Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.Takım 616Etap ***

Buki_89 (62,50///%)
ELF_LR35 (95.8///%)
sena zeynep(58 /57,40/0.60/%1,04)
magickk (60.4///%)
Yellow girl (66.2/66.2/%)Sabit
tgb1907(66,00///%)
htc71 (70.0/69.20/0.80/%1.14)
SchonerDuft (69,60/69,00/0,60/%)

14.Takım Ortalaması : %

69,00 çıktım ya wc ye çıkmadım sabah
o zaman 68 sayilirsin yarina kac cikicaz bakalimbende yarin 68 gorurum diye tahmin ediyorum
Tebrik ederim canım aramızdaki fark 3 kiloya indi geliyo valla tugbaFB bu kız bizi yakalıycak bak ben diyorum
Tesekkur ederim canim 7 kilodan 3 e indi az kaldi beraber mezun olucaz
evettt
sana ve tugbaFB e yetişiyoruz imi htc71
Evett yetisiriz tabi kuzum

o zaman 68 sayilirsin yarina kac cikicaz bakalimbende yarin 68 gorurum diye tahmin ediyorum

Tesekkur ederim canim 7 kilodan 3 e indi az kaldi beraber mezun olucaz

Evett yetisiriz tabi kuzum
Canım aynı hızla gidersen bu ay sonu aynı oluruz zaten benim 2 katım veriyosun ben 1ayda 2.5 civarı veriyorum sen 1 ayda 5 veriyosun bu ay da ben 2.5 verene kadar sen 5 verirsen eşitlencez kaçarı yok

Afiyet olsun canım

Canım aynı hızla gidersen bu ay sonu aynı oluruz zaten benim 2 katım veriyosun ben 1ayda 2.5 civarı veriyorum sen 1 ayda 5 veriyosun bu ay da ben 2.5 verene kadar sen 5 verirsen eşitlencez kaçarı yok
Bu ay 5 olmaz ilk zamanlar haftada 1 kilo ve ustu giderken simdi 800gr lara dusstu o yuzden hedef 3.5 maximum 4 kilo daha yukarisi olmaz diye dusunuyorum canim

Canım M MissHayaLet in bu hafta ki kilosunda gözüm yok geçen haftaki kilosunu görsem oda yeter biz de 58 olucaz ama görecekler hıııhh
Oh oh olursunuz canım biz hangi kilodan buralara geldik dimi ama şu an 10 kiloyu geçmiş bulunmaktayım

heee taktik değiştirelim o zmaan
htc71 canım sen şimdi çok hızlı gidiyorsun ya yanlış bence yaptığın falan filan iyi bi cümle bulayım ben bari
Aynen htc71 arada vücudu dinlendirmek lazım sen bir iki hafta kilo verme vücut dinlensin sabit tut 2 hafta kilonu canım SchonerDuft o konuda zaten iyi oda senle sabit bekler hahaha

Afiyet olsun kızlar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…