Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oh oh olursunuz canım biz hangi kilodan buralara geldik dimi ama şu an 10 kiloyu geçmiş bulunmaktayım
Tebrikler canım idolümsün hem muhteşem kilo verdin hemde hayalimdeki rakamlara geldin ahhh ahhh hazirana daha çok vakit olsaydı bende hedefi 55'e çekerdim bu yaza artk 60'ın altına ineyim de oda yeter sen bir kaç hafta ya 55i görürsün hepimiz sana baktıkça azimlenir motive oluruz yine

Evet bizim hızlanmamış şart tugbaFB koş koş geliyorlar canım kaçalım tubi kaç çıktı acaba yaaaa çok merak ediyorum hemen gelse
burdayım canım
protein sayesinde bu hafta 1.8 kilo verdim daha da verirdim ama proteinin eksisi kabızlık oldu o nedenle bu hafta sabit kilom

Ben dedim sana sonunda tarti bozuldu

burdayım canım
protein sayesinde bu hafta 1.8 kilo verdim daha da verirdim ama proteinin eksisi kabızlık oldu o nedenle bu hafta sabit kilom
Yani sende mi 66 sın 65'ler hafta kaldı desene ben aslında pazartesi 65.8 çıkmıştım sonra +lar geldi regle haftası diye sanırım böyle oldu pazartesi ki kiloya geri inemedim tekrar ama regle olmadan cuma ki kilondan fazla çıkmadım bari haftaya 65imiz garanti zaten

İnşallah canım tek dileğim takım arkadaşlarımın istediği kilolara inmeleri neler yaşadık hala yaşıyoruz yemekten ve diyetten sıkıldık çoğu zaman ama bak az kaldi.
Onun için takım arkadaşlarım salmayalim kendimizi yapabiliriz aldığımız her gramı verebiliriz vericez de.

haftaya farkı açarız
yaklaşıyorum demeye bile cesaretleri olmaz merak etme

heee taktik değiştirelim o zmaan
htc71 canım sen şimdi çok hızlı gidiyorsun ya yanlış bence yaptığın falan filan iyi bi cümle bulayım ben bari
cok hizli degil ki 5 kilocuk canim aramizda 5 kilonun lafimi olur
Aynen htc71 arada vücudu dinlendirmek lazım sen bir iki hafta kilo verme vücut dinlensin sabit tut 2 hafta kilonu canım SchonerDuft o konuda zaten iyi oda senle sabit bekler hahaha
Kilolari verdikten sonra bol bol dinlenir simdi dinlenme yok simdiye kadar yediklerime sayayim

Olsun canım haftaya güzel düşeriz bizde napalım sağlık olsun ben de sabitim bu hafta

Instgram da gördüm bugün bence abartı bir durum yok canım sen mutlu olduğun şeklde hareket et

sagol kuzum ya zaten vicud olarak zayif görmüyorum kendimi yüzüm güya cok hasta gibi duruyomus
ay hele annem her Telefon görüsmemizde derdinmi var kocanlami gecinemion niye böyle oldun sen dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…