- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.621
Evt canım regle ile birlikte oldu halsizlik evt kalori alımımı çok azalmıştım canım regle sonrası toparlarım inşallahSenin tüm geçmiş mesajlarını okuyacağım canım bu ara fırsat bulamadım. Maşallah Harika gidiyorsun. Şu küçücük midesi olup 1 kaseyle doyanlara çok özeniyorum.
Regl döneminde yaklaşık 500kalorilik fazladan enerji harcıyormuş vücudumuz. (Listelerini bilmiyorum pek ama düşük kalori alıyordun sanki) bu durumda enerjinin düşmesi normal. Regl sonrası toparlarsın. Disporal kullanmaya devam ediyor musun canım
İnşallah ben görürüm 60ları 69a bile razıyım.
Hadi bakalım ben wcye çıkarsam 67yi yarın ya da bugün görürüm muhtemelen .2 gun verdim ben kendime saliya 67 gorurum diye tahmin ediyorum canim kalan 3 gunde hafta hedefini tuttururum
Yarin tartilmam kacamak falan yok ama bugunki yemegim gec oldu kofte yedim gec yedim ondan tartilip moralimi bozmayayim dedim biraz fazla falan cikarsa belki modum düşer o yuzden yarin tartilmam
Bu kadar az şeyle atlatabilmişsin tebrik ederim.Evet canım gün vardı bu akşam öğlen yemedim o yüzden kahvaltı zaten 11 oldu yapana kadar eşim evdeydi o yüzden bugün böyle oldu mecburen.
Otu nasıl kullancakdin ki kekte dorty tatlandırıcı niyetine kullanıyordu ordan biliyorum ama şeker şeklinde alıyordu oGenelde şeker hastalarına öneriliyormuş. Tatlılarda, keklerde, çay ve kahve gibi tatlandırmak amacıyla kullanıma sahipmiş doğal tatlandırıcı diğer adı da şeker otu diye hatırlıyorum ama cidden ağzımdaki şeker tadını o gün yok etmek için üstüne iki bardak kahve içmiştim
Sabah az olmuş canım yeterli geldi mi sana 1 yumurta ekleseydinMenüm gelsin fıstıklarım
10:30
1 ceviz
1 küp beyaz peynir
Domates salatalık dereotu maydonoz limon
(Hepsiyle salata)
13:30
Ispanak sote
1 kase yoğurt
1 kase kerevizli havuçlu bebek çorbası(çocuk yemeyince bende doymayınca yeyivermişim)
16:30
1 ayran
1/2 elma
1 kivi
19:30
Elim kadar yağsız kırmızı et ızgara(sossuz)
Salata
Közlenmiş patlıcan biber (sossuz)
21:00 sonrası çay çay çay
Su: 2,5-3 litre civarı
Spor: 350 jumping jack
1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk. Eşek olma sırtında 20 kilo çocuk taşıyarak
15dk dans partisi
10dk çocuk yogası (kelebek ve ağaç oldum bana bunu uygun gördü beyler)
sürem dolmadan ekleyeyim AÇIM
bir tutam stevia bitkisi ile 1 litre çay veya kahve tatlandırılabilir Kurutulmuş yaprakları bir havanda ezerek toz haline getirip çay ya da yiyecekte kullanabiliyorsunuz. Bir tutam stevia bitkisi ile 1 litre çay veya kahve tatlandırılabiliniyormuş.Hadi bakalım ben wcye çıkarsam 67yi yarın ya da bugün görürüm muhtemelen .
Geç yediysen gerek yok tartılmaya dediğin gibi moral bozulmasın. Cuma hedefin kaçtı
Bu kadar az şeyle atlatabilmişsin tebrik ederim.
Otu nasıl kullancakdin ki kekte dorty tatlandırıcı niyetine kullanıyordu ordan biliyorum ama şeker şeklinde alıyordu o
Sabah az olmuş canım yeterli geldi mi sana 1 yumurta ekleseydin
Bir denemek lazım canım özellikle pastalardabir tutam stevia bitkisi ile 1 litre çay veya kahve tatlandırılabilir Kurutulmuş yaprakları bir havanda ezerek toz haline getirip çay ya da yiyecekte kullanabiliyorsunuz. Bir tutam stevia bitkisi ile 1 litre çay veya kahve tatlandırılabiliniyormuş.
Normalde de gec yatarim ama evet dun yarim saatcik kestirmistim
afiyet olsun guzel menuMenüm gelsin fıstıklarım
10:30
1 ceviz
1 küp beyaz peynir
Domates salatalık dereotu maydonoz limon
(Hepsiyle salata)
13:30
Ispanak sote
1 kase yoğurt
1 kase kerevizli havuçlu bebek çorbası(çocuk yemeyince bende doymayınca yeyivermişim)
16:30
1 ayran
1/2 elma
1 kivi
19:30
Elim kadar yağsız kırmızı et ızgara(sossuz)
Salata
Közlenmiş patlıcan biber (sossuz)
21:00 sonrası çay çay çay
Su: 2,5-3 litre civarı
Spor: 350 jumping jack
1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk. Eşek olma sırtında 20 kilo çocuk taşıyarak
15dk dans partisi
10dk çocuk yogası (kelebek ve ağaç oldum bana bunu uygun gördü beyler)
sürem dolmadan ekleyeyim AÇIM
67.6 kuzum 1 kilo hedef koymustum cuma 68.6 cikmistim.Hadi bakalım ben wcye çıkarsam 67yi yarın ya da bugün görürüm muhtemelen .
Geç yediysen gerek yok tartılmaya dediğin gibi moral bozulmasın. Cuma hedefin kaçtı
Bu kadar az şeyle atlatabilmişsin tebrik ederim.
Otu nasıl kullancakdin ki kekte dorty tatlandırıcı niyetine kullanıyordu ordan biliyorum ama şeker şeklinde alıyordu o
Sabah az olmuş canım yeterli geldi mi sana 1 yumurta ekleseydin
Günaydın kilo veren güzel kadınlar
Gunaydin kizlarGünaydın kızlar
Wcye çıkmadımNormalde de gec yatarim ama evet dun yarim saatcik kestirmistimbenden suan anca buyuk beden manken olur
afiyet olsun guzel menu
67.6 kuzum 1 kilo hedef koymustum cuma 68.6 cikmistim.
tartildin mi varmi 67
Zaten bıraktım canım sabah deli gibi açtım tekrar pirinci kaldırmadı midem yumurtama döndümBeğenmedim bende detoks istiyorsan spor yapıyorsun protein ağırlıklı beslen öğlen ton balıklı salata ye akşam tavuk fırın ye yanlarına yoğurt tüket bu şekilde çok sağlıksız birde kilo verirken detoks yapmamak en iyisi
Yaaas inşallah hedefim vücud bozulmazsa 59 57 arası gidip gelmek aslında ama öncelikle 62 olayım iyice yerleşsin kilo sonra tekrar bir hızla inmek istiyorum 5lere .
Burası çok iyi geliyor htc71 gelince bende listeye karar verdim takıldığım yerde sen ve tubilinin desteği ile detoksa başladım. Düşünmeden yapmak gerek bazen .
Senin nasıl gidiyor
Bende 1 günde sadece 100 gram götürmüş canımPazartesi denicem bakalım bende nasıl bir etki yapacak belki pulbiber yağ yakıyordur pirinç lapa hazım falan mı acaba
Bıraktım zaten canım devam edemedim yumurtadan bıkmıştm ama bu sabah yumurta yicem diye sevinerek yedim o işe yaradıinşallah işe yarar canım ama pirinç ile küp şekerin vücutta etkisi aynı insülini anında yükseltiyor canım sadece tek iyi gönü 2gün filan yapılırsa bu patates detoksu gibi oda vücudu şaşırtır metobolizmaya hızlandırır harekete geçirir o yönü iyi ama 2günden fazlası da tam tersi kilo düşüşü yapsada yağ oranı artışı yapar yani uzun süre yapma yağlandırmasın seni canım bide senin metabolizmanın böyle bir ihtiyacı yoktu bu tarz şeyler vücut kilo vermeyi durdurunca bir kaç hafta sabit kalıp hatta +bile çıkabiliyorken yaptırıyor diyetisyenler ki vücut tekrar kilo verme moduna geçsin diye canm mesela schoner da ben de öyle olduğumuzda şaşırtma detoksu yaptk vücut kilo verme moduna yeniden girsin diye ama sen zaten harika veriyorken metobolizman a böyle birşey yapmaman lazım dı
100 gr mi gitmişZaten bıraktım canım sabah deli gibi açtım tekrar pirinci kaldırmadı midem yumurtama döndüm
Bende 1 günde sadece 100 gram götürmüş canım
Bıraktım zaten canım devam edemedim yumurtadan bıkmıştm ama bu sabah yumurta yicem diye sevinerek yedim o işe yaradıbide 100 gram gitmiş sadece
Ahhaha valla ya100 gr mi gitmişaç kalmana değmedi desene
En önemlisi sıfır kaloriymişBir denemek lazım canım özellikle pastalarda
Bugün bizimkiler de börek de börek diye tutturdu. Sonra ben de bu ne ya siz kendinize baktınız mı ne kadar şişmansınız göbek sarkmış falan diyerek morallerini bozdumAhhaha valla yaama dün pide yaptırmıştık o sayede hiç yemedim belkide kilo almaktan kurtuldum
Olsun canim demekki daha azsin wc yokken boyleyse wcye gidince kac olurWcye çıkmadım68.60 çıktım sabah
En azından 100 gram gitmişAhhaha valla yaama dün pide yaptırmıştık o sayede hiç yemedim belkide kilo almaktan kurtuldum
Günaydın canımcımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?