Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft canım A aurora_z yi minnakalrdan mezun edicez gibi
kız ocakta gelmiş
[/QUOTE]
Hedef kılo 50 yazmışım kafayı yedim hetlde55yeter

wwwwooooooowwww müthiş tebrikler 2.40 ben bu rakamı tam 1 ayda veriyorum yanlış anlama gözüm yok bak hiç gözüm kalmış gibi bir halim var mı
Çok teşekkür ederim ilk haftanın pufluğunu attım canım bir daha ki haftalarda bu kadar olur mu bilemiyorum ama inşallah hep beraber olur

@magickk y kabak detoksu ya da protein
tugbaFB sen protein yaparsın
blonde ambition sana ne ceza verek diyetisyen vermiş zaten
@Buki_89 sende bir detok yap

4 ünüze ortak ceza da 2 saat yürüyüş
Canım ben regle olmadım ama o kısmı atlamayalım yoksa kaç gündür zaten aç duruyorum regle olmuş olsaydın kesin iyi düşüş olurdu çünki resmen kalori filan almadın dün hele 350 kalori ile günü kapattım dicem ama zumba ve temizlik yapıp onuda yaktım "0"kalori ile günü kapattım resmen ama regle olamadığım için düşüş görünmedi malesef bu arada az önce zaten bisikletteydim 1saat bisikleti mi de erkenden sürdüm şimdi kahvemi içiyorum ama söz gene de kızı okula bırakıyım direk sahile çıkıp yürüyüş yapıcam

Çok teşekkür ederim ilk haftanın pufluğunu attım canım bir daha ki haftalarda bu kadar olur mu bilemiyorum ama inşallah hep beraber olur
Kiminin bünyesi çokngüzel veriyor canım inşallah sende öylesindir herhafa 1kilonun altına düşleyenler olabiliyor inslh öylesindir de hedefe çabucak varırsın hepimiz zayıf olalım çok istiyorum çok Amiiinnnn

Son düzenleme:
ay bana ceza yerine ödül vermişin
işte böylede yumuşak kalpliyim
nerden indirdin peki bulamadım da

kuzum sen zaten yapıyorsun ceza demeyelim
az kalori aldığın için mi böyle oldu acaba . kendini yorma az kalori alıyorsun zaten .regli olunca birden gider

kuzum sen zaten yapıyorsun ceza demeyelim
az kalori aldığın için mi böyle oldu acaba . kendini yorma az kalori alıyorsun zaten .regli olunca birden gider
Canım kesinlikle tek düşüncem pazartesi diyetisyen de eğer güzel yağ vermiş çıkmazsam asla o diyet listesini yapmam
Kendi diyetimlerimle kaç hafta 900gram 1kilo falan verdim ben ya hemde sağlıklı ve aç kalmadandı onun için çok gıcık oldum eğer pazartesi o analizde vücudunuz güzel yağ yakmış ama değmeden ötürü şu tutumumunsan total kilonuz aynı gibi çıkıyor yoksa yağ /kas oranında güzel değişme var gibi birşeyler çıkmazsa ben de bu diyetisyen diyeti ni bidaha asla yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…