Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım valla ben de yaptım daha fazla dayanamadım
Evet canım karnım acikti birde kızlarla kahvaltı yapıyorum hep birlikte daha fazla bekletmeyim dedim. Büyük olan illa birlikte kahvaltı yapmak istiyor ona tabak hazirlayinca yemiyor böyle yapiyoruz napalim

Ben 3 hafta önce sabit cikmistim bu hafta sabitim çok isterdim hedefe ulaşmayı püf bir hafta daha boşa geçti
Boşa geçmez ki canım çünki spor yapıyorsun mutlaka az da olsa bir miktar yağ gitmiş okadar da kas artmîştır ondan total kilo değişmemiştir ve mutlaka şaha sıkı olup incelmeye de katkısı olmuştur bu haftanın zaten bunlar senin için artk daha önemli kuzum ne de olsa hedef bu hafta görünmese bile öbür hafta mutlaka görücek bide ben böyle oldummu bir sonraki hafta birden düşüş oluyor canım ondan inşallah haftaya birden çok güzel bir düşüş yaşarız

SchonerDuft blonde ambition

Geçen hafta 83,7 bu hafta 82,6 haftaya hedef 81,6

Kızlar adetin son gunu ilk tartıldım 83,8 Cikti bikac kere tekrar çıktım 83,8 cıktı sonra bi dk bekleyip üç kere daha çıktım üçünde de 82,6 cıktı.. adet adet böleyse belki de 82 olmuşumdur bitince yine tartlcm iki üç gün sonra . Yine de mutluyum

Çok iyi vermişsin canım tebrikler

Ben 3 hafta önce sabit cikmistim bu hafta sabitim çok isterdim hedefe ulaşmayı püf bir hafta daha boşa geçti
Canım sende bendensin napalim bekleyeceğiz sonuçta hedefimize tabiki ulasicaz üzülme yani boşa falan geçmedi haftaya birden dusucez merak etme

İnşallah canım bakalım haftaya kısmet artık

Canım burda 2haftası dolan kişiler oluyor sen geleli okadar oldu mu canım olmadıysa adın yedek listesinde oluyor canım gene kaptanlarımızda farklı bir durum varsa bilgi verir zaten
Bu hafta ikinci hafta bitti hatırladım evet iki hfta sonraydı cnm kilo verrsem bu hftada eklnecekti artık eklenrm 1 kilo 100 gr daha gitti toplam 8,5 gitti 1 ay 1 haftada . Hayatımda hiç böyle hızlı vermemiştim baya mutluyum tabi 80 lrden bi kurtulsam dahada olucm

Geçmiş olsun Yeşilcim
Süper vermişsin tebrikler bende 1,6 verdim

***14.Takım 618.Etap ***

Buki_89 (62,4///%)
ELF_LR35 (94.0///%) sabit
sena zeynep(56,50///%) sabit
magickk (59.5///%) sabit
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.4/65.2/0.2/%0.31)
htc71 (68.60/67.8/0.80/%1.17)
SchonerDuft (69,30/68.10/1.20/%1.73 )

14.Takım Ortalaması :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…