Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün cidden uğursuz gün kızlar siz bilmiyorsunuz ama sabah saç kurutma makinam içinden alev topu fırlattı yorganım küçük yanıklarla doldu sonra otobüste üstüme meşrubat döküldü allahtan sıcak değildi sırılsıklam oldum okula giderken sınıflar değişmiş sınıfı aradım üstüne 10 otobüsüne ucu ucuna yetiştim
Sonra bir başladım okumaya ancak geldim son sayfaya ortalık karışmış

Bu canım standart plank
jillian michaels un programı diye başladım ama doğru mudur bilmiyorum
Bunlar üstüne o kadar çok varki canım benimki dört günde ara berendi tek kolda durma falan vardı ama başlangıç bence bu güzel yarın saat maçta başlıyoruz bisiklete canım

İnşallah hepimiz seviniriz canım

Sen ne kadar yapıyosun canım ben 3 set halinde 1er dakika yapıyodum da plank challenge başladım ilk gün 10 saniyeymiş ha durdum ha bitti yani çok komik
Ben ilk 30 sn başladım canım 30 30 geçen 3 dk yapmıştım. Yarın tekrar baslicam:)

Bunlar üstüne o kadar çok varki canım benimki dört günde ara berendi tek kolda durma falan vardı ama başlangıç bence bu güzel yarın saat maçta başlıyoruz bisiklete canım
Ben artık vücudumu sporla yormamaya çok kas oluşturmamaya karar verdim canım ondan bunun kolay olması daha iyi yürüyüş ya da bisiklet bide böyle küçük hareketler yapıcam istediğim kiloya gelince sporu ağırlaştırcam böyle kilo versemde kas artıyo diye belkide belli olmuyo tartı oynamayımca çok moralim bozuluyo o yüzden bi de böyle denicem
Yazmıştım ama gözden kaçırmışsın canım yarın misafirim var benim o yüzden süremicem ama şimdilik ctesi için bi planım yok müsait olursan o zaman birlikte süreriz olur mu

Ben ilk 30 sn başladım canım 30 30 geçen 3 dk yapmıştım. Yarın tekrar baslicam:)
Hiç ara vermeden mi 3 dakika maşallah çok iyi canım ya ben 1 dakikayı zor bekleyip yıkılıyodum yere bu kadar alıştırmışken vücudunu bırakma zaten bencede başla canım çok başarılısın

Yağlar gitmeden kas olmaz demişti spor salonundaki hoca ama bilmiyorum mantıklı geldi

Bozma moralini canım yarın çok güzel bir gün olsun hepimiz için olur böyle şeyler yeter ki birbirimizi yanlış anladigimizi dile getirelim. Sadece takım olarak değil insan olarakta birbirimizden ogrenecegimiz çok şey var ben takım ile zayıflamayı çok sevdim.

Buradaki arkadaşlarımı hepsini tek tek çok sevdim motive oldum 10 seneden beri inemediğim kiloya bu takımla indim. Kaptanlarimizin ve takım arkadaşlarımın gerçekten çok yardımı oldu hepsine tek tek teşekkür ederim.

Tek başına değil yine bu takımla güzelce kilo vereceğine inanıyorum canım motivasyonunu düşürme sakin hep birlikte güzel bir şekilde hedeflerimize ulaşalım

Yağlar gitmeden kas olmaz demişti spor salonundaki hoca ama bilmiyorum mantıklı geldi
Benim spora bu denli başlamadan önce bacaklarım karnım yumuşamıştı iyice ama şu an fark edilcek kadar sertleşti tabi basen kısmı hala yumuşak ama tartıda bunu yaşamak istemiyorum yine hareketli olucam ama kasları yormadan yapmaya çalışçam canım bu kasların su tutma olayıda varmış ya onu da hiç bilmiyodum o yüzden bi hafta böyle denicem bakalm belki yine hızım artar ters teperse mecbur yine aynı sistem
Niye sis szdemi regl donemi yoksa tartılmak istemiyorum hiç açıkçası ya çok çıkarsa bırak zayıflatmayı çok çıkarsa çok moralim.bozulur
İşin kötü tarafı bizim yeni bitti ama yellowla beraber ikimizin tekrar olmak ister gibi bi halimiz var inşallah en kötü sabit çıkarızda artı çıkmayız canım

Olur canım okumuşumdur kesin de seni ayırt edememişimdir bugün ben müsait değildim mesela cumartesi planlaşırız gene canım.
Bu arada fitness hocam bana ağırlıkla başlama demişti kilo vermek için en hafifle başla bisiklette en düşük devirle çevir dedi o zaman yağ yakarsın dedi ama gücü arttırırsan direk kasa gider dedi düşük devir yaptırıyordu bu nedenle

Canım benim sürekli vücut analizim yapıyor herhaftada kas arttırmış oluyorum hatta geçenler de gittim deki haftanın a bir hafta sinda 1kilo birden arttırdığım olmuştu spor salonlarında kastedilen şu kas yaparsın ama ne kadar kas yaparsan yap kas altta yağ dolusu daha üstte olduğu için o üstteki yağları eritmeden alttaki kasları göremezsin yani yağlar iyice eridiğinde ne kadar kas yaptığın gözlere görülebilen kıvama gelir ama çok fitnescılar gibi çok kalınlaşmış iri bir kaslı vücuda sahip olmamak için yaktığımız yağ kadar kas yapmamalıyız ama sağlıklı olmak ve fit sıkı güzel bir vücut sahibi olmak içinde bir miktar arttırmalıyız yani 1 kilo yağ yakıp 300gram kas yapıyorsak gayet başarılı ama 1kilo yağ yakıp 1 kilo kas yaparsak survivor daki nagehan gibi oluruz sonra tabi o kısımlar artk zevk meselesi ince yapılı yada hafif sıkı ve kaslı mı istiyoruz yoksa taş gibi kas olun hatta biraz kalın kaslı olalım surviver kadınları gibi olalım istiyorsak ozman mümkün olduğunca yuklenebildigin kadar kas antremanina yüklenmek lazım ne istediğine bağlı o kısım artık

Hmm valla iyi bir bilgilendirme oldu çok sağol . Hocalarda anlatırken baştan savma anlattıyorlar resmen

Hmm valla iyi bir bilgilendirme oldu çok sağol . Hocalarda anlatırken baştan savma anlattıyorlar resmen
Evt canım benim diyetisyen analiz yaparken bu hafta en ideali verdiğin kilonun yarısı kadar kas arttırmak dedi ozman da zaten tartıda düşüş baya az olur düşünsene 1 kilo yağ versen 500gramda kas arttığı için ev tartısında sadece 500gram gitmiş gibi gözükecek ama vücutta çok daralma ve çok ciddi toparlanma deride düzenleme gerilme filan görünüyor kas artışı görüntüyü çok güzelleştiriyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…