Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi sen haftaya tubi yi gec bende schoner i

Bugünlük benden bu kadar kızlar öldüm 46 dakika kondisyon bisikleti
50 kere zıplayarak sumo squat
30 mekik
50 kere de omuzlar yerde ayaklar koltukta köprü hareketi
Galiba köprü hareketinin puanı yok bugünlük puanım 170

Kaç yaşında canm aman onlar hasta olmasın da biz olalım ya
3.5 yasinda canim aslinda bu sene gecen seneye gore daha iyidi gecen kis gripten oksurukten kurtulamdik bu sene cok olmadi
cok sukur normal bir sekilde grip olmuyor ki grip oluyor ertesi gun hirilti oksuruk tikaniyor ondan zor geciyor ama buyudukce atlaticaz galiba gecen sene ye gore daha iyiydi bu kışımız

şimdi 2gün protein var ama sonraki benim ilk listemde de 1hafta et olmıycak canım ilk hafta sebze sonra et ekleniyormuş
Hadi sen haftaya tubi yi gec bende schoner i
Tamam canım bende kesin geçicegmi düşünüyorum yaparız bizz

şimdi 2gün protein var ama sonraki benim ilk listemde de 1hafta et olmıycak canım ilk hafta sebze sonra et ekleniyormuş

Tamam canım bende kesin geçicegmi düşünüyorum yaparız bizz
Ben kesin emin degilim ama inaniyorum benden 400gr ekside suan ama yapabilirim bencede

Kahvaltı: 1Activa (140grmlık)

Öğlen: Tavuk+salata+1maden suyu (tavuk el kadar bir parça idi ve yağsız tuzsuz haşlama idi)

Ara: 1yeşil elma, az süt eklenmiş kahve

Akşam: yağsız ıspanak ve yoğurt

Gün içerisinde = 2form çay,2yeşil çay,2maydonoz çayı ,sade su 1.5 lt

Sporum:
30dakika çok hızlı tempo yürüyüş
100iç,100dış,100 arka bacak hareketi,100 makas
40 dakika kondisyon bisikleti
Puanını birazdan hesaplarım

Çok güzel canım bu şekilde çok güzel veriyorsun
inşlh canım yaa bu sefer şu 60lardan kurtulalım sen zaten kurtulmak üzeresin canım haftaya kurtuluyorsun benim 60lardan kurtulama daha 6kilo var ondan biraz hızlanmam şart vücut gene duraklamaya görmeden önce ne kadar verirsem okadar iyi 60a kadar keşke duraklamadan inebilsem ama hiç sanmam canim yaaa inşlh bari 62'ye kadar bir duraklama olmaz

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 yk tulum peyniri
5 zeytin
1.5 ceviz
1 biber yarim domates
Oglen
Yemekden once 12 fıstık
4 5 kofte (ekmeksiz yumurtasiz )
Salata
1 kase mercimek corba
Aksam
5 6 parca ceviz buyuklugunde tavuk şiş
2 kucuk kofte
1 buyuk bardak ayran salata
1 dilim ekmek
Suyu bugun pek icemedim 1.5 litre bir badak daha icince olacak yatana kadar icmeye calisicam 2 kesin olur
Aksama acikirsam 3 4kasik yogurtla yarim elma yiyebilirim

Ya inanır mısın benimki de aynı doğduğundan beri çok sık hastalanır bir bakıyorum burnu akıyo yarınına çeşme gibi burun öbürgün öğüre öğüre öksürmeye başlıyo dediğin gibi hırıltıda başlıyo alerjik bünyenin belirtisi miymiş bunlar

Az kaldı canım sabret
Aynen son 24 saate girdik diyebiliriz şu 1-2 gün bitene kadar bari 65leri göriyimde şu çektiğine deyisin bari valla başım dönüyor gözümün önünden bir film şeridi gibi sarmalar geçiyor şuan 62 -63 ü göreceğim zaman kendime kendi ellerimden bir sarma ısmarlıyım bari ama daha 1 ay sürer o rakamlar

Kahvaltı
1,5 yumurtalı omlet , 1 dilim ince cavdar ekmeği , ezine peyniri bir kibrit kutusu , 3 çeri domates
Öğlen
Yarım kase ezogelin corbasi 100 gr haşlanmış göğüs eti tavuk 1 bardak ayran
Akşam bir tabak taze fasulye bir bardak ayran yarim dilim cavdar ekmeği
Ara 5 cilek bir avuç leblebi bir bardak sekersiz Nescafe , yarım kivi , çeyrek muz , ( 2 ara olarak ayrı ayrı yedim )
Spor 45 dk tempolu yürüyüş.

Şuan misafrlikrteyim önümde cig köfteler kekler ( en sevdiğim hem de ) çerezler biskuviler..
Hiçbirini bir lokma yemedim

Süper menü ve spor tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…