- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.661
Geçmiş olsun, umarım daha iyisinizdir.Hanımlar bildirim yapamadım haftasonu. Ufak bir zehirlenme yaşadık ailecek. Yeni geldik hastaneden. Yani sabah akşam öğlen serum
Geçmiş olsun canımHanımlar bildirim yapamadım haftasonu. Ufak bir zehirlenme yaşadık ailecek. Yeni geldik hastaneden. Yani sabah akşam öğlen serum
Hoşgeldin kaptancımCanım diyet yapmadığım dönemlerde menülere yorumda bulunmaktan rahatsız oluyorum kendim hiçbişey yapmadan başkalarına ahkâm kesmek gibi geliyor. Ama artık başladım diyete buradayım
Ben geceden sütün içinde bekletip sabaha kadar oluşan bu şekerli süt ile tatlı yaptıklarını tv’de Saraçoğlu’ nun katıldığı bi programda görmüştümCanım çayı tatlandırmak için filan genelde kullanıyor şeker hastaları ama biz burda hepimiz çay,kahve vs. Şekersiz tatsız içmeye alışkınız artk damak tadımız o şekil yerleşti ondan o açıdan ihtiyaç olmaz ama tatlı yapmak için kullanılmasında daha fazlaca konulmak ya yada tatlının kekin içinde pişirilmesi filan bir zarar olurmu acaba ? Merak ettim valla
Hoşbuldum canım; biraz iradem zayıflamış o yüzden bu kadar ara verdim. İradeyi güçlendireceğiz, kasları güçlendireceğiz, spor sıkıntılı bende biliyorsun. Biraz yavaş olacak ama OLACAKGeçmiş olsun canım
Hoşgeldin kaptancımbarabar devam ederiz artk zaten iki kişiyi yolcu edicez yakında
Geçmiş olsun canım. Ne yedinizde zehirlendiniz acaba?Hanımlar bildirim yapamadım haftasonu. Ufak bir zehirlenme yaşadık ailecek. Yeni geldik hastaneden. Yani sabah akşam öğlen serum
O kdr kötü degl de Bn de anlmdm cnmSakatlama canım sonra kendini kontrole mi gitseydin acaba kas zedelenmesi mi oldu
Geçmiş olsun bnce keson ondandır bir iki gün dinlen cnmBenim de ayak bileklerinde ağrı oluyor canım bisikletten galiba oldu ayak bilekleri gece çok ağrıo
Gecm8s olsun cnm sen de zorlama . Sonra hiç spor yapamazsak daha kötü Allah korusunOlabilir canım dikkat et geçenlerde benimde diz kapağım çok agridi zorlamışım şimdilerde iyi bakalım
O kdr kötü degl de Bn de anlmdm cnm
Zaten halsizlikde vardı ondan 2gün full yattım canım cuma hiçbirşey yapmadan yattım dünde gene hiç spor yapmadım hep yattım sadece bir ara kalkp azıcık sguat yaptm sonra geri gene yatıp yattğm yerden de mekik ile makas yaptm tek o yani 2gün full yatış oldu artk bugün biraz halsizlik azaldı canım bugün de sadece bisiklet yapıcam vücut yatmakdan ödem yapmasın diyeGeçmiş olsun bnce keson ondandır bir iki gün dinlen cnm
Sorma canım ya bende kaplumbağa gibiyim şu yiyip yiyip almayanlara hayranım biz azıcık bozsak hemen artılardayız çok az veriyorum bende demekki meto yavaşladı artıkOoooooffffff boyoz deme bana4-5 aydır yemedim valla zor kilo veriyiz canım ya bakma ben de bir kaç haftadır biraz toparladım yoksa çok zor kilo veriyorum 4ayı geçti diyetteyim daha verdiğim kilo 10 u bulmadı canım ya aslında aylık ortalamam aşırı düşük yani sadece aylardır hiç vazgeçemediğim için bu kadar ilerleyebildim hani diyodum ya kaplumbağa tavşan hikayesi gibi hiç vazgeçmeden yürürsem tavşanları geçerim diye hatta misal tugbaFB ya demiştim bunu öylede oldu ama o kaplumbanin işi ne zormuş yazık 4-5 aydır durmadan yürüdü de anca gelebildi buralara
Ben bu kilolara gelcek diye canım çıkarken tubi tatildeyim demiş 2 tane künefeyi gömmüşSorma canım ya bende kaplumbağa gibiyim şu yiyip yiyip almayanlara hayranım biz azıcık bozsak hemen artılardayız çok az veriyorum bende demekki meto yavaşladı artık
Geçmiş olsun canım. Ne yedinizde zehirlendiniz acaba?
Menünü beğendim yeterli geldimi
Çok geçmiş olsun canım benim eşimde çok fena zehirlenmişti tavuktan şu soslu kızartmalı satıyolar ya sanki marka vermek yasaktı diye hatırlıyorum neyse bizde o gündür dışardan yemeyizGüvendiğin yerde olsa dışarda tavuk yemeye son benim için. Ete göre daha çabuk bozulan ve pistiginde farkedilmeyen bir yapısı var.
Menü için tatmin etmeyen ama yeterli bir secimdi diyelim
Geçmiş olsun canım.Güvendiğin yerde olsa dışarda tavuk yemeye son benim için. Ete göre daha çabuk bozulan ve pistiginde farkedilmeyen bir yapısı var.
Menü için tatmin etmeyen ama yeterli bir secimdi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?