Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition canım o ince bel İcin hangi sporları yapıyorsun? Yoksa hep oylemıydın
Canım çok dans ediyordum bir ara onun etkisi çok canım bel çok kullanılan latin,oryantel gibi danslar direk beli süper yapıyor canım ben onlara borçluyum şimdi bile haftada en az 1-2 gün yapıyorum canım zumba bile yaparken bel hareketi çok olan tarzlar daha hoşuma gidiyo o tarz yapıyorum ama geçen yıllar çok çok yapıyordum shakira dansları beyonce dansları filan canim hatta geçen gene telefonuma indirmiştm shakira şarkılarını hem kalori de çok yaktırıyor ama süper şekillendiriyor canim

Canım evde dans de edebilirsin en iyi kalori yaktıran şeylerden biri tempolu danslar canım hangini seviyorsan yapabilirsin yeterki tempolu olsun
zumba,oryantel,roman,Latin vs. Hepsi olur

Ayyy çok kötü birşey oldu spor yapıyordum halida koluma birşey battı bir baktım kopmuş iğneli hamam böceği ayagi . Şok oldum hiç hamam böceği yok artık evimde buhara kayniyordu 5 aydır hiç yok nasıl geldi haliya anlayamadim. Gittim üstümü degstrdim kolumu sildim . Ayağı da peceteyle cope attım

en nefret ettiğim yaratık sen yine iyisin canım ben direk evi terk ederdim

Sabah
1.omlet ceviz yağlı
4 5 çiğ fındık
1.5 dilim ekmek
1 dilimdan fazla kaşar
Bolca yeşillik nane tere marul
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak su içinde 2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kadar bal 1 t. kaşığı kadar tereyağı
(Ne çok yemişim ) .
Ara 12.30
1 kuru kayısı 1 fındık
Öğlen
1 tabak barbunya içinde patates ve havuç esit şekildeydi
Ara 15.00
Türk kahvesi
Çay

17.20 gibi
4 çiğ fındık
1 su bardağı içine 2 kuru kayısı
Akşam
Ne yesem diye düşünüyorum belki ıspanak yoğurt olur
1 bardakta süt içerim ara olarak

Iyykkk yaz geliyor artık her yerde olurlar .
Dün sokak ta dolanıyordu bir tane tiksiniyorum bende korkmaktan çok

Benim listede iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak olduğu için ve dün peynir,ekmekli klasik kahvaltı tarzı yaptığım için bugün diğer alternatifler den biri ile kahvaltımı yaptım sporlarımı zaten yazmıştım biliyorsunuz ayrıca regle olabilmek için gene maydonoz suyu, soğan suyu filan içtim inşlh regle artık gelir veee gelelim menüme

Kahvaltı= 1muz,2çilek,1bardak süt

Öğlen: 1tabak mercimek yemeği ,limonlu maydonoz

Akşam: kaşarlı mantar,yarım dilim tambuğday,
1kupa sütlü kahve

Menüleriniz çok güzel Kızlar afiyet olsun

Mercimek yemeğini nasıl yapıyorsun

Canım menü çok iyi ama kuru kayısı bence bir gün için fazla dün bir video dinledim günlük.almamiz gereken fruktoz miktarı 15 grammis cunku karaciger gunde sadece 15 gram fruktozu islermis fazlasini yersek ki sadexe bir tatli kasigi balda 10 gram fruktiz var diye biliyorum kuru meyvedede cok var . aşarsak karaciğer fazlasını trans yağa çevirip direk yağ olarak depolarmış .
Çok fazla meyve neden kilo yapıyor onu anladım videoda . Özellikle kuru uzum , muz , elma , ıncir bunlarada dikkat edin bir adet yeyin diyor . Birde elma içinde gaz varmış yemekten sonra yerseniz 2 tane elma şişkinlik artar ve çok zararlı olur dedi doktor .

Menüm

Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
Çeyrek dilim cavdar çok azdı .
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 bardak 2 tatlı kaşığı yulafli ayran

Ara

4 tane cilek
1 bardak sekersiz az sütlü nescafe ( süt orta yagli yarım çay bardağı kadar miktarı) gerisi kaynar su .
1 kare %80 kakaolu bitter

Öğlen
4 tane orta boy firinda mucver
50 gram ( tadımlık pişmiş mi diye bakmıştım ) haşlanmış tavuk

Akşam

Yarim kase yogurt corbasi
1 tane firinda mucver
100 gr haşlama tavuk
1 bardak ayran

( detoks için sadece ayran içecektim ama malesef yapamadım yarına artık)

Spor
60 dk hitt cardio

Wc için bu kadar yedim ama başka yerden bozdum desene bir daha 3 sınırını aşmam canım bigiler için teşekkür ederim.
Elma bende şişkinlik yapar yedigimde rahatsız oluyorum.
Ahahaha başardım valla yarın bakalm düşçem mi gene
Yarın da mı misafir var
Listem
Kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 elma sütlü kahve bol bol şekersiz çay
Akşam pulbiber limon yogurtla tavuk göğsü
Çok az olmuş canım afiyet olsun
Detoks zor ama canım sıvı kaybı oluyor bende 1 kere yapmıştım :) .

Şuan ki listeme uyması için yağsız yaptım canım yeşil mercimek,1soğan ,Çok az salça çok çok az himalaya tuzu birazda difrizimden kendi yaptığım kemik suyundan attım o şekilde pişirdim canım
Sebze ? Içine kabak ya da patlıcan koyuyorsun sanıyordum. Kemik suyunu nasıl içiyorsunuz kokusu da tadı da kötü geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…