- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.181
gunayydin kizlar size, bugun dijital baskul aldim, 3-4 yere baktik, uygun ve icime sinen tarti olsun diye. Ensonunda iyi bir tarti aldim. Vucut yagi ve vucut suyu olcenlerde var, ama ne kadar iyi sonuc verir tarti onu biliyorum, oyuzden oyle birsey almadim. ayrica okudum, yuzdelerini falan hesapliyorsun amaaaann bana gore degil :) ins zayiflarken yaglardan gidiyordur diye dua ediyorum.
birde oriflamenin katoloğuna bakınca aklıma geldi
biri sormuştu hangi parfümü güzel diye
ben gior gold kullanmıştım güzel hoş kalıcı kokusu
bi ara çok yaptım bu işi ama sıkıldım bıraktım
her ay kendime bişeyler alıyodum aç gözlü gibi
ama ben avonun for away parfümünü kullanıyorum yıllardır asla vazgeçemiyorum biri bitmeden diğer şişeyi yanına koymazsam olmuyo
şimdi bakıcam indirimdeyse arkadaşa söylüycem bakalım :82:
selamlar kızlar
rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum
uyandım oturdum ağladım rabbim gerçeğini değilde rüyasını yaşatıyor bana
içim acıdı yüreğim yandı
selamlar kızlar
rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum
uyandım oturdum ağladım rabbim gerçeğini değilde rüyasını yaşatıyor bana
içim acıdı yüreğim yandı
ben sormuştum canım. siparişlerimi verdim. eşime s 8 night, bana da pembe fısfıslı bir parfüm varya onu istedim. daha bissürü şey var ama kargodaymış şu anda. benim kargodan tüzüm gülmez mamaktayım taaa eryamana gitmiş. ya bizim adres orda bi yerinkine benziyo hep karışıyo.
aaa erkek bebek görmek iyi derler. kız senden de çok iyi anne olur eminim. inşallahgerçek olacak birgün tabi ama zamanını bekliyor bebiş. nazlı bebiş.
olur kuzum olur canını sıkma dua et canım...............
ayy sinir oldum yaaa
geçen hafta cmtrsi yatak odamın girişimin yolluklarını vermiştim
aradım ne zaman gelir diye 10 12 günü bulur yoğunluk var dedi
dedim pztrsi sabah gönderin lütfen yatılı misafirlerim geliyo yerler halısız kaldı
pzrtsi sabah tekrar arıycam bakalım çıkmış olursa öğlene yollarız dedi
üffff :95::95::95:
bende pazartesi göndermitim haftasonu gelir diyolardı. bakalım nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?