- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.701
Hadi sen haftaya tubi yi gec bende schoner iBende tubi ile öyle idim bugün de 200grm kalmış ama detok da olduğum için yarın onu yakalamış olurum hatta bir kaç güne de öne geçerim diye düşünüyorumhadi bakalım kapışmaya devam kim kimi geçecek magickk i zaten yakalayamam bari @aurora_z yi yakalamaya çalışayım ama oda bol kaçamaklı menülerle bile 1.5 kilo veriyo nasıl yakalıycam bilmem
Kaç yaşında canm aman onlar hasta olmasın da biz olalım yaBen mesela haftaya @SchonerDuft geçeceğime inaniyorum
Insallah canimsagol bide bizimki allerjik bunyeli grip oldumu yandik hiriltisi falan oluyor zor oluyor gecer insallah bir an once
hoşbuldum canm merhabaHoşgeldin aramıza canım
3.5 yasinda canim aslinda bu sene gecen seneye gore daha iyidi gecen kis gripten oksurukten kurtulamdik bu sene cok olmadiKaç yaşında canm aman onlar hasta olmasın da biz olalım ya
Bende seninle beraber heyecanlandım canım bu detoks öyle oluyor harika bişey ya bende 10 günlük yapmıştım arinmaydi aslında benim yine yapmayı düşünüyorum hayvansal gıdalardan uzaklaşmak için ve tabi hafiflemekde cabasi
Tamam canımHadi sen haftaya tubi yi gec bende schoner i
Ben kesin emin degilim ama inaniyorumşimdi 2gün protein var ama sonraki benim ilk listemde de 1hafta et olmıycak canım ilk hafta sebze sonra et ekleniyormuş
Tamam canımbende kesin geçicegmi düşünüyorum yaparız bizz
Çok güzel canım bu şekilde çok güzel veriyorsunşimdi 2gün protein var ama sonraki benim ilk listemde de 1hafta et olmıycak canım ilk hafta sebze sonra et ekleniyormuş
Tamam canımbende kesin geçicegmi düşünüyorum yaparız bizz
inşlh canım yaa bu sefer şu 60lardan kurtulalımÇok güzel canım bu şekilde çok güzel veriyorsun
Ya inanır mısın benimki de aynı doğduğundan beri çok sık hastalanır bir bakıyorum burnu akıyo yarınına çeşme gibi burun öbürgün öğüre öğüre öksürmeye başlıyo dediğin gibi hırıltıda başlıyo alerjik bünyenin belirtisi miymiş bunlar3.5 yasinda canim aslinda bu sene gecen seneye gore daha iyidi gecen kis gripten oksurukten kurtulamdik bu sene cok olmadi
cok sukur normal bir sekilde grip olmuyor ki grip oluyor ertesi gun hirilti oksuruk tikaniyor ondan zor geciyor ama buyudukce atlaticaz galiba gecen sene ye gore daha iyiydi bu kışımız
Aynen son 24 saate girdik diyebilirizAz kaldı canım sabret
Kahvaltı: 1Activa (140grmlık)
Öğlen: Tavuk+salata+1maden suyu (tavuk el kadar bir parça idi ve yağsız tuzsuz haşlama idi)
Ara: 1yeşil elma, az süt eklenmiş kahve
Akşam: yağsız ıspanak ve yoğurt
Gün içerisinde = 2form çay,2yeşil çay,2maydonoz çayı ,sade su 1.5 lt
Sporum:
30dakika çok hızlı tempo yürüyüş
100iç,100dış,100 arka bacak hareketi,100 makas
40 dakika kondisyon bisikleti
Puanını birazdan hesaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?