- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.861
Canım bak schoner da sana tekrar ne yazmış amaCanım sen beni biliyosun öyle ufak şeyleri büyütecek biri değilim ki vaktim de yok. Ama kırıldım yani gerçekten üzüldüm ve bütün motivasyonum bitti. Keyfim kaçtı bak eşimle iki çift laf bile konuşamadım niye moralin bozuk diyor.
Bak evet yaptığım hoş olmadı diyor oda kabul ediyor zaten yanlış görmüşüm diyor Motiveni kırdığım için üzgünüm diyor oda üzülmüş pişman olmuş sonuçta ondan uzlaşın diyorum bende tatlıya bağlansın diyorum sonuçta kimse söylediğini savunmuyor ki oda pişman olmuş yanlış okuyup yazdığı için zaten hadi kimsenin koreli bozulmasın artkEvet hoş olması katılıyorum ona.
Ama ben çözüm ararken kazene sormakta olmadı ki kazen diyet grubuna karışmıyor. Bahar sorumlu biliyorsun. Ayrıca direk gir diye de desteklemiştim. Motiveni kırdığım içinde üzgünüm
Canim ortada bi yanlis anlasilma olmus kazen'e yazdim diye attıgın mesaj hepimizin gözünden kaçmış, schonerde o mesajı başka biyerden tesadüf görünce kırılmış, sende zamanla anlayacaksın hepimizin sorunuyla her an ilgilenen birisi ayrica karar defterine de fazlasiyla hakim, bende drdotty gibi arti yüzdeyle giris yapabiliyorsun diye biliyorken kendisi bizi düzeltti.Ben grupla veya sizinle ilgili bir sıkıntıyı sormadım ki artı olarak heseplanıp hesaplanmıycamı sordum artı olarak hesaplanıcaksam hiçbir grupla uğraşmayacağımı söyledim bu sözü bana yöneticiler verdiği için de yöneticilere sordum ki sizin de bilginiz olsun diye sorduktan hemen sonra sana söyledim. Ama kırıldım açıkçası yalan yok gidersen git demek felan hoş olmadı yani. İçimden grupta devam etmek de gelmiyor...
Canım bak schoner da sana tekrar ne yazmış ama
Bak evet yaptığım hoş olmadı diyor oda kabul ediyor zaten yanlış görmüşüm diyor Motiveni kırdığım için üzgünüm diyor oda üzülmüş pişman olmuş sonuçta ondan uzlaşın diyorum bende tatlıya bağlansın diyorum sonuçta kimse söylediğini savunmuyor ki oda pişman olmuş yanlış okuyup yazdığı için zaten hadi kimsenin koreli bozulmasın artk
Doğrudur canım tamam yarına görüşürüz inşallah. Sizlerin de keyfi kaçtı kusura bakmayın. Sayfayı işgal etmiş oldum.Canim ortada bi yanlis anlasilma olmus kazen'e yazdim diye attıgın mesaj hepimizin gözünden kaçmış, schonerde o mesajı başka biyerden tesadüf görünce kırılmış, sende zamanla anlayacaksın hepimizin sorunuyla her an ilgilenen birisi ayrica karar defterine de fazlasiyla hakim, bende drdotty gibi arti yüzdeyle giris yapabiliyorsun diye biliyorken kendisi bizi düzeltti.
Neyse dedigim gibi bi yanlis anlasilma oldu ama kötü niyetli degildi her iki tarafta
Son olarak takima devam etmek istemiyorum felan deme biz takima katkini,aktifliğini daha ilk günden sevdik. Hepimizin birbirimizden ögrenecegi cok sey ve verecek cok kilomuz var
Allahtan alerjik değilim yoksa bi baloncuktan ibaret olabilirdim
Ben kesin hüzünlencem ahajhaha
Geçmiş olsun canım
Plank beni geçen hafta çok zorlamıştı ama bu hafta o kadar kötü değildi alışmak gerekiyor.Allahtan alerjik değilim yoksa bi baloncuktan ibaret olabilirdim
Ben kesin hüzünlencem ahajhaha
Geçmiş olsun canım
Olabilir canım dersler arasında arada baktım ondandır şimdi otobüsteyim dönüyorum siz olmasanız fark etmem bileCanım sen 68 diilmiydinyani 5 kilo verip sizle kapışmalıyım yazmışsın turkuaz,yeşil ve drdoty e ama onlar 80-83 lerde sen 5 kilo verince 63 olmuyormusun yanlış mı alıntıladın acaba ?
Ne kusuru yaa aşk olsun ☺Doğrudur canım tamam yarına görüşürüz inşallah. Sizlerin de keyfi kaçtı kusura bakmayın. Sayfayı işgal etmiş oldum.
O ceza bende de olacak muhtemelen hedefim 67 ben hiç sanmıyorummagickk ve seni nezman mezun edicez ve khanginizi önce mezun edicez yoks aynı anda mı adicez bende onu çok merak ediyor belki 1 hafta sonra mezun olursunuz dimi canım Aayy çoook heyecanlı bu arada benim yarın hedefi yüzde yüz tutturamayıp ceza alacağım da garenti
Ben senin bana yazdığın mesajdan önce sormuştum zaten. Mesele o da değil yani seni seviyorum demenin bile binbir şekli var. Diyelim ki kurallara aykırı bişey yaptım bilmiyor olabilirim ben yeni gelmişim grubunuza bunu söyleme şekli böyle mi olmalı?
Annemde sizin boyunuzda 42 giyiyor çok şanslısınız39 giyiyorum canım ama 63 kiloda 38 giyiyordum
Bence böyle iyiyiz şunu 55 yapalımZor canım ben regl olduğumdan şişlik devam ediyor sende durumlar nasıl hem schoner beni mezun etmiyorpazarlık yaptık diyorki 57.9 da mezun edelim bende hayır diyorum
Yok artık direk 50 ye düşeyim ben sonra fırtınada falan uçarım artık beni göklerde ararlarBence böyle iyiyiz şunu 55 yapalım
Belalı perşembe diye bi korku filmi varmıydı sankiNe kusuru yaa aşk olsun ☺
Yarına hepimiz başka gelelim buraya
İnşallah hepimiz seviniriz canımOlsun haftaya sevinirsin canım hem yarın olsun bakalım
Sen ne kadar yapıyosun canım ben 3 set halinde 1er dakika yapıyodum da plank challenge başladım ilk gün 10 saniyeymiş ha durdum ha bitti yani çok komikPlank beni geçen hafta çok zorlamıştı ama bu hafta o kadar kötü değildi alışmak gerekiyor.
Bende de 64.8 bir ara göründü derken 64.9 da kaybolduO ceza bende de olacak muhtemelen hedefim 67 ben hiç sanmıyorum
Ben ancak girip onca sayfayı okudum neden bu kadar yükseldiniz yarın cuma hepimizin hedefi var mutsuzluk sinir şişlik yapacak sonuncu olucaz sizler iyi kalpli aklı başında insanlarsınız üzmeyin birbirinizi hepiniz bizim için değerlisiniz ben sizden neler öğreniyorum bizi sizlerden mahrum etmeyinDoğrudur canım tamam yarına görüşürüz inşallah. Sizlerin de keyfi kaçtı kusura bakmayın. Sayfayı işgal etmiş oldum.
Değişik pozisyonlarda olana mı başladın canımİnşallah hepimiz seviniriz canım
Sen ne kadar yapıyosun canım ben 3 set halinde 1er dakika yapıyodum da plank challenge başladım ilk gün 10 saniyeymiş ha durdum ha bitti yani çok komik
Bu hafta sabah yürüyüş yarın bisiklet müsabakası akşama aerobik yapıcam ve bol su bugün sanırım 1 litre ancak içtim sürekli kahve içtim uykum kaçsın diyeBende de 64.8 bir ara göründü derken 64.9 da kaybolduben zaten hedeften hiç bahsetmiyorum bile geçen cuma ki gibi 64.9 da kalsın sabite razıyım yeter ki artı olmasın eksilere haftaya geçeriz artk artı olmasın yeter bana
Biz bulur tutarız seni beton kadar ağırım halaYok artık direk 50 ye düşeyim ben sonra fırtınada falan uçarım artık beni göklerde ararlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?