- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.841
Hazirana girmeye tam 8 hafta var ve benim için de 1kilonun üstüne gerek yok zaten her hafta 1 kilo versem tam 57-58 ile giriyorum ama her hafta 1 kilo veremiyorum malesefKendi adıma ayda 5 kilo versem dedim haziran 59-58 görebiliriz diyorum evet hazirana o kilolarda giricez bence. Haftada 1 kilodan fazla gibi gözüksede bence imkansız değil.
iyi geceler canımİyi geceler, diyet arkadaşlarım.
İnşallah canım. Amin.iyi geceler canımsabah tartımız iyice düşmüş uyanalım inşallah
İnşallah canım. İlk günlerde Yoruldum şiştim işe yaramadı diye düşünme vücut kas endeksin artınca oturduğun yerde kendisi yakmaya başlicak.Bayanlar sıkı gaza getirdiniz beni inanın. Yarın tüm sürelerini 15er dk arttırıp üstüne biraz uygulamadan hareketler bakinacagim. Arkadaşlarla anlaştım aksamada bı voleybol maçı ins. Bayrama taş gibi girelim ins.
Tartıldın mıİnşallah canım. İlk günlerde Yoruldum şiştim işe yaramadı diye düşünme vücut kas endeksin artınca oturduğun yerde kendisi yakmaya başlicak.
Haha tartılmaya korkuyorum. Tuvalete çıktıktan sonra tartılmayı planlamıştım. Saçlarımda ıslak kesin 4 kilo fazla var.Tartıldın mı
Saçlarını kurut wcyi bekleHaha tartılmaya korkuyorum. Tuvalete çıktıktan sonra tartılmayı planlamıştım. Saçlarımda ıslak kesin 4 kilo fazla var.( küçük çocukların kaçış bahanesi)
amin amin canım sağolasınAllah sifa. Versin canım amıın
ilk bildirim benden gelsin çok acıktım daha fazla dayanamıycağım için hemen tartılıp sonrada kahvaltıya oturdum yedim kızlaryeşil çayımıza içtim şimdi kondisyon bisikletimdeyim
Kilo: 66.2 ile cuma ki kilom çıktı yani sabit
SchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?