- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.121
Olur tatlimHadi beraber yapalım kızlar
Pazara bende yaparim canimdenemek lazım o zaman
evet 4 yk yoğrut ekliyorum ben birde salata yapyorum yada maydonoz marul yiyorum
kabak sote yapıyorum 1 yk .yağı ekliyorum. yerken yanına 4 yk yoğrut 2 ceviz ben birebir uymuyorum yanına salata yapıyorum ara öğünde 1 er meyve onun dışında çay kahve içiyorum ama abartmıyoum
pazar günü yaparım yarında sebze yerim evde ne varsa tüketirim . 1 gün yaparım bu arada 2 gün yapmıyorum çünkü sık sık yapcam
bugün olmaz canım 3+3 şeklinde olcak öğünler
hazır hissettiğinde yap canım
Bende 1 sene once 62 civariydim 2 sene oldu mezun olali 1 sene korudum 2. Sene saldim oburlastim yavas yavas geri aldimEvet canım kesinlikle birde direnç kiloları bu 60 in altına senelerdir inemedim bu sefer inmeye karar verdim
Yediğimiz anda alıyoruz malesef ondan korkuyorum keşke yiyip yiyip almayanlardan olsak pazar günü baslayamamda detoks ptesi olabilirOlur tatlimSchonerDuft pazar dedi kabak bulurum muhtemelen bana da uyar pazar gunu
Pazara bende yaparim canim
Bende 1 sene once 62 civariydim 2 sene oldu mezun olali 1 sene korudum 2. Sene saldim oburlastim yavas yavas geri aldim
Sen yemesende gözlerin yemiş sanırım senin yerine.Evet taktım kafaya bir kere ne şartlarda yapıyorum şu diyeti bilsen dün akşam eşim baklava almış ye diye tutturdu hemde antep fıstıklı of ya yemem diyorum kokla o zaman diyosabah tartılıyor hiç almamış bak diyor yememe rağmen almıyorum sınır bozucu
Buyur gelsardalya en sevdiğim yerime de hüplet
3 ana öğün sabah öğlen akşam birde 3 ara öğünNasıl yani 3+3 dediğin canım
Evet taktım kafaya bir kere ne şartlarda yapıyorum şu diyeti bilsen dün akşam eşim baklava almış ye diye tutturdu hemde antep fıstıklı of ya yemem diyorum kokla o zaman diyosabah tartılıyor hiç almamış bak diyor yememe rağmen almıyorum sınır bozucu
Pazar günü yapıyoruz o zaman kuzuOlur tatlimSchonerDuft pazar dedi kabak bulurum muhtemelen bana da uyar pazar gunu
Pazara bende yaparim canim
Bende 1 sene once 62 civariydim 2 sene oldu mezun olali 1 sene korudum 2. Sene saldim oburlastim yavas yavas geri aldim
Hemen geliyorum canım afiyet olsunBuyur gel
Aslinda normal yemeye devam etsem almazdim canim ben cok abarttim sadece kahvaltida yarim ekmekden fazla ekmek yemeler aksam gec saatte yemler abur cubura da dadanmistim son zamanlar ondan aldim yoksa almamistimYediğimiz anda alıyoruz malesef ondan korkuyorum keşke yiyip yiyip almayanlardan olsak pazar günü baslayamamda detoks ptesi olabilir
Tamam canim 1 gun mu 2 gun mu yapacagiz3 ana öğün sabah öğlen akşam birde 3 ara öğün
Benim eşimde öğle sinir bozucu
Pazar günü yapıyoruz o zaman kuzu
Hemen geliyorum canım afiyet olsun
Sen yemesende gözlerin yemiş sanırım senin yerine.
Eki Görüntüle 2254928
Bu da bugünlük sporumm
Muhteşem görünüyor canım afiyet olsunEki Görüntüle 2254935
Akşam yemeğim buyurun kızlar
Anladm canım tamam teşekkür ederim kabağı ayarlayabilirsem sabahtan yarın başlıyorm o zaman ben3 ana öğün sabah öğlen akşam birde 3 ara öğün
Benim eşimde öğle sinir bozucu
Pazar günü yapıyoruz o zaman kuzu
Hemen geliyorum canım afiyet olsun
1 gün yapsak yeterli bence sen ne dersin.Tamam canim 1 gun mu 2 gun mu yapacagiz
Sağol canım benimMuhteşem görünüyor canım afiyet olsun
Yanına yoğurt ve soğan da eklendi mi benim için muhteşem bir yemek olurdu . Afiyet olsun canım yetti miEki Görüntüle 2254984
Bu da benim akşam yemeğim
Hadi bakalımAnladm canım tamam teşekkür ederim kabağı ayarlayabilirsem sabahtan yarın başlıyorm o zaman ben
Afiyet olsun canım tost makinesinde nasıl oluyor balığın tadıBugünkü menüm
Kahvaltı
14 00 ( bugün çok geç uyandım uyuyakalmışım)
Iki minik avuç içinden bile küçük cavdar ekmeği arasına kibrit kutusu kadar peynir, 2 çeri domates dilimleyip koydum tost makinasında işittim . 1 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta , 1 bardak sekersiz doğadan 7 otlu cay
Öğlen 17 00
2 ymk kaşığı kisir
Ara 17 30
Nescafe sekersiz
Akşam 19 45
Yarim kase sehriye corbasi
Çeyrek dilim tam bugday ekmegi avuç içinden küçük.
Havuç salatası
Tost makinasında sardalya ( 200 gr )
Ara
Şekersiz kakaolu süt
2 tane cilek
Spor 18 00 ile 19 00 arası 1 saat tempolu yürüyüş 6 km .
Sporun süperSabah
2 haşlanmış yumurta
5 6 dal maydanoz
1 tane siyah zeytin
Öğlen
Sütlü sade kahve
1 tane küçük boy elma
Akşam
Yoğurtlu tavuk göğsü salatası
Spor listemde
10.000 adım
3 dk plank
100 makas
100 iç bacak
100 dış bacak
100 crunchy frug
birazdan spor listesini güncellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?