Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün çok yoğundum kızlar misafirlerim vardı sonradan gördüm ha işte boyle olun karatay yüzünden tartisacakmiyiz canım boşverin sana uydu ona uymadı napalim zayiflayalimda canlarım ve sağlıklı olarak ondan bundan medet umarak değil zayıflama çayları shake içecekler gibi şeyleri yapmıyoruz çok şükür sende karatayla yine çok güzel vereceksin yesilcim ilk ay ben senden çok iyi performans bekliyorum ve merakla bekliycem canım mezunda olsam devamlı sizi kontrol edicem

Yok canım ya bende yine ödem var ben regl bittikten bir kaç gün sonra düşüyorum şu an zor gibi bakalım sabah nasıl olacak

Arkadaşlar takım demek sadece karar defterine bağlı olarak kuralların yürütüldüğü bir topluluk demek değildir. Takımda üyelerin ilişkileri, disiplini, motivasyonları hepsi bir bütündür, takım kaptanı bunları değerlendirir, yardımcılarıyla istişare eder. Her gelene hoşgeldin der ama uyum durumuna göre, üye ilişkilerine göre takıma dahil eder.
Takıma uğramadığım zamanlarda bile çoğu mesajı okuyup kimin ne yaptığını bilirim, yardımcılarımla paylaşırım. Ne ben ne de yardımcılarım burayı boşver etmeyiz. İşimizden ailemizden keyfimizden fedakarlık ederiz ve severek yaparız.
Kumsalhande olayı vardı baktık ki kıskanç karakter, narsist hiç polemik yaratmadık yolun açık olsun dedik.
Bize diyet yolculuğumuzda yoldaşlık edecek arkadaşlar lazım.
Karar defteri sorumluluklarını harfiyen uyguluyoruz zaten. Onun dışında takımın yönetimi kaptanlardadır. Uyumsuz, taşkın gördüğü üyeyi takıma almak zorunda değildir. Hangi şartlarda olursa olsun adaptasyon sürecini geçmemiş üyeleri takıma almıyorum. Takımın uyum süreci 15 gündür.
Bilginize
Y YesilinBuyusu senin durumun özel olduğu İçin yalnızca 1 Cuma beklemen yeterli biz seni takımımızda görmek seninle yarışmak çok isteriz ancak bu hafta listede olamazsın takım prensiplerini çiğnemeyi uygun bulmuyorum
@SchonerDuft @tgb1907
Sevgiler

Pek iyi değilim canım basim geçmedi günde 4 tane ilaç alıyorum ama havalar yağmurlu tetikledi sanırım
Aaaaaaaa çok üzüldüm canım yaaaaa ooofff baya kötü olmuş yaaa kıyamam nane yağı filan da baya rahatlatıyor canım birde soğuk kompleks onlarlada destekle canım bide başarabilsek stres den uzak kalmak lazım en çok o etkiliyor zaten

Bu çok önemli bişey değil canım kuraldan emin olmak istemiştir yeşil
Ben zaten karar defterine kural İçin bakmıştım ve 1. Takımdaki tutumuna bi göz atıp üye ile ilgili Bilgi edinmiştim
Yeşilin başarılı bir üye olacağına inanıyorum takım kurallarımızı uygun bulursa bizimle sürdürebilir

Zor canım ben regl olduğumdan şişlik devam ediyor sende durumlar nasıl hem schoner beni mezun etmiyor pazarlık yaptık diyorki 57.9 da mezun edelim bende hayır diyorum
Hahaha bende bilmiyorum canım tartilamadim yarın sabah bakalım ama umudum yok bu hafta belki haftaya

Yeşil kim ha tmm anldm smdi

Bn de adet dönemindeyim ya ödem vardr kesin az çıkacağını hiç sanmıyorum ana verdigimi düşünüyorum adetbolmasam kesin az çıkardı yani herhalde
İnşallah canim verelim de gerekirse az olsun.

Canım bak bir yanlış anlaşılma olmuş işte yanlış okumuşum diyor yoksa SchonerDuft asla öyle diycek biri diil yanlış anladığı için o tepkiyi vermiş bulunmuş canım sende kırılsın hali ile sende haklısın ama takımdan ayrılmak filan gibi düşüncelere girme hemen bir yanlış anlaşılma alt tarafı olabilir òyle şeyler hepimiz insaniz tatlıya bağlıyalım artık bu konuyu bence kimse daha fazla stres olmadan üzülme den kapansın gitsin tatlıya bağlansın

Evet hoş olması katılıyorum ona.
Ama ben çözüm ararken kazene sormakta olmadı ki kazen diyet grubuna karışmıyor. Bahar sorumlu biliyorsun. Ayrıca direk gir diye de desteklemiştim. Motiveni kırdığım içinde üzgünüm

Kesinlikle canım önemli olan haplarla,sheklerle,bitkisel takviyelerle diil sağlıklı beslenme ile zayıflamak ve spordan destek alıp hem sarkmadan hem de sağlıklı kilo vermek bunları da grupça yapıyoruz zaten geri kalan yöntemin hiçbir önemi yok zaten hangi ni seçersek seçelim sonuçta diyet yapmayan cips,kola,tatlı,facefood gibi ürünlerle beslenen insanlardan daha sağlıklı besleniyor olucaz

Ben kurallara aykırı bişey yaptığımı düşünmüyorum açıkçası. Kendimle ilgili bişeyi yöneticiye sormak en doğal hakkım. Grupla ilgili olsa veya sizlerle ilgili olsa zaten sizlerle çözümlerim baktım çözemiyorum olmadı der geçerim. Herkes burda emek veriyor sadece kaptanlar değil. Ben onca işimin arasında iki bebeğimden zaman çalıp herkesin her mesajını tek tek okuyorum. Bana yorum yapan yapmayan herkesin menüsüne bakıyorum bunlar da bir emektir. Yani hi bişey tek taraflı değil. Ama Dünyayı da kurtarmıyoruz bu şekilde tepki göstermeye gerek var mı. Birini kırmaya değer mi bilemiyorum. Hele ki sizinle ilgili olmamasına rağmen sizi de bilgilendirdiğim bir konu için...

Canım sen beni biliyosun öyle ufak şeyleri büyütecek biri değilim ki vaktim de yok. Ama kırıldım yani gerçekten üzüldüm ve bütün motivasyonum bitti. Keyfim kaçtı bak eşimle iki çift laf bile konuşamadım niye moralin bozuk diyor.

Ben senin bana yazdığın mesajdan önce sormuştum zaten. Mesele o da değil yani seni seviyorum demenin bile binbir şekli var. Diyelim ki kurallara aykırı bişey yaptım bilmiyor olabilirim ben yeni gelmişim grubunuza bunu söyleme şekli böyle mi olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…