Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bak schoner da sana tekrar ne yazmış ama
Bak evet yaptığım hoş olmadı diyor oda kabul ediyor zaten yanlış görmüşüm diyor Motiveni kırdığım için üzgünüm diyor oda üzülmüş pişman olmuş sonuçta ondan uzlaşın diyorum bende tatlıya bağlansın diyorum sonuçta kimse söylediğini savunmuyor ki oda pişman olmuş yanlış okuyup yazdığı için zaten hadi kimsenin koreli bozulmasın artk

Canim ortada bi yanlis anlasilma olmus kazen'e yazdim diye attıgın mesaj hepimizin gözünden kaçmış, schonerde o mesajı başka biyerden tesadüf görünce kırılmış, sende zamanla anlayacaksın hepimizin sorunuyla her an ilgilenen birisi ayrica karar defterine de fazlasiyla hakim, bende drdotty gibi arti yüzdeyle giris yapabiliyorsun diye biliyorken kendisi bizi düzeltti.
Neyse dedigim gibi bi yanlis anlasilma oldu ama kötü niyetli degildi her iki tarafta
Son olarak takima devam etmek istemiyorum felan deme biz takima katkini,aktifliğini daha ilk günden sevdik. Hepimizin birbirimizden ögrenecegi cok sey ve verecek cok kilomuz var

Neyse tamam canım ben bi uyuyup uyanayım başım felen çok pis ağrıyo. Haklısındır ama şu an şey yapamıyırum toplayamıyorum. Sertap ablamı dinleyeyim bi uyuyup uyanayım.

Doğrudur canım tamam yarına görüşürüz inşallah. Sizlerin de keyfi kaçtı kusura bakmayın. Sayfayı işgal etmiş oldum.

Allahtan alerjik değilim yoksa bi baloncuktan ibaret olabilirdim

Ben kesin hüzünlencem ahajhaha

Geçmiş olsun canım
Plank beni geçen hafta çok zorlamıştı ama bu hafta o kadar kötü değildi alışmak gerekiyor.

Canım sen 68 diilmiydin yani 5 kilo verip sizle kapışmalıyım yazmışsın turkuaz,yeşil ve drdoty e ama onlar 80-83 lerde sen 5 kilo verince 63 olmuyormusun yanlış mı alıntıladın acaba ?
Olabilir canım dersler arasında arada baktım ondandır şimdi otobüsteyim dönüyorum siz olmasanız fark etmem bile

O ceza bende de olacak muhtemelen hedefim 67 ben hiç sanmıyorum

Ne kusuru yaa aşk olsun ☺
Yarına hepimiz başka gelelim buraya
Belalı perşembe diye bi korku filmi varmıydı sanki zaten yok ise hemen çekelim senaryo hazır bugün herkesin moreli sıfır modu düşük ne biçim bir perşembedir sabaha tartıyı düşündükçe psikolojimiz bozuldu galiba fazla tartılmak zararlı diye boşuna demiyor uzmanlar

Olsun haftaya sevinirsin canım hem yarın olsun bakalım
İnşallah hepimiz seviniriz canım
Plank beni geçen hafta çok zorlamıştı ama bu hafta o kadar kötü değildi alışmak gerekiyor.
Sen ne kadar yapıyosun canım ben 3 set halinde 1er dakika yapıyodum da plank challenge başladım ilk gün 10 saniyeymiş ha durdum ha bitti yani çok komik

O ceza bende de olacak muhtemelen hedefim 67 ben hiç sanmıyorum
Bende de 64.8 bir ara göründü derken 64.9 da kayboldu ben zaten hedeften hiç bahsetmiyorum bile geçen cuma ki gibi 64.9 da kalsın sabite razıyım yeter ki artı olmasın eksilere haftaya geçeriz artk artı olmasın yeter bana

Doğrudur canım tamam yarına görüşürüz inşallah. Sizlerin de keyfi kaçtı kusura bakmayın. Sayfayı işgal etmiş oldum.
Ben ancak girip onca sayfayı okudum neden bu kadar yükseldiniz yarın cuma hepimizin hedefi var mutsuzluk sinir şişlik yapacak sonuncu olucaz sizler iyi kalpli aklı başında insanlarsınız üzmeyin birbirinizi hepiniz bizim için değerlisiniz ben sizden neler öğreniyorum bizi sizlerden mahrum etmeyin

Bu hafta sabah yürüyüş yarın bisiklet müsabakası akşama aerobik yapıcam ve bol su bugün sanırım 1 litre ancak içtim sürekli kahve içtim uykum kaçsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…