- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.821
kızçeler ben kalkmak zorundayım çok geçe kaldım anca yaparım
yengem gelir giremem zaten
akşamada alışverişe gideriz eşimle
artık gece girerim
öpüyorum hepinizi
kıyamam yavrimm yaaa
evet canım görüşemedik
sen bence izin al git dinlen evde ayakta geçmez
bende dünki rüyamı anlatayım. üstümde şık bir ceket elimde bilgisayar çantası filan,taksiye binmiş tunalıya gidiyorum. bide iniyorum ki herkes bana bakıyo. sarı pijama altına da pembe çamaşır giymişimm.. ayyy ne saçma yaa ne anlama geliysa.
ya aynen ben de bayrama 68 olmak istiyorum ama olurmu sence yayürümeyi özledim yaa koşu bandım bozuldu. bulunduğum semtte yürümeye pek müsait değil. neyse istanbula gelememe az kaldı 10 gün sonra ordayım inş. sahil kenarında yürüyecem sabah akşam 1 saat inş. bu yaz zayıflamayı kafaya koydum. bayrama 68 ile gitmek istiyorum..inşallah rabbim o günleri göstersin.annem ogün telde dostundan çok düşmanın var kıskananlara fırsat verme kendini kilo alıp çirkinleştirme dedi. var bi bildiği.
geçmiş olsun canım.kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen
günaydınlar :96:
annem günaydın ben geçmişi okurken sen kalkmışın.Kız senin evi cidden merak ediyorum.Temizlik ve titizliğin baş kalesi vallafadikkkkkkkk fatoşşşşşşşşşş nabersiniz açılmamış gonca güllerimm
çok geçmiş olsun.canım ne oldu böle ya?nazar değdi kesin ya.bi de acaba dün üşüttün mü kine?günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.
günaydın canım.ben geldim kiiiiiiiiii
geçmiş olsun
ben geldim kiiiiiiiiii
geçmiş olsun
çok geçmişşş olsun canım
hemen bi doktora git hastalık ilerlemeden bi antibiyotik versin yoksa kolay kolay geçmez
izin alsaydın gelmeseydin işe keşke kuzu
canım benim sen bi eczane varsa ordan bile bi antibiyotik ya da ağrı kesici alsan 1 tane akşama kadar seni toparlar.Sonra da doktora gidersin dediğin gibi.Böle bütün gün hasta hasta nası durcan yaaa.Bence bi yerden bul da iç ama antibiyotşkden önce bişeyler atıştır olma mı?sağol fatoşum.. boğaz ağrım hafta sonundan beri vardı ama bukadar çabuk nasıl arttı anlamdım(
ya varsa imkanın normal nane limon hazırla.Sallamalarda sadece aromaları var pek iileştirici etkisi olcanı sanmıyorumfatoşum nane limonun sallaması var olmaz mı onu içsem
canım benim sen bi eczane varsa ordan bile bi antibiyotik ya da ağrı kesici alsan 1 tane akşama kadar seni toparlar.Sonra da doktora gidersin dediğin gibi.Böle bütün gün hasta hasta nası durcan yaaa.Bence bi yerden bul da iç ama antibiyotşkden önce bişeyler atıştır olma mı?
ya varsa imkanın normal nane limon hazırla.Sallamalarda sadece aromaları var pek iileştirici etkisi olcanı sanmıyorum((ama yoksa imkanın öle iç.Ah canım yaa keşke yakın olsak da ben sana hazırlayıp getirsem ama malum mesafeler ((
fatoşumm kuzenim gelicek bugün yanıma ona söledim bi ilaç getir gelirken die ama sanırım akşama doğru izin alıp gidicem hemen bi doktora fena haldeyimm çünki
canımm evet şuan imkan yokk aşağa inip alıcam markete gidicem v.ss ama kuzenime sölimm getirsinn olmadı içimm bari birde hiçç sevmem biliyormusun((
yok canım bende çıkıyorum şimdi.Kayınpedere bi uğramam gerekiyo.Neyse çok geçmiş olsun bacım.Dikkat et kendine yaaa.üzüldüm bak şimdi.Allahtan kuzenin var da yanında içim rahat.çok öptüm canım.göeüşürüz yarına.ihmal etme yanlız bi de bol şeker koy.zaten bi süre sonra uykunu getiriyo.uyuyosun hemen sonra da rahatlıyosunfatoşumm buradamısın çıkıcam birazdan ben
ah be canım mecbur içcen çünkü çok toparlıyo.Bol şeker koy hafif ılımasını bekle sonra içersin.ama akşama muhakkak git doktora diğer türlü olmuyo ya.çekemiyo insan hasta hasta((
selam kızlar ben geldim oğlanda bende hastayım boğazım çok yanıyor oğlanda öksürüyor burnu akıyor ilaçlarınıda düzenli alıyor ama nafile yaz günü hasta olduk,kabak aldım ama hiç keyfim yok yapamam sanırım ama kabakları bugün yerim...
aynen fatoşum hiç çekilmiyo ofiste yanlızımm ve kafamı da koydum masama gözlerimi kapttım uyuma moduna geçiyorum ara ara((
geçmiş olsun canım ya.ne oldu bizeselam kızlar ben geldim oğlanda bende hastayım boğazım çok yanıyor oğlanda öksürüyor burnu akıyor ilaçlarınıda düzenli alıyor ama nafile yaz günü hasta olduk,kabak aldım ama hiç keyfim yok yapamam sanırım ama kabakları bugün yerim...
tamam canım görüşürüz yarın.Rabbim şifa versin inşkızlar ben çıkıyorum daha fazla dayanamıycam çünki ..
hoşgeldin canım.ve güle güle çünkü ben de çıkıyorum şimdi.Akşama giremem büyük ihtimal.şimdiden herkeşlere geçmiş olsun ve acil şifalar.Kabak yapıyorum bugün bakalım ne olacak cumaya.Neyse çok öptüm ii bakın kendinize.tekrardan ben geldimm ama gidicemm başım başlıyor gene yaaa ufff uuffff
yatakodamı temizleyeyim miiis yapim şöylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?