Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hastanedemi hesaplattiniz? Ben standart formülü uyguladim eğer spor yapan biriyseniz bu kalori artarda. Yada spor günlük hayatınızda yoktu diyetle başladıysanız azaladabilir. Öteki mesajimda da bahsettim kaloriyi düşük tutmanın zararlarini. Dış hekimiyim abartmiyorum bahar diyet dönemine giren hastalarim %80 diyet sebebli diş eti kanamaları dan şikayetçi.

gitmek zorundayım canım yoksa tekrar vermek için motivasyon yok
En güzelini yapıyorsun ben uyacağımı bilsem giderdim.
900 kalori almışım bugün hesapladım da
900 kalori den fazladır diye düşündüm bende kalori sayıyorsan zigzag kalori var onu yapsana kesin gider onla duraklama da olmaz.
Kabak dolması 1.tane imiş tam kıvamında olmuş afiyet olsun canım
3.kere çıkınca şapşallaşıyor tartı sabaha düzelmiş olur benimkide öyle oluyor arada
Ooo sana mantı dökelim Poağaça yapalım o zaman yoğurt yemeden önce 69.50 çıktım ama wcye çıkamazsam 69.20de takılı kalırım

Zaten bahsettiğim kalori tamamen temiz beslenmeden alınacak olan kalori. Diğer tip kaloriye tam tuttursanizda zararlı. Bazal kaloriniz sizin beyninizin kalbinizin tum iç organlarinizin çalışabilmek için ihtiyaci olan kaloridir. Yani kilolu kişilerde o yüzden fazladır. Bunye o koca kütleyi çalıştırmak için daha fazla kalori ister. Siz bu kaloriyi gerekeni de altına alırsanız yani 30 yaşında 70-80 kilo insanlar 1000 kalori altında beslenirse belki cildi yüzü error vermez ama iç hasarı olur. Depresyon riski artar çünkü beyin artik işlevini yapmaz.

Ben abarttığını zaten düşünmedim ama bunun kaloriye değil ne yedikleri ile alakalı olduğunu sizde biliyorsunuz yani hergün çikolata yiyip 1400 kaloriye kalan birinin mi dişi sağlıklı ? Süt yoğurt bol tüketip 800 kaloriye kalanın kimi sağlıklı ? Doğru bilgi vermek için söylüyorum önemli olan tabiki ne yediğimiz bunu yüzü dolgun cildi çok parlak ve pürüzsüz biri olarak söylüyorum tamamen yediklerim e borçluyum ve spor hayatımda hep var vücut analizimize özel bir klinikte yaptırdım geçen hafta 1500e yakın çıktı zaten kilo azaldıkça da düşüyor mesela 100kilo birinin yaktığı kalori ile 50 kilonun yaktığı kalori çok farklı oyuzden sadece yaş ve boy olarak hesaplamak çok yanlış olur mesela ben de geçen yıl 10kilo daha fazla idim 1650 idi bazal metobolizmam şuan tam 10kilo az iken 1470 mi 1480 gibi birşey çıktı

Zaten bi diyetisyenle konuşuyor gibiyim çok araştırmış öğrenmişsiniz söylemezseniz bile besbelli. Sütlü kahveyi spordan hemen sonra içiyorum ama nescafeyle spor arasında baya zaman var bundan snra ona göre şekillendircem.Yani az yemekte iş değil yeteri kadar yemek lazm.Bir haftadır çok azalttım yarın bir tartılalım biraz normalleştircem yediklerimi onun yerine yürüyüşü arttırırım
171 boyum 25 yaşındayım sizinde yaşlarınızı bilmiyorum nasıl hitap etçeğimide karıştırıyorm galiba en küçüğünüz benim

Bazal metobolizmanin ne olduğunu biliyorum özel diyetisyen takibindeyim şuanda ve başka bir arkadasinda 70kilolarda diyetisyene gitti ve Neden diyetisyenler 70kilolarda 800 kalorilik diyet veriyor yani ?

Allah sifa. Versin canım amıın

Spor bile insanı sısırıyor canım yarın buyuk ihtimal baya kilo vernıs gozukursun

1 kasık yag 103kalorı mııııı cok sasırdım

Neden diyetisyenler 70kilolarda 800 kalorilik diyet veriyor yani ?

Açıkçası hiçbir diyetisyeni anlayamıyorum bu arada size tavırlı yazmış gibi oldum kesinlikle söz konusu değil. Bu konuda eskiden bu denli düşünmüş araştırmış değildim. Birkaç yıl önce bir araştırma ekibinde eşim bahsetti. Ben önceden basit matematik aldığından fazlasını yak işte verirsin diyordum. Olay çok farklı boyutlardaymis. Bu arada tekrar soyliyim bahsettiğim kaloriler temiz yani sağlıklı kalori. Cildi dişi geçtim de araştırmaların en korkuncu depresyon ve kalp zarı incelmesi hususunda.

Dediğim gibi standart formülde aşağı yukarı bir kalori söyledim. Bu kalori bu arada hareketi orta seviye bir ev hanımı için. Ama en sagliklisi gidip bir merkeze tam olarak öğrenmek.

Teşekkür ederim canım. Yarın cuma olduğu için daha dikkatli olmaya çalıştım.

Hahaha tam kişisine söylediniz grubun dans düşkünü benim geçen yıllarda oryentelde derec almış eğitmenle yapmıştım bir dönemde latın danslara gittim sonra bir kaç yıl önce yetenek sizsiznizde ilk üçe kalan flashmom grubu vardı onların eğitmeni ile birlikte bir kaç ay zumba grubunda yer aldım şimdi kızım var anca evde yapabiliyorum ama en son daha bir kaç saat önce zumba yaptım hatta burayada yazdım bu arada ben de aşırı araştırma meraklısıyım bu yağ yakma konularında heleki sağlıklı beslenme konusunda okuduğum kitapların izlediğim belgesellerin hattı hesabı yok yani zaten bbs de deneklerin üzerinde laboratuar takibiyle gıdaların etkilerini takip eden dr belgeselleri hiç kaçırmıyorum son çalışmalar şok diyeti destekliyordu

Ozman yaşı kilosu boyu aynı olan kişiler neden aynı şeyleri yerede biri zayıf biri kilolu oluyor bu bilimsel çalışmalar ile kanıtlanmış bir çok detay var bu kadar düz kalıba söküp insanlara kilo aldırmaya sebep olmayalım bence bilimsel açıdan yanlış analiz cihazı ile baktırmak gerekli

Ah ah accik koordine olabilen biri olsam pek hevesleniyorum ama zumbaya...
Açıkçası bilemiyorum bu konu gerçekten derya deniz bişey. Bı kaç sene önce sıfır yağdı yağ düşmandı. Şimdi yağsız diyet olmaz vücudun yagada ihtiyacı var diyoruz. Şok diyet hususunda açıkçası olumlu örnek çıkmadı hiç karşıma. Ya verilenler korumada bile alınabildi tekrar. Adetten kesilenler oldu. Dediğim gibi en korktuğum kalpde hasar. Bizzat ailede yaşadık. Doktor haşladı bizi diyeti duyunca. Depresyon bizzat kendim yaşadım. Ben diş eşim dermatolog kendi alanımızda da görüyoruz sık sık sonuclarini.
Bahsettiğiniz belgeseli duydum. Bı bölümüne baktım insomniayla ilgili olan. Beni ilgilendireni yani bu konuda da araştırmalara bakayım öğrenmek zarar vermez.

Dediğim gibi bu standart bişey. Yapılması gereken analizini hastanede yaptirmak. Benim eşim 33 yaşında analizinde 2400 kalori çıktı babam 57 yaşında 3000 kalori. İkiside 75 kilo.

Dediğim gibi bu standart bişey. Yapılması gereken analizini hastanede yaptirmak. Benim eşim 33 yaşında analizinde 2400 kalori çıktı babam 57 yaşında 3000 kalori. İkiside 75 kilo.
3000 kalori hayatım da ilk kez duydum bir şey diyemiycem şuan 2400 kalori de hiç duymamıştım oda ayrı neyse hastaneye gidip analiz yaptıran benim tanıdığım herkesin kadınların bazalı 1800 ile -1300 arası çıkıyor zaten diyetisyenlerde 800ile 1000 kalori civarı diyet veriyor ilk kez böyle rakamlarla karşıladım ilginç bir hastalıkla filan mı alakalı acaba ? Bazal metobolizma yani organlar filan bazı hastalıklardan zorlandığı için normalden fazlamı çalışıyor acaba ?

Kalbe ve tüm organlara çok faydalı çıktı canım son çalışmada denekler üzerinde uyguladılar iç organ yağlanması karaciğeri ve bir çok organı risk altında olan bireyler şok diyet ile 10 kilo atınca karaciğerdeki ve diğer organlardaki yağlar ciddi oranda azaldı vücut rosk grubundan sağlıklı denilebilecek gruba geçti şeker başlangıcı ve kolestrol ciddi derecede gerilecek yani kalp krizi,felç ve beyin kanaması geçir oranı %70 den %30 a indi öyle ise şok diyet hastalık riski ile gezmek den çok çok daha sağlıklı denildi yüksek yağ en büyük ölüm riski yani yüksek yağdan biran önce kurtulmak gerekli sağlıklı ve düşük kalorili beslenme +spor ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…