Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi beraber yapalım kızlar
Olur tatlim SchonerDuft pazar dedi kabak bulurum muhtemelen bana da uyar pazar gunu
Pazara bende yaparim canim
Evet canım kesinlikle birde direnç kiloları bu 60 in altına senelerdir inemedim bu sefer inmeye karar verdim
Bende 1 sene once 62 civariydim 2 sene oldu mezun olali 1 sene korudum 2. Sene saldim oburlastim yavas yavas geri aldim

Olur tatlim SchonerDuft pazar dedi kabak bulurum muhtemelen bana da uyar pazar gunu

Bende 1 sene once 62 civariydim 2 sene oldu mezun olali 1 sene korudum 2. Sene saldim oburlastim yavas yavas geri aldim
Yediğimiz anda alıyoruz malesef ondan korkuyorum keşke yiyip yiyip almayanlardan olsak pazar günü baslayamamda detoks ptesi olabilir

Sen yemesende gözlerin yemiş sanırım senin yerine.

Nasıl yani 3+3 dediğin canım
3 ana öğün sabah öğlen akşam birde 3 ara öğün

Benim eşimde öğle sinir bozucu

Pazar günü yapıyoruz o zaman kuzu
Hemen geliyorum canım afiyet olsun

Yediğimiz anda alıyoruz malesef ondan korkuyorum keşke yiyip yiyip almayanlardan olsak pazar günü baslayamamda detoks ptesi olabilir
Aslinda normal yemeye devam etsem almazdim canim ben cok abarttim sadece kahvaltida yarim ekmekden fazla ekmek yemeler aksam gec saatte yemler abur cubura da dadanmistim son zamanlar ondan aldim yoksa almamistim

3 ana öğün sabah öğlen akşam birde 3 ara öğün

Benim eşimde öğle sinir bozucu

Pazar günü yapıyoruz o zaman kuzu

Hemen geliyorum canım afiyet olsun
Anladm canım tamam teşekkür ederim kabağı ayarlayabilirsem sabahtan yarın başlıyorm o zaman ben

Bugünkü menüm

Kahvaltı
14 00 ( bugün çok geç uyandım uyuyakalmışım)
Iki minik avuç içinden bile küçük cavdar ekmeği arasına kibrit kutusu kadar peynir, 2 çeri domates dilimleyip koydum tost makinasında işittim . 1 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta , 1 bardak sekersiz doğadan 7 otlu cay

Öğlen 17 00
2 ymk kaşığı kisir

Ara 17 30

Nescafe sekersiz

Akşam 19 45

Yarim kase sehriye corbasi
Çeyrek dilim tam bugday ekmegi avuç içinden küçük.
Havuç salatası
Tost makinasında sardalya ( 200 gr )

Ara
Şekersiz kakaolu süt
2 tane cilek

Spor 18 00 ile 19 00 arası 1 saat tempolu yürüyüş 6 km .

Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 6 dal maydanoz
1 tane siyah zeytin
Öğlen
Sütlü sade kahve
1 tane küçük boy elma
Akşam
Yoğurtlu tavuk göğsü salatası

Spor listemde
10.000 adım
3 dk plank
100 makas
100 iç bacak
100 dış bacak
100 crunchy frug
birazdan spor listesini güncellerim

Tamam canim 1 gun mu 2 gun mu yapacagiz
1 gün yapsak yeterli bence sen ne dersin.
Muhteşem görünüyor canım afiyet olsun
Sağol canım benim
Yanına yoğurt ve soğan da eklendi mi benim için muhteşem bir yemek olurdu . Afiyet olsun canım yetti mi
Anladm canım tamam teşekkür ederim kabağı ayarlayabilirsem sabahtan yarın başlıyorm o zaman ben
Hadi bakalım
Afiyet olsun canım tost makinesinde nasıl oluyor balığın tadı
Sporun süper

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

@SchonerDuft
42 sayfa geride kalmış en güncel liste gözlerim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…