Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Zeytın krem peynir marul
3 haslanmıs yumurta
Bulgur pilavı yogurt
Aksam
Kofte bırkac sarma
Miktarlarını belirtmemissin canım kaç kofte kizarmismi firinda mi krem peynir ne kadar ? Bulgur pilavı kaç kaşık mesela ? Ekmek yok mu ?
Ayrıca diyette krem peynir olmamalı . Olsada çok az miktar . Spor yok mu ?

Eki Görüntüle 2256654
Yamuk oldu ama meyvelerin şeker miktarları. Gunde 15 gr fruktoz almalıyız. Fazlası karaciğer işleyemedik için transyaga çevirip depoluyormus
Zaten karatayda meyveyi çok önermiyor sadece günde 1 porsiyon kilo verme sürecinde iki günde bir ama ben günde 1 yemeye çalıştım

Miktarlarını belirtmemissin canım kaç kofte kizarmismi firinda mi krem peynir ne kadar ? Bulgur pilavı kaç kaşık mesela ? Ekmek yok mu ?
Ayrıca diyette krem peynir olmamalı . Olsada çok az miktar . Spor yok mu ?
Canım biz auraya alıştık miktar hiç yazmaz ama buna rağmen güzel kilo veriyor

Kızlar o kadar dolu yorucu bir gündüki kahvaltıda ne yediği unuttum resmen
2 kayısı ,1 incir, bir dilim beyaz peynir, çeyrek domates, 4 zeytin bir dilim çavdar ekmeği , çay
Öğle salata
Akşam bir elma
Canım sende fruktoz çok almışsın sadece incirde 16 gram var . Gunluk 15 gr almamız lazimmis fazlası direk karaciğer tarafindan transyaga çevrilip depolaniyir çünkü karaciğer gunde 15 gramdan fazlasını işleyemiyor .
Kürü incir , kayısı, uzum bunlar aslında bilindiği gibi yararlı değil hele markette paketli olanlar direk bol bol şeker içeriyor. Elmadada çok var . Doktor elma incir muz uzum bunlara dikkat edin dedi

Iki yeşil elma hariç süper . Gunde 15 gr fruktoz geçememeye çalışın cnm fazlası karaciğerde transyaga çevrilip depp ediliyor vucutta yağ olarak . Kilo vermeye engel yani . Özellikle yemekten sonra 2 elma çok zararliymis . Hem şişkinlik çok yapıyormuş. Sadece bir elmada 10 gr fruktoz var siz sadece elmadan 20 gram fruktoz almissiniz yani 5 gram fazladan almissiniz. Bazen iyi sağlıklı sandığımız şeyler zararlı olabiliyor . Bilgilendirmek istedim . Ben de yeni ogrendim . Onun harici menü spor supermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…