- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.921
Yap kız yap canın sağolsunBen kactim kizlar hepinizi opuyorum kilo verenleri de tebrik edrimannem kahvaltiya çağırdı oraya geçicem tabi ki kacamak yapmam
cok hizli degil ki 5 kilocuk canim aramizda 5 kilonun lafimi olur
Kilolari verdikten sonra bol bol dinlenirsimdi dinlenme yok simdiye kadar yediklerime sayayim
ben haftaya ensenize varırım canım istediğiniz kadar koşunEvet bizim hızlanmamış şarttugbaFB koş koş geliyorlar canım kaçalım tubi kaç çıktı acaba yaaaa çok merak ediyorum hemen gelse
evet yaaaa 68 sayılırım yarın ve pazar günü sebze ğırlıklı beslenecem kabak brokoli tarzı 67 belki 66 olurum ucundan kıyısından kesin görürsün 68 i canım sendeo zaman 68 sayilirsin yarina kac cikicaz bakalim bende yarin 68 gorurum diye tahmin ediyorum
Tesekkur ederim canim7 kilodan 3 e indi az kaldi beraber mezun olucaz
Evett yetisiriz tabi kuzum
yaa evet yoksa bu kdar hızlı veremeyebilirdim takıldığım kilolardı çünkü artık takılmadan ilerlerim .
haftaya farkı açarız
yaklaşıyorum demeye bile cesaretleri olmaz merak etme
kuzum takıldığım kiloyu kırdım sabitimi zor görürsünüz artıkAynenhtc71 arada vücudu dinlendirmek lazım sen bir iki hafta kilo verme vücut dinlensin sabit tut 2 hafta kilonu canım SchonerDuft o konuda zaten iyi oda senle sabit bekler hahaha
süper gidiyorsun tebrik ederim listeye ekle canım yüzdeleri kontrol ediyoruz zaten yanlışlık olursa düzeltiyoruzGünaydın kızlar bugün bende çıkamadım wc ye ama 67.3 çıktımmmm
Inşallah canım ya modum düşmeye başladı 60 gitmiyor bir türlü öyle kaçamakta yapmadım hiç 60 in altına düşmemiştim kaç senedir sanırım direnç kiloları haftaya eksiye geçelim canım ikimizde uğraşalım ama o zamanda regl var ofOlsun canımhaftaya güzel düşeriz bizde napalım sağlık olsun ben de sabitim bu hafta
Bur da mezuniyet için 2 kilosu kalanlar varsenin o beğenmediğin 5 kilocuğu ben versem mezunum
Aynilarini bana da diyorlardi gecen yaz kv falan uzakta seneden sene ye gittigimiz icin beni gorduklerinde ayni seyleri demislerdi hayirdir hastamisin cok zayiflamissin onlar kilolu halimizi gormeye alisinca oyle geliyor bide eskiler zayif sevmiyor bir dirhem bet bin ayip orter derler onlara gore toplu olmak daha guzel geliyor ondan diyorlar bide benim yanaklarda pek toplu degil alip verdim mi hemen yuzumden belli olur ben kilolu olmakdansa yanaklarimin toplu olmamasini tercih edrim sen bakma onlara nasil mutlu hissediyorsan oyle ol yuzun sana nasil geliyor gercekten oylemi sence oyle degilse hic takilma canimsagol kuzum ya zaten vicud olarak zayif görmüyorum kendimi yüzüm güya cok hasta gibi duruyomus
ay hele annem her Telefon görüsmemizde derdinmi var kocanlami gecinemion niye böyle oldun sen dio
kız bizBur da mezuniyet için 2 kilosu kalanlar var
M MissHayaLet vemagickk bakalım hangisi önce mezun olacak ikiside son 2 de
kuzum tüm artıları attın çaba gösterdin haftaya güzel bir sonuç ile gelirsin artıkkızlar hepinizden özür diliyorum bu hafta son sabit kilom söz veriyorum
tatilin dezavantajlarını yaşıyorum malesef ama fazlalığımı bir an önce attığım içinde mutluyum
kabak detoksu yap canım yada 3+3 beslen vücut şaşsın . boyun kaçtı seninKızlar ben sabitim şu 60 in altına inemiyorum ya yapıştı kaldı dün fazla su tuketemedim sanırım ödem var bir iki güne değişir diye düşünüyorumSchonerDuft listeyi göremedim canım kaçırırsam yazdım buraya
yaa bende başlama seviyesindeyim evde yapyorum salona da gidicem de hafta da 1 ders o da esnekliği nasıl kazandın.
anneler öyle malesef . kendini mutlu hissettiğin gibi olmak daha iyisagol kuzum ya zaten vicud olarak zayif görmüyorum kendimi yüzüm güya cok hasta gibi duruyomus
ay hele annem her Telefon görüsmemizde derdinmi var kocanlami gecinemion niye böyle oldun sen dio
MİNİK ADAYLARIMIZ
616. Etap
aurora_z (63,50///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
Turkuazmavi90 (86,00///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00
berkas (69,60/67,30/3.305/%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (69,90/68,80//%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:
GuLce_ (75///%) B.tarihi:02/04/2019 B.kilo:75,00Hedef:68,00
arden32 (79,00///%) B.tarhii:02/04/2019 B.kilo: Hedef:65,00
chaos1023(98.60/98,00/0,60/%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:
drdotty (80,00///%)
Rabia- (81,30/78,30/2,00/%) HEDEF KİLO
seve seve veririmbu hafta bende dahil ne çok sabit var
bende biz sabitler bi cezayı hakettik
cezamızı kesmeye gönüllü aranıyor
magickk y kabak detoksu ya da protein
tugbaFB sen protein yaparsın
blonde ambition sana ne ceza verek diyetisyen vermiş zaten
Buki_89 sende bir detok yap
4 ünüze ortak ceza da 2 saat yürüyüş
Bende evde kendi kendime yapıyorum daha bekarken başlamıştım. P90x diyorum ya onun yoga videoları var onları yapa yapa biraz esneklik kazandım. En basiti ayakta öne eğilirken parmak uçlarım değiyordu yere şimdi avuç içlerimi bastırabiliyorum. Evde yapıyorsun madem öneririm o videoları 2 tane var zatenkuzum tüm artıları attın çaba gösterdin haftaya güzel bir sonuç ile gelirsin artık
kabak detoksu yap canım yada 3+3 beslen vücut şaşsın . boyun kaçtı senin
yaa bende başlama seviyesindeyim evde yapyorum salona da gidicem de hafta da 1 ders o da esnekliği nasıl kazandın.
benim gözüm hepsinde yaçetin çetintaşı takip ediyorum adanaya açıldı burya da açılsa diye dört gözle bekliyorum
anneler öyle malesef . kendini mutlu hissettiğin gibi olmak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?