Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evt canım regle ile birlikte oldu halsizlik evt kalori alımımı çok azalmıştım canım regle sonrası toparlarım inşallah yeşiller azaldıkça miğde de zamanla küçülüyor canım şimdi anlıyorum ben de meğer eskiden doymak ne bilmiyormuşum canım şimdi hep tokum vücudun kendi yağı daha mı doyurucudur nedir mesela gece önce bir açlık geliyor 1 saat filan dayanıyorsun sonra bir bakıyorum yemek yemiş gibi bir tokluk geliyor yağlarım yandı enerji olarak kullanıma başlandı galiba diyorum aynen disporal de kullanıyor um canım onun faydası çok fazla oluyo kilo vermeme sen çok az uğramaya başlasdn artık pek karşılaşamıyoruz

Hadi bakalım ben wcye çıkarsam 67yi yarın ya da bugün görürüm muhtemelen .
Geç yediysen gerek yok tartılmaya dediğin gibi moral bozulmasın. Cuma hedefin kaçtı
Evet canım gün vardı bu akşam öğlen yemedim o yüzden kahvaltı zaten 11 oldu yapana kadar eşim evdeydi o yüzden bugün böyle oldu mecburen.
Bu kadar az şeyle atlatabilmişsin tebrik ederim.
Otu nasıl kullancakdin ki kekte dorty tatlandırıcı niyetine kullanıyordu ordan biliyorum ama şeker şeklinde alıyordu o
Sabah az olmuş canım yeterli geldi mi sana 1 yumurta ekleseydin

bir tutam stevia bitkisi ile 1 litre çay veya kahve tatlandırılabilir Kurutulmuş yaprakları bir havanda ezerek toz haline getirip çay ya da yiyecekte kullanabiliyorsunuz. Bir tutam stevia bitkisi ile 1 litre çay veya kahve tatlandırılabiliniyormuş.

Bir denemek lazım canım özellikle pastalarda

Oooo manken htc71 de buradaymış
Yine öğlen uykusu yaptın herhalde.
Bu saatte buradasın
Normalde de gec yatarim ama evet dun yarim saatcik kestirmistim benden suan anca buyuk beden manken olur
afiyet olsun guzel menu
67.6 kuzum 1 kilo hedef koymustum cuma 68.6 cikmistim.
tartildin mi varmi 67

Zaten bıraktım canım sabah deli gibi açtım tekrar pirinci kaldırmadı midem yumurtama döndüm
Pazartesi denicem bakalım bende nasıl bir etki yapacak belki pulbiber yağ yakıyordur pirinç lapa hazım falan mı acaba
Bende 1 günde sadece 100 gram götürmüş canım
Bıraktım zaten canım devam edemedim yumurtadan bıkmıştm ama bu sabah yumurta yicem diye sevinerek yedim o işe yaradı bide 100 gram gitmiş sadece

100 gr mi gitmiş aç kalmana değmedi desene

Ahhaha valla ya ama dün pide yaptırmıştık o sayede hiç yemedim belkide kilo almaktan kurtuldum
Bugün bizimkiler de börek de börek diye tutturdu. Sonra ben de bu ne ya siz kendinize baktınız mı ne kadar şişmansınız göbek sarkmış falan diyerek morallerini bozdum onlarda tam biz de diyete başlıyoruz dedi ay çok sevindimmm evde tek kişi diyet yapınca çok zor oluyordu dün onlar yedikçe gözümün önünde salatadan tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…