Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetimi bozmadım genede ama çatlattınız beni herkes coşmuş sporla ya yavaş olun biraz ahahahahh bende 10 kere çay için mutfağa gidip geldim o kaç puan oluyo ahahahha
o sporu ben eşim gelince çok yapıyorum sürekli mutfaktan bir siparişi var beni garson gibi hiç oturtmuyor

Ay inşallah canım bugün herkes fark etti zayıfladığımı
o sporu ben eşim gelince çok yapıyorum sürekli mutfaktan bir siparişi var beni garson gibi hiç oturtmuyor
Kadınların birinci ata sporu

@sena zeynep sporum muhteşem
B Baharyagmuru35 menülerin çok güzel canım harika gidiyorsun

Yürüyüşe gidecektim hava kapalı heran yağmur indirecek gibi valla baya . Napsm bilemedim . Evde yapicam onu da Buzdolabim bozuk bir aydır eski tip bi buzdolabı vardı dükkanda onu kullanıyorum durumları biraz duzelttik buzdolabına tamirci getirecek eşim onu bekliyorum şimdi adamlar falanda gelcek şort tsort terli terli olmaz. Gelsinler gitsinler hitt cardio yapicam simdide biraz dambilla ağırlık ce plates bandıyla kol filan calisicam . Sagol cnm salı çarşamba perşembe baya sıkmayı düşünüyorum yemek olayiniki haftasonu hiç iyi gitmedi cuma tartıda olumlu sonuç görmeyi istiyorum çünkü pazartesi adet ölcm öteki cuma bi ekşi göremem kesin. Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum yersem de çok az haşlama tavuk ve cacık yani detoks yapicam üç gün . Ayran detoks normalde öğlen Akşam içiliyor ayran , salatalık, yulaf ezmesi, pul biber , zencefil , jane karışımı 2 litre yarım öğlen yarım akşam da b3n iki öğün yapamam yani kendimi biliyorum dayanamam ondan sadece akşam yapicam tek öğün bunu iciyormussun başka birşey y3mek yok

30 dakika hızlı tempo yürüyüş = 75puan
80 dakika kondisyon bisikleti = 240 puan
300 plates çemberi ile iç bacak= 90 puan
100 makas hareketi = 20 puan
Toplam bugün = 425 puan kızlar
SchonerDuft
3 günlük sporumu sen bir günde yapmışsın

Diğer arkadaşlara ayak uydurmak zorunda kaldığım için öyle oldu ama bugün daha başarılı

Yohurtlu denedin mi? Biz Yohurtlu cok seviyoruz meyvelerle de tatlandırabılırsın

yok valla bugün bu saatte gördüm ya önce bi şok oldum sonra yaparım dedm
e sporlarını bekliyoruz artık
Diğer arkadaşlara ayak uydurmak zorunda kaldığım için öyle oldu ama bugün daha başarılı
o zaman sıkıntı yok ayak uydurmakta gerekli arada .
drdotty rezil oldum yaaahıc adına bile bakmadım baktım drdotty yazmıs diyet grubudur diye yazdım herseyı
gülmüşlerdir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…