- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.941
Canım 2 kilo harika tebriklerKızlar günaydın sizlere dün akşam migrenim tuttu halen de pek iyi değelim okuyamıyorum mesajları arkadaşım da gelecek kilomu yazayım sonra görüşürüz inşallahh.
Başlangıç 82.20
Cuma 80.20
Fark 2 kilo listede yokum nasılsa bu kadarı yeterli sanırım görüşmek üzere umarım hepiniz amaçladığınız kadar vermişsinizdir.
drdotty
Iyy yağ burda bile mide bulandiriciEki Görüntüle 2260103
Kas kaybı ile yağ kaybı arasındaki direk gözle görülebilen fark yağ verdiyseniz 1 kilo bile verseniz direk dışardan belli oluyor kızlar çünkü vücutta ciddi bir dalma oluyor yağ vücutta çok büyük bir alanı kaplar
Bn niye yokum burda***14.Takım 618.Etap ***
Buki_89 (62,4///%)
ELF_LR35 (94.0///%) sabit
sena zeynep(56,50///%) sabit
magickk (59.5///%) sabit
Yellow girl (64.9///%)sabit
tgb1907(65.4/65.2/0.2/%0.31)
htc71 (68.60/67.8/0.80/%1.17)
SchonerDuft (69,30/68.10/1.20/%1.73 )
14.Takım Ortalaması :
Oo baya iyi gitmis muthis . Geçmiş olsun cnmKızlar günaydın sizlere dün akşam migrenim tuttu halen de pek iyi değelim okuyamıyorum mesajları arkadaşım da gelecek kilomu yazayım sonra görüşürüz inşallahh.
Başlangıç 82.20
Cuma 80.20
Fark 2 kilo listede yokum nasılsa bu kadarı yeterli sanırım görüşmek üzere umarım hepiniz amaçladığınız kadar vermişsinizdir.
drdotty
çok tşk ettim canım yuzdeyi hesaplarım artıköğrenmen açısından hesabımız bu şekilde oluyor diye paylaşılmıştı canım
telefonunda sıkıntı varsa tabi uygun olan bi arkadaş yapabilir
Canım burda 2haftası dolan kişiler oluyor sen geleli okadar oldu mu canım olmadıysa adın yedek listesinde oluyor canım gene kaptanlarımızda farklı bir durum varsa bilgi verir zatenBn niye yokum burdaha biz bu hfta mi eklnceltik
Böyle giderse takım ortalamasında sabit yazacak
Canım valla ben de yaptım daha fazla dayanamadımKızlar ben bu hafta sabit ciktim WC çıkmadan karnım açıktı kahvaltı yapicam
LİSTEYİ PAYLAŞMADAN ALACAM CANIM ARTI YA DA SABİT DEĞİLSENBn niye yokum burdaha biz bu hfta mi eklnceltik
kendimden ümitli değilim canım taklır kalırım yinetugbaFB haftaya kesin 64lerde olursun canım 200grm yağ demek sonuçta bir adet margarin kadar daha vücudundan gitti demek o yüzden buda güzel bir başarı tebrik ederim canımın içi melisa- aynı şey senin içinde geçerli yani canım ❤ haftaya daha da güzel verirsin zaten bir hafta az yada sabit oldumu övür hafta çok iyi bir düşüş oluyor genelde
htc71 800gram süper canım tebrik ederim
SchonerDuft 1.200 muhteşem canım çok iyi gidiyorsun yakında çok güzel olacak ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?