- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.681
Ay ne güzel yürümüşsün ben cesaret edemedim burda da çok rüzgar var hastalıktan kurtulamıyorm bide rüzgarı yesem hiç halim kalmaz diye çıkmadım 22 dakika oldu eliptik bisikletteyimBen de yürüyüşten geldim 45 dk yürürüm bugün tempolu . Asuri poyraz var arkadan ittiriyolar gibiydibazen de yuzume yuzume esti
Eliptik daha zor valla sana da helâl olsunAy ne güzel yürümüşsün ben cesaret edemedim burda da çok rüzgar var hastalıktan kurtulamıyorm bide rüzgarı yesem hiç halim kalmaz diye çıkmadım 22 dakika oldu eliptik bisikletteyim
Basla bence de fistik
htc71 bakıyorum aramızdaki mesafe kısalmış
regli oldum wcde düzelir pazartesi görüşelim baby arayı açmak için koşmaya başladım bugün
Sabrının karşılığını inşallah alırsın neler vardı mesela detoks için listende
Canım ben normalde sağlıklı beslenme +spor ile ilerliyorum o şekilde de yavaş yavaş kilo vererek ilerledim 67de tıkandım hatta tartı ilede bir 68e çıkıp tekrar 67ye iniyordu 15gündur böyle duraklama yaşayınca 3gün önce diyetisyen e gittim o ilk önce önce detok ve detoks sonrası geçiş yapıp sonra diyet listesi vericem dedi bu 3.günüm oluyor canım ilk 2 gün detoks yaptırdı sadece patates 5er saat arala ile 3öğün yağsız tuzsuz patates yeniyor ya haşlycaksın yada yağlı kağıda dizip fırına vericeksin kesinlikle yağ,tuz olmıycak bir çatal peynir bir kaşık yoğurt bile yasak 2gün bu şekilde ama bunun yanında hergün 2maden suyu ,2form çay,2yeşil çay, 1.5litrede soğan,maydonoz,zencefil ve tarçın kaynatılıp süzülerek hazırlanmış detoks suyu içiliyor canım 2gün bunu uygulama başlamadan önce gene tartı da 68 çıkmıştım 2günü tamamlayıp bu sabah 66.2 çıktım yani bence süper verdirdi 2gün patates tamamlayınca 2günlükde detoks sonrası geçiş diyeti var bugün onu yapıyorum yarında aynısını uygulayıp tamalycam bugün ve yarın ki menüdeSen ne diyeti yapıyorsun? Detoks kaç gün sürdü yani ne yaptım kilo verdim mi detoksta
Kolay gelsin canim nasil gidiyor detoxkızlar günaydın başladım ananas detoksuna kahvaltı cok doyururcu zaten ananas da cok severim
Tebrik ederim tatlimGeçen hafta : 67.2
Bu hafta : 66.2
Fark : 1 kilokızlar söylemesi ayıptòr şimdi de resmen ishal oldum ve menümde hala çok aşırı hafif onun için ilerleyen saatlerde 65lere geçersem şaşmayın çok mutluyum
htc71 magickk tebrik ederim arkadaşlarım çok güzel vermişsiniz magic sakın az maz deme canım senin kilon bize göre baya düşük zaten ondan kilo verme oranında bize göre düşük olacak tabiki canım o kiloda iken 400gram muhteşem arkadaşım 2tane margarin kadar yağ attın vücudun dan düşünsene bence büyük başarı
Tesekkur ederim kizlarSchonerDuft blonde ambition magickk A aurora_z htc71 kızlar hepinizi tek tek kutlarım umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya dusersiniz
Bende tubi ile öyle idim bugün de 200grm kalmış ama detok da olduğum için yarın onu yakalamış olurum hatta bir kaç güne de öne geçerim diye düşünüyorumBasla bence de fistikilk basladigimzda 1 kiloydu ikinci hafta 500gr bu hafta 400gr kalmis
çok geçmiş olsun benimkide aynıydı 2 haftada iyleşebildi inşallah bir an önce şifa bulurBenim kiz da iki gundur hasta o yuzden pek bakamiyorum kustu oksuruyor grip oldu aksam menu paylasmaya gelirim yineoptum hepinizi
hoşbuldukkk
Ben karıştırmışım ya kondisyon bisikleti bizde ki eliptikle aynı sanıyodum farklıymış meğerEliptik daha zor valla sana da helâl olsun
Geçmiş olsun canımBenim kiz da iki gundur hasta o yuzden pek bakamiyorum kustu oksuruyor grip oldu aksam menu paylasmaya gelirim yineoptum hepinizi
Gerçekten zormuş ama ne güzel verdirmiş bizde tıkanırsak aklımızda olur bari canm sağol anlattığın içinCanım ben normalde sağlıklı beslenme +spor ile ilerliyorum o şekilde de yavaş yavaş kilo vererek ilerledim 67de tıkandım hatta tartı ilede bir 68e çıkıp tekrar 67ye iniyordu 15gündur böyle duraklama yaşayınca 3gün önce diyetisyen e gittim o ilk önce önce detok ve detoks sonrası geçiş yapıp sonra diyet listesi vericem dedi bu 3.günüm oluyor canım ilk 2 gün detoks yaptırdı sadece patates 5er saat arala ile 3öğün yağsız tuzsuz patates yeniyor ya haşlycaksın yada yağlı kağıda dizip fırına vericeksin kesinlikle yağ,tuz olmıycak bir çatal peynir bir kaşık yoğurt bile yasak 2gün bu şekilde ama bunun yanında hergün 2maden suyu ,2form çay,2yeşil çay, 1.5litrede soğan,maydonoz,zencefil ve tarçın kaynatılıp süzülerek hazırlanmış detoks suyu içiliyor canım 2gün bunu uygulama başlamadan önce gene tartı da 68 çıkmıştım 2günü tamamlayıp bu sabah 66.2 çıktım yani bence süper verdirdi 2gün patates tamamlayınca 2günlükde detoks sonrası geçiş diyeti var bugün onu yapıyorum yarında aynısını uygulayıp tamalycam bugün ve yarın ki menüde
Sabah:1activa
Öğlen: haşlanma tavuk +salata
Akşam: ıspanak+yoğurt
Bunlara yine yağ,tuz olmıycak 1tanede yeşil elma hakkı var detoks 'daki çayların hepsi aynen gene içilecek sadece detoks suyu yok onun yerine maydonoz limonlu 2bardak çay var 2ltde sade su
Hoşgeldin aramıza canımhoşbuldukkk
Ben mesela haftayaBende tubi ile öyle idim bugün de 200grm kalmış ama detok da olduğum için yarın onu yakalamış olurum hatta bir kaç güne de öne geçerim diye düşünüyorumhadi bakalım kapışmaya devam kim kimi geçecek magickk i zaten yakalayamam bari A aurora_z yi yakalamaya çalışayım ama oda bol kaçamaklı menülerle bile 1.5 kilo veriyo nasıl yakalıycam bilmem
Insallah canimçok geçmiş olsun benimkide aynıydı 2 haftada iyleşebildi inşallah bir an önce şifa bulur
Sagol kuzumGeçmiş olsun canım
Bende seninle beraber heyecanlandım canım bu detoks öyle oluyor harika bişey ya bende 10 günlük yapmıştım arinmaydi aslında benim yine yapmayı düşünüyorum hayvansal gıdalardan uzaklaşmak için ve tabi hafiflemekde cabasiKızlar önden tam 30dakika sahilde yürüyüşümü yaptım sonra geri dönüp kreşden kızımı aldm ve parka geçtik o park da oynarken bende parkdaki spor aletleri çalıştım sonra eve geldik evde de
100 makas,100dış,100iç,100arka bacak yaptım
Sonra öğlen menüm olan haşlanan tavuğum,salatam ve maden suyumu içtim ve şimdide kondisyon bisikletime oturdumbitince 1yeşil elma yiyip 1kahve içicem kızlar ama bugün hala maydonoz suyu içmedim sevmesem de mecbur içicem neşe ki bugün sadece 2bardak içilecek hala detoksa tam uyarak gidiyorum bakalım sabaha kaç çıkıcam çok heyecanlı imiş bu detoks işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?