- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.841
Hmm demekki beni ayaklar büyük39 giyiyorum canım ama 63 kiloda 38 giyiyordum
Ben bugün çok yoğundum kızlar misafirlerim vardı sonradan gördüm ha işte boyle olun karatay yüzünden tartisacakmiyiz canım boşverin sana uydu ona uymadı napalim zayiflayalimda canlarım ve sağlıklı olarak ondan bundan medet umarak değil zayıflama çayları shake içecekler gibi şeyleri yapmıyoruz çok şükür sende karatayla yine çok güzel vereceksin yesilcim ilk ay ben senden çok iyi performans bekliyorum ve merakla bekliycem canım mezunda olsam devamlı sizi kontrol edicemYok kuzum estağfurullah sende vemagickk de benim için çok kıymetlisiniz. Aramızda yanlış anlaşılma olsa bile hallederiz bir şekilde. Seninde söylediğin gibi sadeci zayıflamadık ki ne badireler atlattık. Ne sıkıntıları paylaştık dertleştik güldük hepsi benim için de çok çok kıymetli ben senin karatayı hiç sevmediğini bildiğim için hiç yorum yapmıyorum onunla ilgili ki zaten avukatlığı da bana düşmez yani isteyen sever isteyen sevmez. Uzaktan uzağa da olsa içtiğimiz onca kahvenin hatırı var. Mesafelere rağmen kurulan güzel bir arkadaşlık var bunlar çok kıymetli elbette. İyiki varsın. Bize güzel bir grup buldun motivi ettin yeniden başlamamıza da vesile oldun daha ne olsun. spor puanlarını arıyordum da ben buldum ilk sayfadaymış. Canım şey mi yapsak ki herkes haftalık kendi puanını toplasa cuma günü kilo bildirimiyle birlikte onu da yazsa olmaz mı acaba? Herkesin telefonunda vardır not defteri nasılsa daha kolay olabilir?
Yok canım ya bende yine ödem var ben regl bittikten bir kaç gün sonra düşüyorum şu an zor gibi bakalım sabah nasıl olacakmagickk ve seni nezman mezun edicez ve khanginizi önce mezun edicez yoks aynı anda mı adicez bende onu çok merak ediyor belki 1 hafta sonra mezun olursunuz dimi canım Aayy çoook heyecanlı bu arada benim yarın hedefi yüzde yüz tutturamayıp ceza alacağım da garenti
Aaaaaaaa çok üzüldüm canım yaaaaaPek iyi değilim canım basim geçmedi günde 4 tane ilaç alıyorum ama havalar yağmurlu tetikledi sanırım
KIZLAR BİLİYORSUNUZ Kİ TAKIM DA KAPTAN VE YARDIMCI OLMAK GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY BİRŞEY DEĞİL .
1 SENEDİR BELKİ DAHA FAZLADIR YARDIMCILIK YAPIYORUM . BU İŞİ DE İYİ YÜRÜTTÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM . BİR KERE BİLE OFF DEMEDİM SAĞLIK SORUNLARIM OLDUĞUNDA İŞ YOĞUNLUĞUMDA HER ZAMAN BURDAYDIM AYNI ŞEKİLDE @drdotty VE @tgb1907 DA ÖYLE . TAKIM ARKADAŞLARIMIZI DİNLEDİK, KIRICI OLMADIK, OLUMSUZ ELEŞTİRMEDİK , YERİ GELDİ İDARE ETTİK . TAKIMI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞTIK AMA TAKIM İÇERİSİNDE HALLEDİLECEK BİRŞEYİ KAZENE SORMAK NEDİR ? Kİ DAHA KONUŞMA AŞAMASINDA OLAN BİRŞEY BU . . KIZLAR BUNU BİZ KABUL ETMİYORUZ KİMSE KUSURA BAKMASIN BAŞKA TAKIMA GEÇMEK İSTEYEN VARSA DA BUYURSUN GEÇSİN .
Bu çok önemli bişey değil canım kuraldan emin olmak istemiştir yeşilKazene soran benim hatta sordugumu da sana yazdığım mesajda yazmıştım. Daha sonrasında hallettiğimizi de söyledim. Ayrıca eğer artı olarak başlayacaksal hiçbir takıma girmeye çalışmayayıl dedim yazdığım mesajda benim açtığım konuda duruyor. Ben şimdiki tavrını anlayamadğm açıkçası? Kazene sorduğumu zaten söylediğim halde?
Bu boyu 39-40 numara ayaklar anca taşır canımHmm demekki beni ayaklar büyükben 40 giyiyorum
HahahaZor canım ben regl olduğumdan şişlik devam ediyor sende durumlar nasıl hem schoner beni mezun etmiyorpazarlık yaptık diyorki 57.9 da mezun edelim bende hayır diyorum
Yeşil kim ha tmm anldm smdiBu çok önemli bişey değil canım kuraldan emin olmak istemiştir yeşil
Ben zaten karar defterine kural İçin bakmıştım ve 1. Takımdaki tutumuna bi göz atıp üye ile ilgili Bilgi edinmiştim
Yeşilin başarılı bir üye olacağına inanıyorum takım kurallarımızı uygun bulursa bizimle sürdürebilir
İnşallah canim verelim de gerekirse az olsun.Bn de adet dönemindeyim ya ödem vardr kesin az çıkacağını hiç sanmıyorum ana verdigimi düşünüyorum adetbolmasam kesin az çıkardı yani herhalde
Yeşilin büyüsü kuzum kısaca yeşilYeşil kim
Merak etme tek diilsinAllahtan alerjik değilim yoksa bi baloncuktan ibaret olabilirdim
Ben kesin hüzünlencem ahajhaha
Geçmiş olsun canım
Canım bak bir yanlış anlaşılma olmuş işte yanlış okumuşum diyor yoksaBen grupla veya sizinle ilgili bir sıkıntıyı sormadım ki artı olarak heseplanıp hesaplanmıycamı sordum artı olarak hesaplanıcaksam hiçbir grupla uğraşmayacağımı söyledim bu sözü bana yöneticiler verdiği için de yöneticilere sordum ki sizin de bilginiz olsun diye sorduktan hemen sonra sana söyledim. Ama kırıldım açıkçası yalan yok gidersen git demek felan hoş olmadı yani. İçimden grupta devam etmek de gelmiyor...
Evet hoş olması katılıyorum ona.Ben grupla veya sizinle ilgili bir sıkıntıyı sormadım ki artı olarak heseplanıp hesaplanmıycamı sordum artı olarak hesaplanıcaksam hiçbir grupla uğraşmayacağımı söyledim bu sözü bana yöneticiler verdiği için de yöneticilere sordum ki sizin de bilginiz olsun diye sorduktan hemen sonra sana söyledim. Ama kırıldım açıkçası yalan yok gidersen git demek felan hoş olmadı yani. İçimden grupta devam etmek de gelmiyor...
Kesinlikle canım önemli olan haplarla,sheklerle,bitkisel takviyelerle diil sağlıklı beslenme ile zayıflamak ve spordan destek alıp hem sarkmadan hem de sağlıklı kilo vermek bunları da grupça yapıyoruz zaten geri kalan yöntemin hiçbir önemi yok zaten hangi ni seçersek seçelim sonuçta diyet yapmayan cips,kola,tatlı,facefood gibi ürünlerle beslenen insanlardan daha sağlıklı besleniyor olucazBen bugün çok yoğundum kızlar misafirlerim vardı sonradan gördüm ha işte boyle olun karatay yüzünden tartisacakmiyiz canım boşverin sana uydu ona uymadı napalim zayiflayalimda canlarım ve sağlıklı olarak ondan bundan medet umarak değil zayıflama çayları shake içecekler gibi şeyleri yapmıyoruz çok şükür sende karatayla yine çok güzel vereceksin yesilcim ilk ay ben senden çok iyi performans bekliyorum ve merakla bekliycem canım mezunda olsam devamlı sizi kontrol edicem
Arkadaşlar takım demek sadece karar defterine bağlı olarak kuralların yürütüldüğü bir topluluk demek değildir. Takımda üyelerin ilişkileri, disiplini, motivasyonları hepsi bir bütündür, takım kaptanı bunları değerlendirir, yardımcılarıyla istişare eder. Her gelene hoşgeldin der ama uyum durumuna göre, üye ilişkilerine göre takıma dahil eder.
Takıma uğramadığım zamanlarda bile çoğu mesajı okuyup kimin ne yaptığını bilirim, yardımcılarımla paylaşırım. Ne ben ne de yardımcılarım burayı boşver etmeyiz. İşimizden ailemizden keyfimizden fedakarlık ederiz ve severek yaparız.
Kumsalhande olayı vardı baktık ki kıskanç karakter, narsist hiç polemik yaratmadık yolun açık olsun dedik.
Bize diyet yolculuğumuzda yoldaşlık edecek arkadaşlar lazım.
Karar defteri sorumluluklarını harfiyen uyguluyoruz zaten. Onun dışında takımın yönetimi kaptanlardadır. Uyumsuz, taşkın gördüğü üyeyi takıma almak zorunda değildir. Hangi şartlarda olursa olsun adaptasyon sürecini geçmemiş üyeleri takıma almıyorum. Takımın uyum süreci 15 gündür.
Bilginize
Y YesilinBuyusu senin durumun özel olduğu İçin yalnızca 1 Cuma beklemen yeterli biz seni takımımızda görmek seninle yarışmak çok isteriz ancak bu hafta listede olamazsın takım prensiplerini çiğnemeyi uygun bulmuyorum
@SchonerDuft @tgb1907
Sevgiler
Bu çok önemli bişey değil canım kuraldan emin olmak istemiştir yeşil
Ben zaten karar defterine kural İçin bakmıştım ve 1. Takımdaki tutumuna bi göz atıp üye ile ilgili Bilgi edinmiştim
Yeşilin başarılı bir üye olacağına inanıyorum takım kurallarımızı uygun bulursa bizimle sürdürebilir
Canım bak bir yanlış anlaşılma olmuş işte yanlış okumuşum diyor yoksaSchonerDuft asla öyle diycek biri diil yanlış anladığı için o tepkiyi vermiş bulunmuş canım sende kırılsın hali ile sende haklısın ama takımdan ayrılmak filan gibi düşüncelere girme hemen bir yanlış anlaşılma alt tarafı olabilir òyle şeyler hepimiz insaniz tatlıya bağlıyalım artık bu konuyu bence kimse daha fazla stres olmadan üzülme den kapansın gitsin tatlıya bağlansın
Evet hoş olması katılıyorum ona.
Ama ben çözüm ararken kazene sormakta olmadı ki kazen diyet grubuna karışmıyor. Bahar sorumlu biliyorsun. Ayrıca direk gir diye de desteklemiştim. Motiveni kırdığım içinde üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?