- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.801
ilkinciğim dünkü listede nazco, fatta ve prensesi unutmuşsun bu defa unutma canım
bak ben düşünmemiştim 85 kiloya mı incem 35 kilo mu vercem
ayy ne kaldı bacım 85 ee
gözünde büyütme ağurtosta inşlh 85 sin
şimdi buna nasıl bir yorum yapılır ki
biri sana ders verecek canım bi konuda demek kafanda tebeşir kırmış
kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen
fadikkkkkkkk fatoşşşşşşşşşş nabersiniz açılmamış gonca güllerimm
selam canımgünaydın kızlar ne var ne yok?ben bi geçmişe bakıp gelcem.Bu arada kabaktan yiyen oldu mu:)))
günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.
ayşemmmmmmmm canımmmmm hastya oldum ben
görüşemedik seninle ayrı düştükkkk canımmmmm
açılmamış gonca güllerimm çok beğendim bak bu sözüü
günaydın kızlar ne var ne yok?ben bi geçmişe bakıp gelcem.Bu arada kabaktan yiyen oldu mu:)))
günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?