Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün güzelmiş canım ama çikolata bu senin kaçamağın olsun artık zaten çok güzel spor yaptın hafta boyu cumayada var daha telafi edersin diye düşünüyorum
Aynen edeceğim . Adet olacağım bu hfta pazartesi yasa salı filan ondan olabilir bu kaçamak bakalım yine bu hafta full spor ypicam ama sağ kalcam böyle sırta doğru olan yer incinmiş midir nedir iki gundur sağ bacagimla adim atınca orada acıyor . Inşallah yarına kadar geçer yoksa yuruyuste büyük sıkıntı olucak

1 aydır özlemini çektiğim simitttt sonunda kahvaltıda yedim yarımını . Yumurta yiye yiye Tiroidleri yavaşlatmişım iyi kolesterol olmuş 80 bari bir gün yiyip birgün yemiyim yumurtayı
Kahvaltıda yarım simit 1 haşlanmış yumurta 3 ceri domates 1 kbrt kutusu peynir 3 yeşil zeytin 1 sekersiz çay

En önemlisi sıfır kaloriymiş
Aaaa bende onu soracaktım cvp kalmışsın bile "0" kalori ise diyet tatlı yapımında kullanabiliriz çok güzel olur ama acaba bir zararı yokmudur canım bitkilerin çoğunda özellikle miktarlar doğru kullanılmazsa ciddi zararlar olabiliyor bir zararı var mı?

Olabilir canım dikkat et geçenlerde benimde diz kapağım çok agridi zorlamışım şimdilerde iyi bakalım

afiyet olsun canım bende çok severim

Sakatlama canım sonra kendini kontrole mi gitseydin acaba kas zedelenmesi mi oldu

Afiyet olsun canım simitten pekmez ihtiyacını da karşılamış olursun

iyi yapmışsın canım yalnız diyet yapmak daha zor hep önünde lezzetli yemekler yesen olmaz yemesen olmaz
En azından 100 gram gitmiş o da gitmeyebilirdi
Aynen canım bunada şükür

Aşırı kullandığında her şeyin zararı var ama şeker hastası olanlara öneriyoruz dedi doğal tatlandırıcı demişti onu yarın arayıp sorarım canım o an zararı var diye bir not tutmamışım. Niyeyse merak etmemişim.

Kim sevmezki simiti tatlım ya diyet bozulacak diye herşeyden korkar olduk yiycem bende boyoz simit acayip canım çekiyo şu günler
Ooooooffffff boyoz deme bana 4-5 aydır yemedim valla zor kilo veriyiz canım ya bakma ben de bir kaç haftadır biraz toparladım yoksa çok zor kilo veriyorum 4ayı geçti diyetteyim daha verdiğim kilo 10 u bulmadı canım ya aslında aylık ortalamam aşırı düşük yani sadece aylardır hiç vazgeçemediğim için bu kadar ilerleyebildim hani diyodum ya kaplumbağa tavşan hikayesi gibi hiç vazgeçmeden yürürsem tavşanları geçerim diye hatta misal tugbaFB ya demiştim bunu öylede oldu ama o kaplumbanin işi ne zormuş yazık 4-5 aydır durmadan yürüdü de anca gelebildi buralara

Canım arada esnet vücudunu agrılarını hafifletir yoga yada streching yap

Canım çayı tatlandırmak için filan genelde kullanıyor şeker hastaları ama biz burda hepimiz çay,kahve vs. Şekersiz tatsız içmeye alışkınız artk damak tadımız o şekil yerleşti ondan o açıdan ihtiyaç olmaz ama tatlı yapmak için kullanılmasında daha fazlaca konulmak ya yada tatlının kekin içinde pişirilmesi filan bir zarar olurmu acaba ? Merak ettim valla

Sıcaktan etkilenmiyormuş onu sordum canım o yüzden rahatlıkla keke koyabilirsiniz dedi. bir tutamıyla 1 litre çay veya kahve tatlandırılabilir yazmışım. Kurutulmuşu öğütüp karışama katabilirsiniz dedi. Dediğin gibi bitkiler tehlikeli olabiliyor kimseyi zehirlemek istemem zaten kilo da vermek isteyince hep onlara yöneldim

Canım diyet yapmadığım dönemlerde menülere yorumda bulunmaktan rahatsız oluyorum kendim hiçbişey yapmadan başkalarına ahkâm kesmek gibi geliyor. Ama artık başladım diyete buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…