Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiymış valla .. bn de bu aralar eskiye gire çok iyi görünüyorum ins veremediysem ondandır

Kas kaybı ile yağ kaybı arasındaki direk gözle görülebilen fark yağ verdiyseniz 1 kilo bile verseniz direk dışardan belli oluyor kızlar çünkü vücutta ciddi bir dalma oluyor yağ vücutta çok büyük bir alanı kaplar

Benim yağlar kolda totoda bacakta göbekte parmakta her yerde

Kaslı iseniz tartıda daha ağır bile çıksanız aslında yağ açısından daha zayıfsınızdır oyuzden de daha ince ve daha sıkısınızdır ama yağınız çok ise daha kalın daha gevşeksinizdir tartıda az çıkıyor olsanıza aslında yağ açısından daha kilolusunuzdur yani burda 56 ile 62 kilo arasındaki farka bakınca aslındaideal kiloda olan 62 ama kilo fazlası olan 56 olduğu ortada çünki 62ideal yağ ölçünce inmiş ve kas yaptigindan dolayı ağır çıkıyor ama 56 olan kas araması çok az ondan hafif çıkıyor ama kası olmadığı için vücut gevşek yag fazlası da var yani kasdan kaybedip böyle bir 56 olmak mı ? Yağdan verip kasları koruyup az azda arttırarak böyle bir 62 olmak mı ? Sporsuz ve karbonhidrat tuketerek zayıflarsınız ama 50kiloda olsanız istediğiniz vücuda ulaşamazsınız önemli olan ne olursa olun kilo vermek diil asıl önemli olan yağ vermek arkadaşlar hep beraber buna uğraşalım

Eğer verdiğiniz kilo gerçekten yağ ise 1 kilo da verseniz ciddi kilo vermişsinizdir ve o 1 kiloyu da dışardan bakan herkesde siz kendinizde direk fark edersiniz eğer giden yağ ise ciddi bir daralma görülür kas ise kas kendiyle birlikte tuttuğu suyuda atacağı için tartıda 1kilodan cok daha fazla ciddi bir düşüş olur ama görüntüde bu belli olmaz çünkü hem kapladığı alan darker hemde kas kaybettiğiniz için vücut gevşeyip daha kötü görüncektir

Yeşilcim ortada seni kıracak bişey yok ben hiçkimseyi incitecek bi paylaşımda bulunmadım. Senin takıma doğrudan dönüşün mümkündür burada sorun yok ama bizim takımın Yeni üyesisin ve biz senin 14. Takımla olan ilişkilerini görmek için 1 haftalık deneme süresini uygun gördük. Diğer takım kaptanlarının insiyatifi nedir bilemiyorum ama biz uyum süreci istiyoruz her yeni üyeden.
Dönüş kuralı ile ilgili yöneticiden Bilgi istemekle ilgili bi sorun yok bizim için. Dönüş kuralları karar defterimizde gayet açık yazıyor liste öncesi biz bu kontrolleri yapıp, buna göre listelerimizi hazırlıyoruz ve listelerimiz kazen tarafından değil diyet bölümü yöneticimiz tarafından değerlendiriliyor yanlışımız varsa düzeltiyoruz.
Seni kıran nedir anlayamadım. Ben senin gibi aktif, hırslı bir üyeyi tabiki takımımda isterim ama 14. Takıma ait kuralları da çiğnemeden, çiğnetmeden

Patates, sucuk, ekmek, tarhana pek hoş olmamış. Akşam yemeden dayanabildin mi canım yoğurt salata falan yeseydin en azından.
Sporunda çok güzel tebrik ederim.
Çeksin tabi vicdan azabı
Günü harika geçirip üstüne tutku yemişsin
Tutku’nun deseni seni hipnotize etmiş olabilir mi

Önümdeki oturan çocuk sürekli yiyince daha fazla dayanamadım ama eve gelince zaten istiğfar ettim pekte içimde bir şeyi kalmadı boşuna yemişim

Kasları gelistirmeden daha fit olamiyacağımız gibi yağları eritmeden de ne kadar kas yaparsak yapalım ince olamayacağımız bir gerçek ! Yani hepsi bir bütün halinde ilerlenmeli Kaslar yağ tabakasının altında kaldığı için üstteki yağlar erimeden alttaki kasları geliştirsenizde göremezsiniz üstelik yağları eritmeden sadece kasları geliştirirsenin alttaki kaslar şişip üsteki yağları daha öne doğru itecek ve karnımız daha şişik daha belirgin hale gelecek yani ne kadar iyi spor yaparrsnaiz yapın spor tek başına sizi daha ince yada zayıf yapamaz yağlardan kurtulmak için karbonhidrat,şeker ve ekstra yağdan uzak durup kalori açığı oluşturacak bir diyet yapmak şart ve kilo fazlası yüksek iken kasları geliştirecek diil yağları yakacak spor ve aktiviteler tercih edilmesi gerekli

Önümdeki oturan çocuk sürekli yiyince daha fazla dayanamadım ama eve gelince zaten istiğfar ettim pekte içimde bir şeyi kalmadı boşuna yemişim
Canım bence sevinmelisın çünki o yediğin zararlı abur cubur vücudunda direk yağa dönüşecekti ama bu sayade dışarı atmış hemen kurtulmuşsun daha ne istiyorsun ne güzel bak ayrıca htc71 gibi sende 67leri görmüşsün tebrik ederim ikinizde 67.9 oldunuz ❤
inşallah inşallah SchonerDuft da 67'leri sabah görmüş olur ayrıca daha sabaha kadar da sen düşersin heleki wc ye filan da çıkarsan oo oo daha baya fark olabilir canım olumlu düşün olumlu olsun beni de uyku tutmadı bu gece hala ayaktayım

MİNİK ADAYLARIMIZ
617. Etap

aurora_z (63,20///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 55,00

Turkuazmavi90 (83,4///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00
berkas (65,80///%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80///%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00
arden32 (81,40///%) B.tarhii:15 04/2019 B.kilo: 81,40 Hedef:65,00
chaos1023(96,40///%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:

drdotty (80,00///%)
Rabia- (77,00///%) HEDEF KİLO
YesilinBuyusu( 82,20///%) hamilelik sebebi ile izne ayrılan üye geri döndü.B.Tarihi:16/04/2019 B.Kilosu :82,20 Hedef K: 70

MİNİK ADAYLARIMIZ
618. Etap

aurora_z (63,20///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 55,00
Mavi95 (83,4///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00 (Turkuazmavi90 isimli üye nick değişikliği)
berkas (65,80///%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80///%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00
arden32 (81,40///%) B.tarhii:15 04/2019 B.kilo: 81,40 Hedef:65,00
chaos1023(96,40///%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:

drdotty (80,00///%)
Rabia- (77,00///%) HEDEF KİLO
YesilinBuyusu( 82,20///%) hamilelik sebebi ile izne ayrılan üye geri döndü.B.Tarihi:16/04/2019 B.Kilosu :82,20 Hedef K: 70

Yok canım nerde 67 i wc sıkıntı her yanım kaskatı durumda yarın alkolden sonra rahatlarsan ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…