Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla onlar erkek kalp ritimleri falan da fazla oluyor bizden hem o var hemde eşim doktor. Daha bigün oturdum bgn dediğini duyamadım yoğun bir işi var. Sporda yapıyor. Normal onun için. Babamda mühendis hala çalışır cidden yorucu işi. Adam dal gibi zaten uyuz ediyor beni sporu maçıda eksik olmaz. Metabolizma yaşı 30 öyle diyim sana. Ama sanıyorum var bir fazla harcama olayı onda. Tam bir baktirmadik hic.

.

Bu konuya da eğilmek lazım. Bazen sadece diyetisyen gittm yada spora gittim eğitmen dedi yetmiyor. Kişi iyice araştırıp kendine uygun olanı bulmalı. Bahsettiğiniz belgeseli izliycem bu gece..

chaos1023 Bu arada zımbalı şiddetle tavsiye ederim canım daha iyi kalori yakan spor yok denilebilir zaten ilk sıralarda geliyor üstelik spor yaptığını da anlamıyorsun dans edip evleniyorsun ve inanılmaz zayıflatıyor en güzel yanıda müthiş enerji ve neşe vermesi serotonini çok yükseltiyor her açıdan çok tavsiye ederim ben doğum sonrası ilk kilolarımı zumba ile atmıştım hemde kalıcı oluyor

Benim en büyük korkum verilecek kilo miktarı fazla olunca sarkma olması. Yani şu Dr. Now un hastalari gozumun önünden gitmiyor. 200 kilo veriyorlar mutsuzlar. Ameliyat fobim var olamamda ameliyat falan. Sarkma yapmayacak spor yapmam lazım. Olacak haliyle biraz ama böyle kat kat taytlara girecek hale gelmiyeyim

Bol bol spor yaparsan sarkmazsın canım mümkün olduğunca yürüyüş yap yürüyüş+protein vücudu çok sıkı yapıyor yapabildiğin sporları yaparak başla şimdilik verdikçe daha iyi spor yapabiliyor hale geleceksin birde inanmak çok önemli beyin neye inanırsa onun için çalışır o yüzden çok kilo verebileceğine ve vücudunun sarkmayacağız kendini inandır başarabilen çok insan var canım hatta vücutları eskisinden bile sıkı olabiliyor doğru beslenip spor yaparsan çok güzel oluyor inan

Yok canım onlar aşırı kilolu elbet sarkçaklar ama normal kiloda sporla zayıflayınca hiç sanmıyorum rahatsız edici bi sarkma olcagını

Kızlar çok sevimli atışıyorsunuz.

sadece diyet yapmak tartıda hafif gösterir fakat spor yapmayan bir vücut biçimsiz şekle girer. Vücuttaki suyu atmışsın kası eritmişsin ne anlamı varki ooovvv kilo verdim ben demenin. Bence önemli olan yanlış anlamayın çıplakken sıkı bir ete sahip olmak. Ben de çok kısa bir sürede 32 kilo verdim. Geçen yıl bu zamanlarda 92 kiloydum kendimden tiksiniyordum ama bildiğiniz açlıkla savaşarak ve hergün düzenli sporla inceldim hiçbir sarkmam olmadı. Yeri geldi ağrıdan uyuyamadım yeri geldi rüyamda garip garip şeyler yedim ama istikrarla devam ettim savaşıma.

Ben de tam buna katılıyorum canım sporsuz diyet yapacaksa insan zaten yapmasın beni eski gruba çok spor yaptığımdan eleştirirlerdi bende sürekli söylerdim benim için sıkılık kilodan daha önemlindiyw o yüzden daha yavaş verdim çünki her ölçüme gittiğim de bir miktarda kas kütlesi artma oluyordu ondan total de daha az vermiş gibi görünüyordu klasik tartıda ama aslında kas kütleni bir miktar arttırıp yağdan da verdiğim için çok ciddi daralma oluyordu görüntü daha sıkı daha iyi gidiyordu şimdi bu yıl sporu bilinçli olarak biraz azıttım kas kitlem artmasın diye yani yıllardır spor yapan biriyim ve kaç kez kilo alıp vermiş olsam da spordan dolayı bacaklarım da gram selülit yok sımsıkı semsert kondisyon bisikleti ve bol suya borçluyum bunu bel yapım kendi kilondaki insanlara göre baya ince sırtımın hiç bir yerinde bir et yada yağ yok mesela sımsıkı görüntü cidden çok farklı oluyor ben oldu bitti spor a çok önem veriyorum ve kesinlikle katılıyorum çok spor yapsakta yiyince kilo gitmiyor oda tecrübe ile sabit illa biraz da aç kalmak lazım kural bu

Aynen canım spor artı açlık. Bunlar ikiz bence. Benimle aynı kiloda olup 42 beden giymek mi istersin sadece diyet yaparak yoksa diyet ve spor yaparak 38 beden giymeyi mi istersin. Bence ilk bunu sormalısın.

Bizim aramızda 200 üstü kiloda olan yok zannedersem. Onların artık aşırı kilolu olmaları yüzünden aldıkları fazlalıklar direk yağ.
Tabi canım 200kiloda deri artık okadar geriliyor okadar genişleyip inceliyor ki... o derinin içindeki yağ eriyip gittiği anda mecbur sarkıyor ameliyatla toparlanan duruma geliyor zaten 200kilo birinin spor yapma şansında yok her açıdan sarkmak zorunda ama 90lı kilolarda hiç öyle bir şey ben görmedim 9okusurdan kilo verip son dercede güzel vücutlara kavuşan kaç tane arkadaş oldu 20-30 Kilo heleki sporla verilince asla sarkmıyor ben kaç kişiye şahindim kendim de örneğim vücudum her zamnakinden de daha sıkı hale geliyor kilo verdikçe

Aynen canım spor artı açlık. Bunlar ikiz bence. Benimle aynı kiloda olup 42 beden giymek mi istersin sadece diyet yaparak yoksa diyet ve spor yaparak 38 beden giymeyi mi istersin. Bence ilk bunu sormalısın.
Şimdiden 38 beden giyen yaptğı sporlar sayesinde bu kiloda bile belini 74cm e indirmeyi başaran biri olarak cvp vermeme gerek yok sanırım kesinlikle aynı kafadayız kiloda yakın sen yakında beni yakalarsın hedeflerde aynı zaten beraber yaza 50li kilolarda sımsıkı girelim inşallah

Aynen canım sana katılıyorum.

Amin canım. İnşallah 50liler bekle bizi biz geliyoruz. Aynı düşüncede olmak beni de çok mutlu ediyor.

Amin canım. İnşallah 50liler bekle bizi biz geliyoruz. Aynı düşüncede olmak beni de çok mutlu ediyor.
Yaza kadar en azından 58 lere 59lara filan gelebilirmyiz sence ? bende aslında 55 olmak istiyorum ama hazirana kadar 55 imkansız gibi geliyor bari en azından 59-58 filan olsam diyorum

Yaza kadar en azından 58 lere 59lara filan gelebilirmyiz sence ? bende aslında 55 olmak istiyorum ama hazirana kadar 55 imkansız gibi geliyor bari en azından 59-58 filan olsam diyorum
Kendi adıma ayda 5 kilo versem dedim haziran 59-58 görebiliriz diyorum evet hazirana o kilolarda giricez bence. Haftada 1 kilodan fazla gibi gözüksede bence imkansız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…