- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.641
Aynen edeceğim . Adet olacağım bu hfta pazartesi yasa salı filan ondan olabilir bu kaçamakMenün güzelmiş canım ama çikolatabu senin kaçamağın olsun artık zaten çok güzel spor yaptın hafta boyu cumayada var daha telafi edersin diye düşünüyorum
Aaaa bende onu soracaktım cvp kalmışsın bile "0" kalori ise diyet tatlı yapımında kullanabiliriz çok güzel olur ama acaba bir zararı yokmudur canım bitkilerin çoğunda özellikle miktarlar doğru kullanılmazsa ciddi zararlar olabiliyor bir zararı var mı?En önemlisi sıfır kaloriymiş
Olabilir canım dikkat et geçenlerde benimde diz kapağım çok agridi zorlamışım şimdilerde iyi bakalımAynen edeceğim . Adet olacağım bu hfta pazartesi yasa salı filan ondan olabilir bu kaçamakbakalım yine bu hafta full spor ypicam ama sağ kalcam böyle sırta doğru olan yer incinmiş midir nedir iki gundur sağ bacagimla adim atınca orada acıyor . Inşallah yarına kadar geçer yoksa yuruyuste büyük sıkıntı olucak
1 aydır özlemini çektiğim simitttt sonunda kahvaltıda yedim yarımını . Yumurta yiye yiye Tiroidleri yavaşlatmişım iyi kolesterol olmuş 80 bari bir gün yiyip birgün yemiyim yumurtayı
Kahvaltıda yarım simit 1 haşlanmış yumurta 3 ceri domates 1 kbrt kutusu peynir 3 yeşil zeytin 1 sekersiz çay
Sakatlama canım sonra kendini kontrole mi gitseydin acaba kas zedelenmesi mi olduAynen edeceğim . Adet olacağım bu hfta pazartesi yasa salı filan ondan olabilir bu kaçamakbakalım yine bu hafta full spor ypicam ama sağ kalcam böyle sırta doğru olan yer incinmiş midir nedir iki gundur sağ bacagimla adim atınca orada acıyor . Inşallah yarına kadar geçer yoksa yuruyuste büyük sıkıntı olucak
Benim de ayak bileklerinde ağrı oluyor canım bisikletten galiba oldu ayak bilekleri gece çok ağrıoOlabilir canım dikkat et geçenlerde benimde diz kapağım çok agridi zorlamışım şimdilerde iyi bakalım
Kim sevmezki simiti tatlım ya diyet bozulacak diye herşeyden korkar oldukafiyet olsun canım bende çok severim
Afiyet olsun canım simitten pekmez ihtiyacını da karşılamış olursun1 aydır özlemini çektiğim simitttt sonunda kahvaltıda yedim yarımını . Yumurta yiye yiye Tiroidleri yavaşlatmişım iyi kolesterol olmuş 80 bari bir gün yiyip birgün yemiyim yumurtayı
Kahvaltıda yarım simit 1 haşlanmış yumurta 3 ceri domates 1 kbrt kutusu peynir 3 yeşil zeytin 1 sekersiz çay
Bisikletten tabi canım pedal ceviriyorsun sürekli normal ben squat yapa yapa dizlerim fena olmuştuBenim de ayak bileklerinde ağrı oluyor canım bisikletten galiba oldu ayak bilekleri gece çok ağrıo
Bugün bizimkiler de börek de börek diye tutturdu. Sonra ben de bu ne ya siz kendinize baktınız mı ne kadar şişmansınız göbek sarkmış falan diyerek morallerini bozdumonlarda tam biz de diyete başlıyoruz dedi ay çok sevindimmm evde tek kişi diyet yapınca çok zor oluyordu dün onlar yedikçe gözümün önünde salatadan tiksindim
Aynen canım bunada şükürEn azından 100 gram gitmişo da gitmeyebilirdi
Aşırı kullandığında her şeyin zararı var ama şeker hastası olanlara öneriyoruz dedi doğal tatlandırıcı demişti onu yarın arayıp sorarım canım o an zararı var diye bir not tutmamışım. Niyeyse merak etmemişim.Aaaa bende onu soracaktım cvp kalmışsın bile "0" kalori ise diyet tatlı yapımında kullanabiliriz çok güzel olur ama acaba bir zararı yokmudur canım bitkilerin çoğunda özellikle miktarlar doğru kullanılmazsa ciddi zararlar olabiliyor bir zararı var mı?
Geçmiş olsun kızlarBenim de ayak bileklerinde ağrı oluyor canım bisikletten galiba oldu ayak bilekleri gece çok ağrıo
Ooooooffffff boyoz deme banaKim sevmezki simiti tatlım ya diyet bozulacak diye herşeyden korkar oldukyiycem bende boyoz simit acayip canım çekiyo şu günler
Canım arada esnet vücudunu agrılarını hafifletir yoga yada streching yapAynen edeceğim . Adet olacağım bu hfta pazartesi yasa salı filan ondan olabilir bu kaçamakbakalım yine bu hafta full spor ypicam ama sağ kalcam böyle sırta doğru olan yer incinmiş midir nedir iki gundur sağ bacagimla adim atınca orada acıyor . Inşallah yarına kadar geçer yoksa yuruyuste büyük sıkıntı olucak
Aynen şimdi hep beraber sağlıklı beslenicez çok mutluyumiyi yapmışsın canım yalnız diyet yapmak daha zor hep önünde lezzetli yemekler yesen olmaz yemesen olmaz
Aynen canım bunada şükür
Canım çayı tatlandırmak için filan genelde kullanıyor şeker hastaları ama biz burda hepimiz çay,kahve vs. Şekersiz tatsız içmeye alışkınız artk damak tadımız o şekil yerleşti ondan o açıdan ihtiyaç olmaz ama tatlı yapmak için kullanılmasında daha fazlaca konulmak ya yada tatlının kekin içinde pişirilmesi filan bir zarar olurmu acaba ? Merak ettim vallaAşırı kullandığında her şeyin zararı var ama şeker hastası olanlara öneriyoruz dedi doğal tatlandırıcı demişti onu yarın arayıp sorarım canım o an zararı var diye bir not tutmamışım. Niyeyse merak etmemişim.
Sıcaktan etkilenmiyormuş onu sordum canım o yüzden rahatlıkla keke koyabilirsiniz dedi. bir tutamıyla 1 litre çay veya kahve tatlandırılabilir yazmışım. Kurutulmuşu öğütüp karışama katabilirsiniz dedi. Dediğin gibi bitkiler tehlikeli olabiliyor kimseyi zehirlemek istemem zaten kilo da vermek isteyince hep onlara yöneldimCanım çayı tatlandırmak için filan genelde kullanıyor şeker hastaları ama biz burda hepimiz çay,kahve vs. Şekersiz tatsız içmeye alışkınız artk damak tadımız o şekil yerleşti ondan o açıdan ihtiyaç olmaz ama tatlı yapmak için kullanılmasında daha fazlaca konulmak ya yada tatlının kekin içinde pişirilmesi filan bir zarar olurmu acaba ? Merak ettim valla
Canım diyet yapmadığım dönemlerde menülere yorumda bulunmaktan rahatsız oluyorum kendim hiçbişey yapmadan başkalarına ahkâm kesmek gibi geliyor. Ama artık başladım diyete buradayımEvt canım regle ile birlikte oldu halsizlik evt kalori alımımı çok azalmıştım canım regle sonrası toparlarım inşallahyeşiller azaldıkça miğde de zamanla küçülüyor canım şimdi anlıyorum ben de meğer eskiden doymak ne bilmiyormuşum canım şimdi hep tokum vücudun kendi yağı daha mı doyurucudur nedir mesela gece önce bir açlık geliyor 1 saat filan dayanıyorsun sonra bir bakıyorum yemek yemiş gibi bir tokluk geliyor yağlarım yandı enerji olarak kullanıma başlandı galiba diyorum aynen disporal de kullanıyor um canım onun faydası çok fazla oluyo kilo vermeme sen çok az uğramaya başlasdn artık pek karşılaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?