- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.001
Süpersin canım ya yakında 80lere sonsuza dek veda edersin ❤❤❤❤❤❤ ben de buraya 72.3 ile başladım ama buraya girmeden bir hafta önce de tartıda en son 73ü gördüm yani şuan tam tamına 8kilo aşşağıdayım bende ama bu benim tam 4 ayımı hatta 5 ayımı aldı diyebilirimBu hafta ikinci hafta bitti hatırladım evet iki hfta sonraydı cnm kilo verrsem bu hftada eklnecekti artık eklenrm1 kilo 100 gr daha gitti toplam 8,5 gitti 1 ay 1 haftada . Hayatımda hiç böyle hızlı vermemiştim baya mutluyum tabi 80 lrden bi kurtulsam dahada olucm
bu hafta 200 gram bile olsa vermek çok mutlu etti beni bu hafta çok dikkatli ilerliyecem, tartılma işinide her gün yapmıyacağımtugbaFB haftaya kesin 64lerde olursun canım 200grm yağ demek sonuçta bir adet margarin kadar daha vücudundan gitti demek o yüzden buda güzel bir başarı tebrik ederim canımın içi @berkas aynı şey senin içinde geçerli yani canım ❤ haftaya daha da güzel verirsin zaten bir hafta az yada sabit oldumu övür hafta çok iyi bir düşüş oluyor genelde
@htc71 800gram süper canımtebrik ederim
SchonerDuft 1.200 muhteşem canım çok iyi gidiyorsun yakında çok güzel olacak ❤❤❤
kardes takımımnasılsınız kac zamandır gelemedim bir bakayım dedim kilo veren herkesi tebrik ederim ❤❤
Ohoooo kaptancım harikasınGeçmiş olsun Yeşilcim
Süper vermişsin tebrikler bende 1,6 verdim
Sagol cnm .. bn de hiç böyle veremiyordum şoklar içindeyim yani nasıl bu kdr hayatımda ilk kez hızlı gitti bilmiyorum . Ama bundan sonrası için aynı olmayacak sanki .. senin gibi benimde hep ve ben hep az verdiğim için bıraktım demekki sen benden daha da dayanıklısın az verdiğin yani az derken yavaş verdiğim halde sabretmişsin bu da büyük birşey bence ben de seni tebrik ediyorum o yüzden❤❤❤Süpersin canım ya yakında 80lere sonsuza dek veda edersin ❤❤❤❤❤❤ ben de buraya 72.3 ile başladım ama buraya girmeden bir hafta önce de tartıda en son 73ü gördüm yani şuan tam tamına 8kilo aşşağıdayım bende ama bu benim tam 4 ayımı hatta 5 ayımı aldı diyebilirimkaplumbağa gibi gits3m de gidiyorum sen aynı kiloyu 1 ayda verdin canım valla muhteşem
Bncede yapma anı düşüşü görmek dahada mutlu ediyor insanı . Surekli tartılırsam anı düşüş göremezsin cnm hep gram gram olarak görürsün topluca 1,5 kilo görmekle 100 gr 200 gr gittiğini görmek aynı olmuyorbu hafta 200 gram bile olsa vermek çok mutlu etti beni bu hafta çok dikkatli ilerliyecem, tartılma işinide her gün yapmıyacağım
hem o gün için çaba sarfedip ertesi gün tartıya yansımadığı zaman diyeti toptan bırakaksım geliyordu :) ondan dolayı çok çok azalttım tartılmayıBncede yapma anı düşüşü görmek dahada mutlu ediyor insanı . Surekli tartılırsam anı düşüş göremezsin cnm hep gram gram olarak görürsün topluca 1,5 kilo görmekle 100 gr 200 gr gittiğini görmek aynı olmuyor
Aynn cnm haftada bir yeter tartılmahem o gün için çaba sarfedip ertesi gün tartıya yansımadığı zaman diyeti toptan bırakaksım geliyordu :) ondan dolayı çok çok azalttım tartılmayı
bu ara çok iyi gidiyorsun aynen böle devam
Ben sizin centilmenliğinizi yerim yaaaaOlmazzzben senden sonra geldim önce sen
Hosbuldum canım ❤hoşgelmişin canım
bizde durumlar sabit
sizde durumlar nasıl
hala zayıfmısın
Kilomu bildirmiştim ama yazmıyoraurora_z (63,20///%) sabit B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 55,00MİNİK ADAYLARIMIZ
618. Etap
Mavi95 (83,7/82.6/1.1/%1.31)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00
berkas (65,80/65,60/0,2/%0.30) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80/68.10/0.7/%1.02) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00
arden32 (81,40/80.5/0.9/%1.11) B.tarhii:15 04/2019 B.kilo: 81,40 Hedef:65,00
chaos1023(96,40///%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:
drdotty (80,00/78,4/1,6/%2)
Rabia- (77,00/76.8/0.2/%0.26) Hedef : 65
YesilinBuyusu( 82,20/80.2/2/%2.43) hamilelik sebebi ile izne ayrılan üye geri döndü.B.Tarihi:16/04/2019 B.Kilosu :82,20 Hedef K: 70
Tatlım ben dışarıdaydım yeni bakıyorum msjlara büyük ihtimal kaptanlarımiz bilgi vermiştir sana tatlım ben de belki yanlış anlamışsındır diye yazıyım dedim ben sadece spor takibi yapıyorum bide elimden gelen bisey olursa takım için yapmaya çalışıyorum aktif olarak burdayım diye tatlım yani sadece aktif bir üyeyim okadarB.kilo 82,6 hedef kilo 81,6
Geçen hafta 83,7 idi bu arada bi yanlışlık var yukarda 83,4 yazıyor
1 kilo 100 gr gitmiş bu hafta
blonde ambition SchonerDuft drdotty
Ha öyle mi pardon ya aynen Bn yanls biliyorum o zmnTatlım ben dışarıdaydım yeni bakıyorum msjlara büyük ihtimal kaptanlarımiz bilgi vermiştir sana tatlım ben de belki yanlış anlamışsındır diye yazıyım dedim ben sadece spor takibi yapıyorum bide elimden gelen bisey olursa takım için yapmaya çalışıyorum aktif olarak burdayım diye tatlım yani sadece aktif bir üyeyim okadardiğer kaptan yardımcisı ben değilim yani canım SchonerDuft u zaten biliyorsun tugbaFB diğer yardımcımız oluyor canım ondan kilo bildirimine o açıdan eklediysen beni bilgin kuzum onun dışında haber vermek yada birşey sormak için tabiki etiketleyebilirsin sadece yanlış anladıysan söliyim dedim öle gibi geldi de
82.6 degilmi canim kilon isminin karsisinda yaziyorKilomu bildirmiştim ama yazmıyor
Gördüm gördüm cnm pardon82.6 degilmi canim kilon isminin karsisinda yaziyor
Doğru pardon cnnm ama hedef yanlış 79 değil 69 ama o da önmli dgl kaliversin haftaya degstrrsnz82.6 degilmi canim kilon isminin karsisinda yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?