- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.901
SüperGünaydın kızlar bugün bende çıkamadım wc ye ama 67.3 çıktımmmm
heee taktik değiştirelim o zmaan
htc71 canım sen şimdi çok hızlı gidiyorsun ya yanlış bence yaptığın falan filan iyi bi cümle bulayım ben bari
Tebrikler canım idolümsünOh oh olursunuz canım biz hangi kilodan buralara geldik dimi ama şu an 10 kiloyu geçmiş bulunmaktayım
burdayım canımEvet bizim hızlanmamış şarttugbaFB koş koş geliyorlar canım kaçalım tubi kaç çıktı acaba yaaaa çok merak ediyorum hemen gelse
Ben dedim sana sonunda tarti bozulduKızlar benim tartım bozuldu galibabüyük şok dayım şimdi çıktım 65.8 nasl olur hemde bu saatte imkansız dedim 3 kez tekrar tekrar çıktım hepsinde 65.8 sonra tekrar çıktım 67 yazdı bütün beyin devrelerim yandı şuan
sen yoga mı yapıyorsun yeni gördüm30 dakika yoga
40 dakika cardio
150 makas hareketi
50 iç bacak
Belki akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaparım ama şuan için kahve yapmak bile çok zor geliyor
Iyiyiz canım sağol kız da uyudu bol bol yoruldu tabi bende her yerim kopuyor şu andaSağol canımın içi geçmiş olsun kuzum nasıl oldunuz.
Yani sende mi 66 sınburdayım canım
protein sayesinde bu hafta 1.8 kilo verdim daha da verirdim ama proteinin eksisi kabızlık oldu o nedenle bu hafta sabit kilom
İnşallah canım tek dileğim takım arkadaşlarımın istediği kilolara inmeleriTebrikler canım idolümsünhem muhteşem kilo verdin hemde hayalimdeki rakamlara geldin ahhh ahhh hazirana daha çok vakit olsaydı bende hedefi 55'e çekerdim bu yaza artk 60'ın altına ineyim de oda yeter sen bir kaç hafta ya 55i görürsün hepimiz sana baktıkça azimlenir motive oluruz yine
haftaya farkı açarız
yaklaşıyorum demeye bile cesaretleri olmaz merak etme
heee taktik değiştirelim o zmaan
htc71 canım sen şimdi çok hızlı gidiyorsun ya yanlış bence yaptığın falan filan iyi bi cümle bulayım ben bari
Kilolari verdikten sonra bol bol dinlenirAynenhtc71 arada vücudu dinlendirmek lazım sen bir iki hafta kilo verme vücut dinlensin sabit tut 2 hafta kilonu canım SchonerDuft o konuda zaten iyi oda senle sabit bekler hahaha
Maşallah canım iyi olunda.Iyiyiz canım sağol kız da uyudu bol bol yoruldu tabi bende her yerim kopuyor şu anda
SchonerDuft hesaplamaya çalıştım ama yanlışsa düzeltin (69.60/67.30/3.305)
instagramdamisin sende canim?Ya bende görmek istiyorum :)Buki_89
Olsun canımKızlar ben sabitim şu 60 in altına inemiyorum ya yapıştı kaldı dün fazla su tuketemedim sanırım ödem var bir iki güne değişir diye düşünüyorumSchonerDuft listeyi göremedim canım kaçırırsam yazdım buraya
Instgram da gördüm bugün bence abartı bir durum yok canım sen mutlu olduğun şeklde hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?