- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.721
cok isterim kuzum ama girip yazamiyorum sürekli bide hep listeyi kaybediyorumtatlı kızlar sizi arap atını hiç duydunuz mubir bakmışsınız ensenizdeyim
soğan suyu yap kuzum :) ya birde şu detoksu özelden yazar mısın bulamadım hafta sonu yapayım bende ellerim yüzüm flan hep şiş
spor listemiz var canım katılmak ister misin
Bu ne hız kuzum nazar değmesinKızlar hala regle olmadım ilaçlı alsam ne yapsam bilmiyorum soğan mı kaynatsam hala gelmedi amaaaaaaaaaadünden bugüne gene 200gram daha gitmiş 65.5 çıktm
Yokluğunu aratmayım dedimtuba daha dün veremiyorum diyordun sen gizli gizli vermişsin bak
Niye özelden yaziyor detoks mu gizliyorsunuz siz bizlerdentatlı kızlar sizi arap atını hiç duydunuz mubir bakmışsınız ensenizdeyim
soğan suyu yap kuzum :) ya birde şu detoksu özelden yazar mısın bulamadım hafta sonu yapayım bende ellerim yüzüm flan hep şiş
spor listemiz var canım katılmak ister misin
1 dilim tuzlu peynir mesela ezine peyniri gibi yersen bulantısı bastırır canım ağzına 1dilim peynir atOff midem bulandı çok ..
Uzun sure tok hissedeyim diye ahvalti icin mutfak robotunda 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği ve ayranı karıştırıp ıceyim dedim . Ictim ama midem bulaniyor çok . Yulaf cok lezzetsizya.
Bir türlü yiyemiyorum .
Aaaayyyy bal damlıyor ağzından balBu ne hız kuzum nazar değmesinsen mayisi 58 le kapatacaksın bence
Niye özelden yaziyor detoks mu gizliyorsunuz siz bizlerden@yellow girl
Tesekkur ederim canim08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 / 112.5+
sena zeynep /
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /
ELF_LR35/
Buki_89/ 150+
htc71 ekledim ben canım Kızlar varmı dün spor yapıp eklenmeyen?
Niye özelden yaziyor detoks mu gizliyorsunuz siz bizlerden@yellow girl
Evt siz kıskanın bizi
Ben senden her türlü alirim ama
Kaçııınn bendennn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tebrik ederim canım süper gidiyosun valla herkesi solladın geçtintugbaFB de nerdeyse yakaladın sen hafta ya da beni yakalarsan şaşmam ondan bende hızlıca kaçıyorum aramızda tam 1 kilo kalmış süpersin Ben de @orkide1453 harekete geçmeden onu yakalayım bari Hadi tubi ,barkas peşimden gelin orkideyi yakalıycaz htc71 SchonerDuft bizi yakalayamazsınız kiiii
Ahahaha ya çok tatlısınızcanım söylemesi ayıp bende bende 65.5 çıktım
yani beni önce seni sonra yakalaması imkansız
beni geçmene izin vermeyeceğim buda böyle biline
Ya inşallah bugün misafirim var malesef spor yapamıcam yarın kesin sabit çıkarımvalla bu hızla ne ucu 64 ü görsen şaşırmam
Kabak diyetinden 800 gram gitti canımSporun faydaları işte canım karşılığını çok güzel alıyorsun .
aletli olarak 10 kere 3 puan aletsiz 10 tanesi 2 puan olsun sen tekrar hesaplayacaksın puanı ama
kaç kg vermiş oldun toplam canım tebrik ederim
başka alternatifin yok muydu kuzum
Hahaha o benden gizli ilerliyemez bende ondan
Yani bi zahmet bi günde sabit çıkKaçııınn bendennnçok iyi alıştım açlığa o yüzden benden korkabilirsiniz
Ahahaha ya çok tatlısınız
Ya inşallah bugün misafirim var malesef spor yapamıcam yarın kesin sabit çıkarım
Kabak diyetinden 800 gram gitti canım
Evt siz kıskanın bizibiz gizli plan yapıyoz şimdi
regli olsunda gerçek kilosunu görelimBen senden her türlü alirim amablonde ambition gizleyebilir malum burun farkiyla o önde (burunda regl olmamis ya ondan )
az gitmiş canım sporda yaptın mı kabakla beraberKaçııınn bendennnçok iyi alıştım açlığa o yüzden benden korkabilirsiniz
Ahahaha ya çok tatlısınız
Ya inşallah bugün misafirim var malesef spor yapamıcam yarın kesin sabit çıkarım
Kabak diyetinden 800 gram gitti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?