Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım çok guzel

Afiyet olsun canım

Sebze ? Içine kabak ya da patlıcan koyuyorsun sanıyordum. Kemik suyunu nasıl içiyorsunuz kokusu da tadı da kötü geliyor :)
Kokusu yok ki tadı da çok güzel bence ama ben yaparken herzaman 1büyuk soğan bir kaç diş sarımsak bol karabiber filan koyuyorum ondan ağır bir kokusu biç olmuyor ve çok lezzetli oluyor buarada ben kemik suyu diil de direk kolejen olarak yapıyorum yani ilk kaynatıp süzme işleminden sonra 12 ile 24 saat arasi en kısık ateş de kaynatıyorum tabi bunun ilk aşamaları var ve tadınıda istediğin gibi bazı aromalarla çeşitliye bilirsin çeşitli aromalarla stock tarifleri var canım ben tam tarifi ile ilikli kemikden dana stock yapıyorum dana tercih edersen kokmaz stock yaparsan da kolejen elde edeceğin için direk gençlik ve şifa iksiri oluyor canım yurd dışında stock house center lar çok ülkemizde malesef o kadr kolayca alıp içebileceğiniz stock cafeler yok niyese

Sabah 15 dal maydanoz yarım dilim peynir bir dilim kaşar bir salatalık bir domates iki biber bir haşlanmış tam yumurta bir tane sarısı iki dilim ekmek iki kaşık tahin bir bardak çay.

Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki ceviz 5 fındık bir kuru incir bir hurma.

Akşam iki büyük parça biftek ızgara bir tabak salata bir dilim tam buğday ekmeği iki bardak ayran. Su 2 lt.

Afiyet olsun canim

Listem
Kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 elma sütlü kahve bol bol şekersiz çay
Akşam pulbiber limon yogurtla tavuk göğsü
Öğle menüsü nerede bende yapmadım ama şu an çok doydum. Ama senin bugünkü menü çok az.

Çok zor birsey ya gözüm kesmedi

12 24 saat nasıl kaynatıyorsun. Annem düdüklü tencere de kaynatır ya da kurban kesilirse büyük kazanlarda odun ateşinde kaynatılır tabi ben yiyemem . Senin dediğin şekilde soğan sarımsak ve baharat şeklinde deneyim küçük tencere de ama sürede çok uzunmuş. Jel gibi mi oluyor peki

Bugünkü menün harika 2 öğün yapmaya başlamışsın sanırım

Yok canım akşamada devam ediyo misafirlik ama yarın boşum spor yapamadm diye az yemeye çalıştm ama çok mu abartmışım
Öğle menüsü nerede bende yapmadım ama şu an çok doydum. Ama senin bugünkü menü çok az.
Bugün spor yapamadm yakamam diye fazla yememeye çalıştm ama halsizlik ya da çok açlık hissetmedim

Menünü anımsamıyorum yarın telafi edersin canım

blonde ambition
SchonerDuft
Bugünü ekliyorum 465+

Afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…