Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu saatte tartılmasaydın yemek üstüne filan bence doğru değildir . Bu hassas tartilar bi garip ya

Sabah senin menüde ekmek yokmuydu canım ? Dolma kaç adet yedin ?

Bu saatte tartılmasaydın yemek üstüne filan bence doğru değildir . Bu hassas tartilar bi garip ya
Canım ben sabahı merak edip akşamdan tartılıyorum zaten hiç degismiyor normalde benim sabah akşam arası hep net 1 kilo fark oluyor ondan çıkan rakamdan 1kilo düşüyorum sabah çıkacak kilomu biliyorum ama şimdi böyle tuhaf bir şey oldu

Tabi olmaz mi canim
tatliyla pek aram yok aramam onu ama poğaça makarna manti dedinmi olabilir belki dermisim ama demem neden cunku seni geçicem tatli kiz
Afiyet olsun canim sabah Oglen guzel aksamda hafif yarina 68 goruruz insallah ben 68 degilde 69.2 falan olur diye tahmin ediyorum 68 gorursem cok sevinirim ama sen daha yakinsin

Bende şimdiye kadar oyle fark olmadi ama nadirde olsa 200 gr 300 gr olsa oynadigi olmustur o zaman elime birseyler daha alip tartiliyorum mont ustumden cikardigim kiyafetler vs. Sonra onlari birakip tekrar tartiliyorum normale donuyor gibi geliyor bana yada baskasini cikartiyorum tartinin ustune sonra ben tekrar tartılıyorum

Ben hergün 900 kalori alıyorum.

Ben sizi konunuzdan hatırlıyorum. Orada da yazmış olmam lazım ama bu denli düşük kalorilerle kilo veremezsiniz. Bazal kalorinizden en çok 300 kalori aşağı almalısınız. Günlük 1000kalori eksiye inerseniz bir kilo haftada verirsiniz yani açıktaki 700 kaloriyi spordan verin. Bakın yaptığınız spor zaten 500falan kalori gelir. Sizin vücudunuza kalan kalori 400... Vücut tabiki kıtlık moduna girecek bu sokdan. Yoksa şimdiye 3 haftada 3-4 kilo verirdiniz.

Bakın bnm bazalım 2000kal. Ben 1500luk bir diyet uyguluyorum. 500-700arasi spor düşünüyorum ins. 90 kilodan sonrada 1400luk bir diyete inecegim. İns.

Teşekkür ederim canım
Ay aynısı hep banada oluyodu da şükür düzeldi
Yalnız değilmişim ya bende hep yapıyorum
Çok bilgilisin canım ya maşallah benim listelerimle ilgili ne düşünüyorsun

Dijital olunca bende yer değişikliğinde öyle yazıyordu önceki tartıda bende yeni aldım bozulunca

Yemek listemde
Sabah
1 duble şekersiz nescafe
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
4 tane fındık boy çeri domates
10 dal maydanoz
Ara
Sütlü sade kahve
Akşam
3 biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt

Tam yaşınızı bilmiyorum ama 30 yaş 160-165 cm arasindaysaniz 1700kalori bazaliniz. 1300luk diyete enaz400-500 kalori spor lazım geliyor.

Sporu kahvenin üzerine yapıyorsanız sabah Nescafe müthiş fikir hele proteinli öğlen yemegide üstüne yemede yanında yat sütlü kahve dense kahve artı peynirli salata daha iyi bir fikir sanki. Belki araya wasa yada bir dilim ekmek falan koysaniz çünkü karbonhidrattan harcarmış kafanın çalışmasında ilk. Yani sinir stres kontrolü için sağlıklı karbonhidratta almak lazım. Açıkçası yulaf bu konuda favorim. Hele yaban mersiniyle.

Dört aydır falan diyete hazırlanıyorum mental olarak ara ara uyguladimda ama ilk kez aralıksız bu denli hirslandim. Manevi destekte olunca bu sefer olur ins. Kilo verince dis i bırakıp diyetisyen olayım boşa gitmesin

Sağlıklı şeyler yiyorum ondan dolmuyor ki kaloriler meyve yersem 1000 oluyor en fazla .
Bazal metabolizmam 1600 zaten .
Bu arada 3 haftada 5 kilo verdim . 4.haftadayım . 1200 le da yaptım zamanında yok yinede gitmiyor .
Insulin Direnci var biraz ondan midir nedir ne ypicam sasirdim iyice ben .

Hiç bozmayın moralinizi bakın ne güzel gitmiş. Benim düşük kalorili diyetlerle derdim şundan dolayı bu diyetler evet başlangıçta güzel kilo verdiriyor ama iki ay sonra cildiniz pul pul oluyor dış etleriniz kanamaya başlıyor saçlar dökülüyor insanların yüzü cokuyo en kötüsü kalp kasları zarar görüyor kalp zarı inceliyor.

Canım o kişiye göre değişir bende 30yaş 160-165 arası kriterindeyim ama 1700 kalori diil basalım 1470kalori basalım onun için sporum ne kadr iyi olursa olsun benim kilo vermek için 1000 kaloriden fazla almamam gerekiyor

Bahsettiklerini hiç kilo vermeden de olabilen şeyler yada az kalori alınmada asla olmaya bilen şeyler çünki kalori ile değil tamamen ne yediğinizle alakalı yani kaloriyi kötü besinlerden ağırlasa yüzleri çöker ciltleri bozulur kaloriyi avokado,badem,ceviz,süt gibi gıdalardan alıp hakiki zeytin yağı ile yemek yapan en az 1-2 porsiyon da meyvesini yiyen genelde sebze yemeği tercih eden insanlar 800kaloride alsa ciltleri ve saçları herzamankinden daha ışıl ışıl ve parlak oluyor hiç abur cubur tüketmeyen facefod tüketmeyen ve bol su içen insanların ciltleri güzel oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…