- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.781
Canım çok dans ediyordum bir ara onun etkisi çok canım bel çok kullanılan latin,oryantel gibi danslar direk beli süper yapıyor canım ben onlara borçluyum şimdi bile haftada en az 1-2 gün yapıyorum canım zumba bile yaparken bel hareketi çok olan tarzlar daha hoşuma gidiyo o tarz yapıyorum ama geçen yıllar çok çok yapıyordum shakira dansları beyonce dansları filan canim hatta geçen gene telefonuma indirmiştm shakira şarkılarını hem kalori de çok yaktırıyor ama süper şekillendiriyor canimblonde ambition canım o ince bel İcin hangi sporları yapıyorsun? Yoksa hep oylemıydın
Canım evde dans de edebilirsin en iyi kalori yaktıran şeylerden biri tempolu danslar canım hangini seviyorsan yapabilirsin yeterki tempolu olsunYürüyüşe gidecektim hava kapalı heran yağmur indirecek gibi valla baya . Napsm bilemedim . Evde yapicam onu da Buzdolabim bozuk bir aydır eski tip bi buzdolabı vardı dükkanda onu kullanıyorum durumları biraz duzelttik buzdolabına tamirci getirecek eşim onu bekliyorum şimdi adamlar falanda gelcek şort tsort terli terli olmaz. Gelsinler gitsinler hitt cardio yapicam simdide biraz dambilla ağırlık ce plates bandıyla kol filan calisicam . Sagol cnm salı çarşamba perşembe baya sıkmayı düşünüyorum yemek olayiniki haftasonu hiç iyi gitmedi cuma tartıda olumlu sonuç görmeyi istiyorum çünkü pazartesi adet ölcm öteki cuma bi ekşi göremem kesin. Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum yersem de çok az haşlama tavuk ve cacık yani detoks yapicam üç gün . Ayran detoks normalde öğlen Akşam içiliyor ayran , salatalık, yulaf ezmesi, pul biber , zencefil , jane karışımı 2 litre yarım öğlen yarım akşam da b3n iki öğün yapamam yani kendimi biliyorum dayanamam ondan sadece akşam yapicam tek öğün bunu iciyormussun başka birşey y3mek yok
Bnde gidicem şimdi ins banada olmaz öyle hava vaya kötü heran yağacak gibi dana kadr şemsiyeyi de goturemiycem hic
Ayyy çok kötü birşey oldu spor yapıyordum halida koluma birşey battı bir baktım kopmuş iğneli hamam böceği ayagi . Şok oldum hiç hamam böceği yok artık evimde buhara kayniyordu 5 aydır hiç yok nasıl geldi haliya anlayamadim. Gittim üstümü degstrdim kolumu sildim . Ayağı da peceteyle cope attım
Iyykkk yaz geliyor artık her yerde olurlar .Ayyy çok kötü birşey oldu spor yapıyordum halida koluma birşey battı bir baktım kopmuş iğneli hamam böceği ayagi . Şok oldum hiç hamam böceği yok artık evimde buhara kayniyordu 5 aydır hiç yok nasıl geldi haliya anlayamadim. Gittim üstümü degstrdim kolumu sildim . Ayağı da peceteyle cope attım
Bende hic sevmem semsiyeyle yürümeyi istanbul insan trafiginde hic sevmiyorumBnde gidicem şimdi ins banada olmaz öyle hava vaya kötü heran yağacak gibi dana kadr şemsiyeyi de goturemiycem hic
Sabah
1.omlet ceviz yağlı
4 5 çiğ fındık
1.5 dilim ekmek
1 dilimdan fazla kaşar
Bolca yeşillik nane tere marul
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak su içinde 2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kadar bal 1 t. kaşığı kadar tereyağı
(Ne çok yemişim) .
Ara 12.30
1 kuru kayısı 1 fındık
Öğlen
1 tabak barbunya içinde patates ve havuç esit şekildeydi
Ara 15.00
Türk kahvesi
Çay
17.20 gibi
4 çiğ fındık
1 su bardağı içine 2 kuru kayısı
Akşam
Ne yesem diye düşünüyorum belki ıspanak yoğurt olur
1 bardakta süt içerim ara olarak
Menüleriniz çok güzel Kızlar afiyet olsunBenim listede iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak olduğu için ve dün peynir,ekmekli klasik kahvaltı tarzı yaptığım için bugün diğer alternatifler den biri ile kahvaltımı yaptımsporlarımı zaten yazmıştım biliyorsunuz ayrıca regle olabilmek için gene maydonoz suyu, soğan suyu filan içtim inşlh regle artık gelir veee gelelim menüme
Kahvaltı= 1muz,2çilek,1bardak süt
Öğlen: 1tabak mercimek yemeği ,limonlu maydonoz
Akşam: kaşarlı mantar,yarım dilim tambuğday,
1kupa sütlü kahve
Mercimek yemeğini nasıl yapıyorsunBenim listede iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak olduğu için ve dün peynir,ekmekli klasik kahvaltı tarzı yaptığım için bugün diğer alternatifler den biri ile kahvaltımı yaptımsporlarımı zaten yazmıştım biliyorsunuz ayrıca regle olabilmek için gene maydonoz suyu, soğan suyu filan içtim inşlh regle artık gelir veee gelelim menüme
Kahvaltı= 1muz,2çilek,1bardak süt
Öğlen: 1tabak mercimek yemeği ,limonlu maydonoz
Akşam: kaşarlı mantar,yarım dilim tambuğday,
1kupa sütlü kahve
Sabah
1.omlet ceviz yağlı
4 5 çiğ fındık
1.5 dilim ekmek
1 dilimdan fazla kaşar
Bolca yeşillik nane tere marul
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak su içinde 2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kadar bal 1 t. kaşığı kadar tereyağı
(Ne çok yemişim) .
Ara 12.30
1 kuru kayısı 1 fındık
Öğlen
1 tabak barbunya içinde patates ve havuç esit şekildeydi
Ara 15.00
Türk kahvesi
Çay
17.20 gibi
4 çiğ fındık
1 su bardağı içine 2 kuru kayısı
Akşam
Ne yesem diye düşünüyorum belki ıspanak yoğurt olur
1 bardakta süt içerim ara olarak
Ahahaha başardım valla yarın bakalm düşçem mi geneyemediysen tebrik ederim valla ben olsam öpün yapardım
Şuan ki listeme uyması için yağsız yaptım canım yeşil mercimek,1soğan ,Çok az salça çok çok az himalaya tuzu birazda difrizimden kendi yaptığım kemik suyundan attım o şekilde pişirdim canımMercimek yemeğini nasıl yapıyorsun
Bence yarın ikimiz yine düşücezAhahaha başardım valla yarın bakalm düşçem mi gene
Wc için bu kadar yedim ama başka yerden bozdum desene bir daha 3 sınırını aşmam canım bigiler için teşekkür ederim.Canım menü çok iyi ama kuru kayısı bence bir gün için fazla dün bir video dinledim günlük.almamiz gereken fruktoz miktarı 15 grammis cunku karaciger gunde sadece 15 gram fruktozu islermis fazlasini yersek ki sadexe bir tatli kasigi balda 10 gram fruktiz var diye biliyorum kuru meyvedede cok var . aşarsak karaciğer fazlasını trans yağa çevirip direk yağ olarak depolarmış .
Çok fazla meyve neden kilo yapıyor onu anladım videoda . Özellikle kuru uzum , muz , elma , ıncir bunlarada dikkat edin bir adet yeyin diyor . Birde elma içinde gaz varmış yemekten sonra yerseniz 2 tane elma şişkinlik artar ve çok zararlı olur dedi doktor .
Yarın da mı misafir varAhahaha başardım valla yarın bakalm düşçem mi gene
Çok az olmuş canım afiyet olsunListem
Kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 elma sütlü kahve bol bol şekersiz çay
Akşam pulbiber limon yogurtla tavuk göğsü
Detoks zor ama canım sıvı kaybı oluyor bende 1 kere yapmıştım :) .Menüm
Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
Çeyrek dilim cavdar çok azdı .
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 bardak 2 tatlı kaşığı yulafli ayran
Ara
4 tane cilek
1 bardak sekersiz az sütlü nescafe ( süt orta yagli yarım çay bardağı kadar miktarı) gerisi kaynar su .
1 kare %80 kakaolu bitter
Öğlen
4 tane orta boy firinda mucver
50 gram ( tadımlık pişmiş mi diye bakmıştım ) haşlanmış tavuk
Akşam
Yarim kase yogurt corbasi
1 tane firinda mucver
100 gr haşlama tavuk
1 bardak ayran
( detoks için sadece ayran içecektim ama malesef yapamadım yarına artık)
Spor
60 dk hitt cardio
Sebze ? Içine kabak ya da patlıcan koyuyorsun sanıyordum. Kemik suyunu nasıl içiyorsunuz kokusu da tadı da kötü geliyor :)Şuan ki listeme uyması için yağsız yaptım canım yeşil mercimek,1soğan ,Çok az salça çok çok az himalaya tuzu birazda difrizimden kendi yaptığım kemik suyundan attım o şekilde pişirdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?