- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.901
Iyiymış valla .. bn de bu aralar eskiye gire çok iyi görünüyorumEvt canım benim diyetisyen analiz yaparken bu hafta en ideali verdiğin kilonun yarısı kadar kas arttırmak dedi ozman da zaten tartıda düşüş baya az olur düşünsene 1 kilo yağ versen 500gramda kas arttığı için ev tartısında sadece 500gram gitmiş gibi gözükecek ama vücutta çok daralma ve çok ciddi toparlanma deride düzenleme gerilme filan görünüyor kas artışı görüntüyü çok güzelleştiriyor gerçekten
Benim yağlar kolda totoda bacakta göbekte parmakta her yerdeEki Görüntüle 2260103
Kas kaybı ile yağ kaybı arasındaki direk gözle görülebilen fark yağ verdiyseniz 1 kilo bile verseniz direk dışardan belli oluyor kızlar çünkü vücutta ciddi bir dalma oluyor yağ vücutta çok büyük bir alanı kaplar
Yeşilcim ortada seni kıracak bişey yok ben hiçkimseyi incitecek bi paylaşımda bulunmadım. Senin takıma doğrudan dönüşün mümkündür burada sorun yok ama bizim takımın Yeni üyesisin ve biz senin 14. Takımla olan ilişkilerini görmek için 1 haftalık deneme süresini uygun gördük. Diğer takım kaptanlarının insiyatifi nedir bilemiyorum ama biz uyum süreci istiyoruz her yeni üyeden.Ben kurallara aykırı bişey yaptığımı düşünmüyorum açıkçası. Kendimle ilgili bişeyi yöneticiye sormak en doğal hakkım. Grupla ilgili olsa veya sizlerle ilgili olsa zaten sizlerle çözümlerim baktım çözemiyorum olmadı der geçerim. Herkes burda emek veriyor sadece kaptanlar değil. Ben onca işimin arasında iki bebeğimden zaman çalıp herkesin her mesajını tek tek okuyorum. Bana yorum yapan yapmayan herkesin menüsüne bakıyorum bunlar da bir emektir. Yani hi bişey tek taraflı değil. Ama Dünyayı da kurtarmıyoruz bu şekilde tepki göstermeye gerek var mı. Birini kırmaya değer mi bilemiyorum. Hele ki sizinle ilgili olmamasına rağmen sizi de bilgilendirdiğim bir konu için...
Patates, sucuk, ekmek, tarhana pek hoş olmamış. Akşam yemeden dayanabildin mi canım yoğurt salata falan yeseydin en azından.Menü
Kahvaltı
2 yok kaşığı patates salatası
2 ince dilim sucuk
Çeyrek ekmeğinde dahada azı ekmek
3 yeşil zeytin
3 çeri domates
Sekersz çay
Ara
Şekersiz nescafe
3 ceviz
Öğlen 16 00
150 gr dana antrikot
1 bardak ayran
Yarim kase tarhana çorbası
Ara
Şekersiz nescafe
Akşam 19 30
Yemedim acikmamistim
KKızlar sporumu yapıp düş aldim 40 dk cardio , 5 km normal yürüyüş
Çeksin tabi vicdan azabıKızlar kahvaltım nesfit süt
Ara çay 6 fındık
Akşam tavuklu salata bu seferki okulda yedim sanki biraz yağlıydı
Kızlar bir de tutkunun dört adet olan bisküvisi var ya otobüste dağıtılan o kahve ama şimdi midem fena sanırım vicdan azabı çekiyor
Önümdeki oturan çocuk sürekli yiyince daha fazla dayanamadım ama eve gelince zaten istiğfar ettim pekte içimde bir şeyi kalmadı boşuna yemişimPatates, sucuk, ekmek, tarhana pek hoş olmamış. Akşam yemeden dayanabildin mi canım yoğurt salata falan yeseydin en azından.
Sporunda çok güzel tebrik ederim.
Çeksin tabi vicdan azabı
Günü harika geçirip üstüne tutku yemişsin
Tutku’nun deseni seni hipnotize etmiş olabilir mi
Canım bence sevinmelisın çünki o yediğin zararlı abur cubur vücudunda direk yağa dönüşecekti ama bu sayade dışarı atmış hemen kurtulmuşsun daha ne istiyorsun ne güzel bak ayrıcaÖnümdeki oturan çocuk sürekli yiyince daha fazla dayanamadım ama eve gelince zaten istiğfar ettim pekte içimde bir şeyi kalmadı boşuna yemişim
Yok canım nerde 67 i wc sıkıntı her yanım kaskatı durumda yarın alkolden sonra rahatlarsan ancakCanım bence sevinmelisın çünki o yediğin zararlı abur cubur vücudunda direk yağa dönüşecekti ama bu sayade dışarı atmış hemen kurtulmuşsun daha ne istiyorsun ne güzel bak ayrıcahtc71 gibi sende 67leri görmüşsün tebrik ederim ikinizde 67.9 oldunuz ❤
inşallah inşallahSchonerDuft da 67'leri sabah görmüş olur ayrıca daha sabaha kadar da sen düşersin heleki wc ye filan da çıkarsan oo oo daha baya fark olabilir canım olumlu düşün olumlu olsun beni de uyku tutmadı bu gece hala ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?