- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.381
Evren bu hafta hepimize düşman desenize hiç bu kadar az yediğim hafta olmamıştı tartılar digital olmasa kilo verdiğimizi görmicezKaç kilo aldığını bilemiyorum ama olumsuz etkileyecek durum yok aslında. Bu hafta aldığı kilo etap sayısına bölüneceği için takıma da çok kötü etkisi olmayacak.
Yani o dönemde takımın liste işleriyle ben ilgileniyordum genelde. başkasıyla karıştırmıyorsam arkadaş hamile kaldı ilk aylar izine çıkmak istemedi hatta. İstediği zaman listeye girebileceğini söylediğimizi hatırlıyorum sadece. Belki de o yanlış hatırlıyor. Neyse çok önemli değil. Listeye bi zararı olmaz kısacası
Ben de artıyım da bu hafta moralim bozuldu zor anlatıyorum derdimi
Tutku yiyen ben değiliiiimmmmUtkudan tutkudan uzak durursan daha fazlası da olur kuzum
İşte ilk geldiğin hafta listeye girseydin sorun olmazdı. Bu hafta geçen haftaki kilondan hesaplanırdı. Senin şanssızlığın takımının kapanmasından oldu. Bu hafta senin için elimizden bişey gelmiyor maalesef.
Önerini toparlayacak olsak bunu uzun uzadıya yazmak lazım ki bahar ne der bilmiyorum:)
Üyenin hamilelik nedeniyle dönüşü
1. Eğer üye izine çıktıktan sonra en az 8 ay geçmişse yeni üye gibi işlem yapılır
2. Eğer üye hamilelik nedeniyle izine ayrıldıktan sonra 8 aydan önce döndüyse izinden dönen üye gibi işlem yapılır.
Yani buna benzer bir kural eklenmesi gerekir ki yoooo ben bunu hayatta bahara söyleyememcesareti olan paylaşımda belirtsin
Tamam canım daa sen nereye gidiyosun pardon ben anlamadım ne izni yaae ben geldim herkes gidiyo valla küsücemyok kuzum hamilelik durumu olanlar için eski kiloda başlamak yok
sadece bu hafta için bi yüzde bölünmesi durumun var haftaya herşey normale dönecek stres yapma sen
kuzum ben gitmem bir yerlereAy ne güldüm yaageçen haftada kaptanımız hemen almak istemedi listeye kendince haklı olarak neyse grubu kötü etkilemeyeyim de haftaya birinci olurum napıyımmm
Tamam canım daa sen nereye gidiyosun pardon ben anlamadım ne izni yaae ben geldim herkes gidiyo valla küsücem
Bendim canım zaten yazdım bu haftaki hatam yazısında jelibon ve tutku diye hatta tutkuyu geçen hafta perşembe yedim. Bu hafta da değil. Gece regl olmam da etkiledi sanırım. Bir saatte şiştim. Kendimi 90 kilo gibi hissediyorum. Karnım patlıycak gibi.Tutku yiyen ben değiliiiimmmmben bu hafta sadece bi karecik çikolata yedim ucukgenclik sen miydin kız
Sağol canim destek için .. bu Arada seni d tebrik ederim çok güzel gitmiş kilon bu hafta da böyle devamCanım hemen kendini toparlıyırsun internetten çok güzel hareketler bunlardan güzel bir skeç açıp izliyosun kendine harika bir türk kahvesi yapıyosun derin bir nefes alıp bismillah diyerek tekrar başlıyosun. Bu kötü halin seni uçuruma sürükler abuk subuk bişey yemene neden olur hemen toparlan biz burdayız bunu da atlatıcazzz.
Ahh yaa ben 2.13 ile birincilik hayal ederken
Yukarda dediklerimi yap unut artık.
Evet canım ister istemez demorilize oluyorum ama kural böyleyse yapcak bişiy de yok. Ben 63 ile ayrılmıştım o kiloya dönsem zaten hedefime ulaşmış olurum.
Hatırladım canım nasılsın? Bizim kurtarıcımız liste yapmayı bi halledemiyoduk yoğnluktanya bi karışıklık oldu demekki öneri verebiliyırsak o zaman ben şöyle bir öneri vereyim bunu gebeliğin sağlıklı sonuçlanması sonuçlanmaması olarak ayırabiliriz belki. Yani sağlıklı bir gebelik ise tam bitirmiş ise listeye hemen dönüp artı hesaplanmadan yüzdesi dikkate alınabilir belki. Artık değerlendirmeyi kimler yapıyor bilmiyorum o kadarını ama mesela ben kendi açımdan söylirsem listede olmamak veya verdiğim halde artı olmak demorilize ediyor beni normalde benim bugün takım birincisi olmam lazımdı.
Canım boşuna üzme kendini büyük bi ihtimal ödemdir o dikkat edipte kilo alcak halin yok diğer kızların dediği gibi ptrsi eksi çıkarsınHer hafta veririm listeye ekledigim hafta düşman gibi 200 gr almışım . Üzüntümden ağlıyorum . Neden veremedim bu hftaa anlayamadım...
Teşekkür ederim Umarım canım tek isteğim bu akşam misafir vardı bir sürü hamur işi tatlilar olmasina rağmen ki baklava getirmiş karşı taraf onu bile yemedim ki bugün arti çıkmayın tüm hafta boyunca yaptığım emeklerin hepsi çöp olucakti birde bu yönden bak.M MissHayaLet dediğin gibi canım bu hafta program dışına çıkmıycam birazdan liste hazırlıycam. Bundan sonra takım içinde yediğime dikkat edicem her gördüğüme tadına baksam mı bile demicem (inşallah Allahım irade) . Seni tekrardan tebrik ederim. Aranıza katılmak çok güzeldi şimdi üç kişi ayrılıyorsunuz çok garip geliyor. İlerde bizde ayrılcaz tabiki umarım hedefindeki kilonda kalırsın.
Evet canım doğru hatirliyosun ha bire aldığım için kilomda kalamadigim için yine görüşürüz yanimagickk canım sen 2.kez mezun olacaksın dimi yanlış hatırlamıyorum
Evet canım doğru hatirliyosun ha bire aldığım için kilomda kalamadigim için yine görüşürüz yani
6 ay sonra şapşik@tgb1907 kilo alınca kaç ay sonra geriş dönüş mumkun
Şimdi beni bu hafta mezun ederler mi6 ay sonra şapşik
6 ay da anca alırsın heralde verdiğin kiloyu
bugün mezun olursun ama sen karneni almadan yeme bişeyŞimdi beni bu hafta mezun ederler miona göre azcik abur cubur yiyeyim anam akşam baklava ve elmalı kurabiye yiyemedim ya içime oturdu şaka şaka seneye belki 5 kilo için gelebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?