- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.201
Kimse yok mu hatunlar çıtır kızlar nerelerdesiniz?
ben geldimde canım hemen gidicem gene durum anlattığım gibi malum
ay akşama gelecekler eşimin arkadaşı karısını hiç sevmiyorum buzdolabı gibi eziyete bak sen
neyse sonra görüşürüz ben kaçtım
orda m2 sini kaça yıkıyolar canım
biz sülalecek bu verdiğim yere veriyoruz
acayip derecede temiz yıkıyolar günlerce kokusu çıkmıyo
aldığı parayı sonuna kadar hak ediyolar
yengem kaç kez arayıp teşekkür etmişti adamlara
ayy birde tickerimi görünce içime heves geldi 6 lı rakamı görmeme 1 800 kalmış yawww
2 haftaya görürüm inşlhh
aslında kaynanamlar gelene kadar 70 görücem diyodum emme
bu arada kendi kendime konuşur oldum
gunayydin kizlar size, bugun dijital baskul aldim, 3-4 yere baktik, uygun ve icime sinen tarti olsun diye. Ensonunda iyi bir tarti aldim. Vucut yagi ve vucut suyu olcenlerde var, ama ne kadar iyi sonuc verir tarti onu biliyorum, oyuzden oyle birsey almadim. ayrica okudum, yuzdelerini falan hesapliyorsun amaaaann bana gore degil :) ins zayiflarken yaglardan gidiyordur diye dua ediyorum.
selamlar kızlar
rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum
uyandım oturdum ağladım rabbim gerçeğini değilde rüyasını yaşatıyor bana
içim acıdı yüreğim yandı
aynen ya bende uyandım sarhoş gibi zor aıldım annemdeyim evin her tarafını temizledik oğlanla balkonu yıkadık sapık hortumla hem kenndini hem beni yıkadı...selam kızlar. bende nasıl bi halsizim. nasıl bir uyudummm.televizyon açık kalmış valla nasıl uyudysam. sizde en var ne yok.
amin canım.............inşlh canım rabbim tüm isteyenlere banada nasip et etsin tez zamanda
adetim yaklaşıyor sanırım çok gerginim şu kocama taktım kafayı adam hala çorludan iş bakıyor rabbim sabrımı deniyor allahtan sadece sabır diliyorum....
gülçin sende bebiş istiyodun demi canım allah sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda kuzu................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?