- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.881
Bu canım standart plankDeğişik pozisyonlarda olana mı başladın canım
Bugün cidden uğursuz gün kızlar siz bilmiyorsunuz ama sabah saç kurutma makinam içinden alev topu fırlattı yorganım küçük yanıklarla doldu sonra otobüste üstüme meşrubat döküldü allahtan sıcak değildi sırılsıklam oldum okula giderken sınıflar değişmiş sınıfı aradım üstüne 10 otobüsüne ucu ucuna yetiştimBelalı perşembe diye bi korku filmi varmıydı sankizaten yok ise hemen çekelim senaryo hazır bugün herkesin moreli sıfır modu düşük ne biçim bir perşembedir sabaha tartıyı düşündükçe psikolojimiz bozuldu galiba fazla tartılmak zararlı diye boşuna demiyor uzmanlar
Bunlar üstüne o kadar çok varki canım benimki dört günde ara berendi tek kolda durma falan vardı ama başlangıç bence bu güzel yarın saat maçta başlıyoruz bisiklete canımBu canım standart plank
jillian michaels un programı diye başladım ama doğru mudur bilmiyorum
Ben ilk 30 sn başladım canım 30 30 geçen 3 dk yapmıştım. Yarın tekrar baslicam:)İnşallah hepimiz seviniriz canım
Sen ne kadar yapıyosun canım ben 3 set halinde 1er dakika yapıyodum da plank challenge başladım ilk gün 10 saniyeymiş ha durdum ha bitti yani çok komik
Ben artık vücudumu sporla yormamaya çok kas oluşturmamaya karar verdim canım ondan bunun kolay olması daha iyi yürüyüş ya da bisiklet bide böyle küçük hareketler yapıcam istediğim kiloya gelince sporu ağırlaştırcam böyle kilo versemde kas artıyo diye belkide belli olmuyo tartı oynamayımca çok moralim bozuluyo o yüzden bi de böyle denicemBunlar üstüne o kadar çok varki canım benimki dört günde ara berendi tek kolda durma falan vardı ama başlangıç bence bu güzel yarın saat maçta başlıyoruz bisiklete canım
Hiç ara vermeden mi 3 dakikaBen ilk 30 sn başladım canım 30 30 geçen 3 dk yapmıştım. Yarın tekrar baslicam:)
Bu hafta hepimiz moral yerlerde yaBenim.hic tartılasimyok ya adette hep çok.cikiyorum şimdi tartılcm yüksek.cikcak diyet spora rağmen moralim bozuluck
Niye ki çok menüler iyiydi aslında herkesinBu hafta hepimiz moral yerlerde ya
Herkes şiş çünkü bende dahilNiye ki çok menüler iyiydi aslında herkesin
Yağlar gitmeden kas olmaz demişti spor salonundaki hoca ama bilmiyorum mantıklı geldiBen artık vücudumu sporla yormamaya çok kas oluşturmamaya karar verdim canım ondan bunun kolay olması daha iyi yürüyüş ya da bisiklet bide böyle küçük hareketler yapıcam istediğim kiloya gelince sporu ağırlaştırcam böyle kilo versemde kas artıyo diye belkide belli olmuyo tartı oynamayımca çok moralim bozuluyo o yüzden bi de böyle denicem
Yazmıştım ama gözden kaçırmışsın canım yarın misafirim var benim o yüzden süremicem ama şimdilik ctesi için bi planım yok müsait olursan o zaman birlikte süreriz olur mu
Niye sis szdemi regl donemi yoksaHerkes şiş çünkü bende dahil
Bozma moralini canım yarın çok güzel bir gün olsun hepimiz için olur böyle şeyler yeter ki birbirimizi yanlış anladigimizi dile getirelim. Sadece takım olarak değil insan olarakta birbirimizden ogrenecegimiz çok şey var ben takım ile zayıflamayı çok sevdim.Canım sen beni biliyosun öyle ufak şeyleri büyütecek biri değilim ki vaktim de yok. Ama kırıldım yani gerçekten üzüldüm ve bütün motivasyonum bitti. Keyfim kaçtı bak eşimle iki çift laf bile konuşamadım niye moralin bozuk diyor.
Benim spora bu denli başlamadan önce bacaklarım karnım yumuşamıştı iyice ama şu an fark edilcek kadar sertleşti tabi basen kısmı hala yumuşak ama tartıda bunu yaşamak istemiyorum yine hareketli olucam ama kasları yormadan yapmaya çalışçam canım bu kasların su tutma olayıda varmış ya onu da hiç bilmiyodum o yüzden bi hafta böyle denicem bakalm belki yine hızım artar ters teperse mecbur yine aynı sistemYağlar gitmeden kas olmaz demişti spor salonundaki hoca ama bilmiyorum mantıklı geldi
İşin kötü tarafı bizim yeni bitti ama yellowla beraber ikimizin tekrar olmak ister gibi bi halimiz varNiye sis szdemi regl donemi yoksatartılmak istemiyorum hiç açıkçası ya çok çıkarsa bırak zayıflatmayı çok çıkarsa çok moralim.bozulur
Olur canım okumuşumdur kesin de seni ayırt edememişimdir bugün ben müsait değildim mesela cumartesi planlaşırız gene canım.Ben artık vücudumu sporla yormamaya çok kas oluşturmamaya karar verdim canım ondan bunun kolay olması daha iyi yürüyüş ya da bisiklet bide böyle küçük hareketler yapıcam istediğim kiloya gelince sporu ağırlaştırcam böyle kilo versemde kas artıyo diye belkide belli olmuyo tartı oynamayımca çok moralim bozuluyo o yüzden bi de böyle denicem
Yazmıştım ama gözden kaçırmışsın canım yarın misafirim var benim o yüzden süremicem ama şimdilik ctesi için bi planım yok müsait olursan o zaman birlikte süreriz olur mu
Canım benim sürekli vücut analizim yapıyor herhaftada kas arttırmış oluyorum hatta geçenler de gittim deki haftanın a bir hafta sinda 1kilo birden arttırdığım olmuştu spor salonlarında kastedilen şu kas yaparsın ama ne kadar kas yaparsan yap kas altta yağ dolusu daha üstte olduğu için o üstteki yağları eritmeden alttaki kasları göremezsin yani yağlar iyice eridiğinde ne kadar kas yaptığın gözlere görülebilen kıvama gelir ama çok fitnescılar gibi çok kalınlaşmış iri bir kaslı vücuda sahip olmamak için yaktığımız yağ kadar kas yapmamalıyız ama sağlıklı olmak ve fit sıkı güzel bir vücut sahibi olmak içinde bir miktar arttırmalıyız yani 1 kilo yağ yakıp 300gram kas yapıyorsak gayet başarılı ama 1kilo yağ yakıp 1 kilo kas yaparsak survivor daki nagehan gibi oluruz sonraYağlar gitmeden kas olmaz demişti spor salonundaki hoca ama bilmiyorum mantıklı geldi
Nazar mı değdi bizeBu hafta hepimiz moral yerlerde ya
Canım benim sürekli vücut analizim yapıyor herhaftada kas arttırmış oluyorum hatta geçenler de gittim deki haftanın a bir hafta sinda 1kilo birden arttırdığım olmuştu spor salonlarında kastedilen şu kas yaparsın ama ne kadar kas yaparsan yap kas altta yağ dolusu daha üstte olduğu için o üstteki yağları eritmeden alttaki kasları göremezsin yani yağlar iyice eridiğinde ne kadar kas yaptığın gözlere görülebilen kıvama gelir ama çok fitnescılar gibi çok kalınlaşmış iri bir kaslı vücuda sahip olmamak için yaktığımız yağ kadar kas yapmamalıyız ama sağlıklı olmak ve fit sıkı güzel bir vücut sahibi olmak içinde bir miktar arttırmalıyız yani 1 kilo yağ yakıp 300gram kas yapıyorsak gayet başarılı ama 1kilo yağ yakıp 1 kilo kas yaparsak survivor daki nagehan gibi oluruz sonratabi o kısımlar artk zevk meselesi ince yapılı yada hafif sıkı ve kaslı mı istiyoruz yoksa taş gibi kas olun hatta biraz kalın kaslı olalım surviver kadınları gibi olalım istiyorsak ozman mümkün olduğunca yuklenebildigin kadar kas antremanina yüklenmek lazım ne istediğine bağlı o kısım artık
Evt canım benim diyetisyen analiz yaparken bu hafta en ideali verdiğin kilonun yarısı kadar kas arttırmak dedi ozman da zaten tartıda düşüş baya az olur düşünsene 1 kilo yağ versen 500gramda kas arttığı için ev tartısında sadece 500gram gitmiş gibi gözükecek ama vücutta çok daralma ve çok ciddi toparlanma deride düzenleme gerilme filan görünüyor kas artışı görüntüyü çok güzelleştiriyor gerçektenHmm valla iyi bir bilgilendirme oldu çok sağol . Hocalarda anlatırken baştan savma anlattıyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?