaydın başladım ananas detoksuna kahvaltı cok doyururcu zaten ananas da cok severim
Kolay gelsin canim nasil gidiyor detox
Tebrik ederim tatlim
SchonerDuft blonde ambition magickk A aurora_z htc71 kızlar hepinizi tek tek kutlarım umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya dusersiniz
Tesekkur ederim kizlar

Basla bence de fistik ilk basladigimzda 1 kiloydu ikinci hafta 500gr bu hafta 400gr kalmis
Bende tubi ile öyle idim bugün de 200grm kalmış ama detok da olduğum için yarın onu yakalamış olurum hatta bir kaç güne de öne geçerim diye düşünüyorum hadi bakalım kapışmaya devam kim kimi geçecek magickk i zaten yakalayamam bari A aurora_z yi yakalamaya çalışayım ama oda bol kaçamaklı menülerle bile 1.5 kilo veriyo nasıl yakalıycam bilmem

kızlar 46 dakika kondisyon bisiklet çevirdim 25 km gitmişim ve 201 kalori yakmışım bikaç yer hareketinden sonra bugünlük puanımı hesaplayıp söylerim

Eklentiler

• IMG_20190329_183945.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
Gerçekten zormuş ama ne güzel verdirmiş bizde tıkanırsak aklımızda olur bari canm sağol anlattığın için

Ben mesela haftaya SchonerDuft geçeceğime inaniyorum
çok geçmiş olsun benimkide aynıydı 2 haftada iyleşebildi inşallah bir an önce şifa bulur
Insallah canim sagol bide bizimki allerjik bunyeli grip oldumu yandik hiriltisi falan oluyor zor oluyor gecer insallah bir an once

Bende seninle beraber heyecanlandım canım bu detoks öyle oluyor harika bişey ya bende 10 günlük yapmıştım arinmaydi aslında benim yine yapmayı düşünüyorum hayvansal gıdalardan uzaklaşmak için ve tabi hafiflemekde cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…