- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.801
Afiyet olsun canım çok guzelSabah
1.omlet ceviz yağlı
4 5 çiğ fındık
1.5 dilim ekmek
1 dilimdan fazla kaşar
Bolca yeşillik nane tere marul
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak su içinde 2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kadar bal 1 t. kaşığı kadar tereyağı
(Ne çok yemişim) .
Ara 12.30
1 kuru kayısı 1 fındık
Öğlen
1 tabak barbunya içinde patates ve havuç esit şekildeydi
Ara 15.00
Türk kahvesi
Çay
17.20 gibi
4 çiğ fındık
1 su bardağı içine 2 kuru kayısı
Akşam
Ne yesem diye düşünüyorum belki ıspanak yoğurt olur
1 bardakta süt içerim ara olarak
Afiyet olsun canımBenim listede iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak olduğu için ve dün peynir,ekmekli klasik kahvaltı tarzı yaptığım için bugün diğer alternatifler den biri ile kahvaltımı yaptımsporlarımı zaten yazmıştım biliyorsunuz ayrıca regle olabilmek için gene maydonoz suyu, soğan suyu filan içtim inşlh regle artık gelir veee gelelim menüme
Kahvaltı= 1muz,2çilek,1bardak süt
Öğlen: 1tabak mercimek yemeği ,limonlu maydonoz
Akşam: kaşarlı mantar,yarım dilim tambuğday,
1kupa sütlü kahve
Kokusu yok ki tadı da çok güzel bence ama ben yaparken herzaman 1büyuk soğan bir kaç diş sarımsak bol karabiber filan koyuyorum ondan ağır bir kokusu biç olmuyor ve çok lezzetli oluyor buarada ben kemik suyu diil de direk kolejen olarak yapıyorum yani ilk kaynatıp süzme işleminden sonra 12 ile 24 saat arasi en kısık ateş de kaynatıyorum tabi bunun ilk aşamaları var ve tadınıda istediğin gibi bazı aromalarla çeşitliye bilirsin çeşitli aromalarla stock tarifleri var canım ben tam tarifi ile ilikli kemikden dana stock yapıyorum dana tercih edersen kokmaz stock yaparsan da kolejen elde edeceğin için direk gençlik ve şifa iksiri oluyor canım yurd dışında stock house center lar çok ülkemizde malesef o kadr kolayca alıp içebileceğiniz stock cafeler yok niyeseSebze ? Içine kabak ya da patlıcan koyuyorsun sanıyordum. Kemik suyunu nasıl içiyorsunuz kokusu da tadı da kötü geliyor :)
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
Çeyrek dilim cavdar çok azdı .
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 bardak 2 tatlı kaşığı yulafli ayran
Ara
4 tane cilek
1 bardak sekersiz az sütlü nescafe ( süt orta yagli yarım çay bardağı kadar miktarı) gerisi kaynar su .
1 kare %80 kakaolu bitter
Öğlen
4 tane orta boy firinda mucver
50 gram ( tadımlık pişmiş mi diye bakmıştım ) haşlanmış tavuk
Akşam
Yarim kase yogurt corbasi
1 tane firinda mucver
100 gr haşlama tavuk
1 bardak ayran
( detoks için sadece ayran içecektim ama malesef yapamadım yarına artık)
Spor
60 dk hitt cardio
Öğle menüsü neredeListem
Kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 elma sütlü kahve bol bol şekersiz çay
Akşam pulbiber limon yogurtla tavuk göğsü
Wc için bu kadar yedim ama başka yerden bozdum desene bir daha 3 sınırını aşmam canım bigiler için teşekkür ederim.
Elma bende şişkinlik yapar yedigimde rahatsız oluyorum.
Yarın da mı misafir var
Çok az olmuş canım afiyet olsun
Detoks zor ama canım sıvı kaybı oluyor bende 1 kere yapmıştım :) .
12 24 saat nasıl kaynatıyorsun. Annem düdüklü tencere de kaynatır ya da kurban kesilirse büyük kazanlarda odun ateşinde kaynatılır tabi ben yiyemem . Senin dediğin şekilde soğan sarımsak ve baharat şeklinde deneyim küçük tencere de ama sürede çok uzunmuş. Jel gibi mi oluyor pekiKokusu yok ki tadı da çok güzel bence ama ben yaparken herzaman 1büyuk soğan bir kaç diş sarımsak bol karabiber filan koyuyorum ondan ağır bir kokusu biç olmuyor ve çok lezzetli oluyor buarada ben kemik suyu diil de direk kolejen olarak yapıyorum yani ilk kaynatıp süzme işleminden sonra 12 ile 24 saat arasi en kısık ateş de kaynatıyorum tabi bunun ilk aşamaları var ve tadınıda istediğin gibi bazı aromalarla çeşitliye bilirsin çeşitli aromalarla stock tarifleri var canım ben tam tarifi ile ilikli kemikden dana stock yapıyorum dana tercih edersen kokmaz stock yaparsan da kolejen elde edeceğin için direk gençlik ve şifa iksiri oluyor canım yurd dışında stock house center lar çok ülkemizde malesef o kadr kolayca alıp içebileceğiniz stock cafeler yok niyese
Bugünkü menün harika 2 öğün yapmaya başlamışsın sanırımSabah 15 dal maydanoz yarım dilim peynir bir dilim kaşar bir salatalık bir domates iki biber bir haşlanmış tam yumurta bir tane sarısı iki dilim ekmek iki kaşık tahin bir bardak çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki ceviz 5 fındık bir kuru incir bir hurma.
Akşam iki büyük parça biftek ızgara bir tabak salata bir dilim tam buğday ekmeği iki bardak ayran. Su 2 lt.
Zaten 1 kilo versen 500 gr geri geliyoÇok zor birsey ya gözüm kesmedi
Yok canım akşamada devam ediyo misafirlik ama yarın boşum spor yapamadm diye az yemeye çalıştm ama çok mu abartmışımWc için bu kadar yedim ama başka yerden bozdum desene bir daha 3 sınırını aşmam canım bigiler için teşekkür ederim.
Elma bende şişkinlik yapar yedigimde rahatsız oluyorum.
Yarın da mı misafir var
Çok az olmuş canım afiyet olsun
Detoks zor ama canım sıvı kaybı oluyor bende 1 kere yapmıştım :) .
Bugün spor yapamadm yakamam diye fazla yememeye çalıştm ama halsizlik ya da çok açlık hissetmedimÖğle menüsü neredebende yapmadım ama şu an çok doydum. Ama senin bugünkü menü çok az.
Menünü anımsamıyorum yarın telafi edersin canımYok canım akşamada devam ediyo misafirlik ama yarın boşum spor yapamadm diye az yemeye çalıştm ama çok mu abartmışım
Bugün spor yapamadm yakamam diye fazla yememeye çalıştm ama halsizlik ya da çok açlık hissetmedim
Aynen canım yarın kuvvetli bi spor yapçamMenünü anımsamıyorum yarın telafi edersin canım
Tebrik ederim canım süpersin
drdotty rezil oldum yaaa hıc adına bile bakmadım baktım drdotty yazmıs diyet grubudur diye yazdım herseyı
Zamandan dolayı yiyemedim canım ogleniBugünkü menün harika 2 öğün yapmaya başlamışsın sanırım
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+
sena zeynep / 545+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /
ELF_LR35/
Buki_89/ 150+
Kızlar varmı dün spor yapıp eklenmeyen?eklesin!
Afiyet olsun tatlımSabah 15 dal maydanoz yarım dilim peynir bir dilim kaşar bir salatalık bir domates iki biber bir haşlanmış tam yumurta bir tane sarısı iki dilim ekmek iki kaşık tahin bir bardak çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki ceviz 5 fındık bir kuru incir bir hurma.
Akşam iki büyük parça biftek ızgara bir tabak salata bir dilim tam buğday ekmeği iki bardak ayran. Su 2 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?