- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.761
Hahaha canım ayıptır söylemesi şimdi merak edip tartıya çıktım bu saatte gene 65.5 çıktı hahahyani sabaha bir düşüş daha olacak gibi kıskandırmak gibi olmasın ama
Diyetimi bozmadım genede ama çatlattınız beni herkes coşmuş sporla ya yavaş olun biraz ahahahahh bende 10 kere çay için mutfağa gidip geldim o kaç puan oluyo ahahahha
AZ OLSUN BİZİM OLSUN CANIM GERİ GELMESİN YETERYaptım canımda zaten iyice azaltmıştım ya yediklerimi ondan az gitti galiba
Ay inşallah canım bugün herkes fark etti zayıfladığımıCanım detoks da ne kadar çok ödem carsa o kadar çok düşüş oluyor canım ama sen sürekli çok güzel düşüş yaşadığın için zaten sen de başladığım da bile pek ödem yoktur canım belki tamamı yada tamamına yakını yağdan gitmiştir gidecek ödem yoktur
Kadınların birinci ata sporuo sporu ben eşim gelince çok yapıyorum sürekli mutfaktan bir siparişi var beni garson gibi hiç oturtmuyor
en azından çay için kalkıyorsun ben koltuğa yapışıyorum geneldeDiyetimi bozmadım genede ama çatlattınız beni herkes coşmuş sporla ya yavaş olun biraz ahahahahh bende 10 kere çay için mutfağa gidip geldim o kaç puan oluyo ahahahha
Aynen canım artık ben olmuşum ya bugün anladım kek börek çörek bi dünya şey yaptım tatmadım misafirler yerken ben bitane elma yedimAZ OLSUN BİZİM OLSUN CANIM GERİ GELMESİN YETER
yemediysen tebrik ederim valla ben olsam öpün yapardımAynen canım artık ben olmuşum ya bugün anladım kek börek çörek bi dünya şey yaptım tatmadım misafirler yerken ben bitane elma yedim
ay ben spor listesinde var mıymışım ya şuan haberim oldu ben de başlayım o zman spor yapmaya
3 günlük sporumu sen bir günde yapmışsın30 dakika hızlı tempo yürüyüş = 75puan
80 dakika kondisyon bisikleti = 240 puan
300 plates çemberi ile iç bacak= 90 puan
100 makas hareketi = 20 puan
Toplam bugün = 425 puan kızlar
SchonerDuft
yok valla bugün bu saatte gördüm ya önce bi şok oldum sonra yaparım dedm
dün gördün sanmıştım
Diğer arkadaşlara ayak uydurmak zorunda kaldığım için öyle oldu ama bugün daha başarılıSporun faydaları işte canım karşılığını çok güzel alıyorsun .
aletli olarak 10 kere 3 puan aletsiz 10 tanesi 2 puan olsun sen tekrar hesaplayacaksın puanı ama
kaç kg vermiş oldun toplam canım tebrik ederim
başka alternatifin yok muydu kuzum
3 gunçok uzun bir sureymıs ya:)Gunaydin kizlar ben hattimi taşıdım bu elimdeki hat bugün kapanır digeride en geç 3 gun icinde açılacakmış onumuzdeki 2 gun gunduzleri yazamayabilirim
Yohurtlu denedin mi? Biz Yohurtlu cok seviyoruz meyvelerle de tatlandırabılırsınOff midem bulandı çok ..
Uzun sure tok hissedeyim diye ahvalti icin mutfak robotunda 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği ve ayranı karıştırıp ıceyim dedim . Ictim ama midem bulaniyor çok . Yulaf cok lezzetsizya.
Bir türlü yiyemiyorum .
Afiyet olsun canım
e sporlarını bekliyoruz artıkyok valla bugün bu saatte gördüm ya önce bi şok oldum sonra yaparım dedm
o zaman sıkıntı yok ayak uydurmakta gerekli arada .Diğer arkadaşlara ayak uydurmak zorunda kaldığım için öyle oldu ama bugün daha başarılı
drdotty rezil oldum yaaa hıc adına bile bakmadım baktım drdotty yazmıs diyet grubudur diye yazdım herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?