- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.341
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASIAma artı olarak hesaplanmıycak di mi? Ayrılırken öyle söylemişlerdi de benim kaptanıma.
Çabuk tartılTartılcm Smdi çok korkuyorum ya veremezsem benim moral çok bozuk olur nasıl düzeltirim kendimi ins . Vermisimdr
***14.Takım 619.Etap ***
ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50/56.0/50/%0,88)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01) mezun olmak istiyor.
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46) izine ayrılmak istiyor.
htc71 (67.80/67.0/0.80/%1.18)
SchonerDuft (68.10///% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,6/65.5/0.1/%0.15)
ucukgenclik (68.10/67.9/0.2/%0.29)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)
14.Takım Ortalaması :
Alla alla ya hadi veremedim 200 gr nasıl alırım moralim çok bozuk şuan çok üzgünüm . Neden böyle oldu anlmdmki full spor diyet yaptimÇabuk tartıl
Korkunun ecele faydası yok
Canım seni zaten Anka ayırmış 1. Takımdan
Karar defterindeki kural ne ise o
Ama @Anka_ canım hamilelik nedeniyle ayrılanlar İçin hiç adil değil tekrar tekrar baktım karar defterine sana özelden ulaşamadım moni kaptanıma da danıştım.
Yapacak bişey yok olsun
Ama çok saçma değil mi benim eski kiloda başlamam demek zaten hedefime gelmem demekevet canım bende baktım kurala göre artı olarak başlanıyormuş
Ya benim derdim gruba kötü olarak yansıması. Ve haksızlık ben nasıl eski kilomdan dönebilirim ki o zamana zaten hedefime gelmiş oluyorum. Böyle söylenmemişti ama neyse yapcak bişey yok canım.ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Bak canım kural yukarıda yazıyor. Listeye hemen girebilir ancak normalde olduğu gibi dönüş hesabı uygulaması yapılır. Eğer yine de danışmak istersen yetkili Seabahar
Fakat karar defteri gayet açıklayıcı ve örnek üye görmek istersen bu hafta 4. Takımda seninle aynı durumda olan bir üye var.
Geçen haftada açıkladım ben ama sen ısrarla böyle değil deyince kafam karıştı diğer kaptanlarla da konuştum kural böyle canım. Olsun takımın 1 hafta eksi etkilenmesi önemli değil haftaya iyi sonuçlar çıkarırız, hatta seni hesaplayıp bakalım takımın durumuna belki bende girerim listeye
Kızzzz çabuk tartılTartılcm Smdi çok korkuyorum ya veremezsem benim moral çok bozuk olur nasıl düzeltirim kendimi ins . Vermisimdr
Niye böyle oldu yaSchonerDuft
drdotty
Geçen hafta 82,6 bu hafta 82,8
Kafayı yiycem ya hadi veremedik nasıl aldim ben ?
Yaaadeadline idi benim kaptan ne diyeyim öyle ise öyledir.
Ama çok saçma değil mi benim eski kiloda başlamam demek zaten hedefime gelmem demek
Ya benim derdim gruba kötü olarak yansıması. Ve haksızlık ben nasıl eski kilomdan dönebilirim ki o zamana zaten hedefime gelmiş oluyorum. Böyle söylenmemişti ama neyse yapcak bişey yok canım.
Kızzzz çabuk tartıl
Niye böyle oldu ya
Agliyorum
Dimi ben de sinir oldum aç kalıncada gitmediAman ya 100 gram için mi aç kaldık bi hafta
Çok mutsuzum
Aaaa hayır saçmalama o kadar da değil olacak böyle günler belki tuzlu yedin vücudun ödem tuttu belki sporlar şişirdi sakın moral bozmak yok yola devam
bende 20 kilo almıştım 10 ne kiEvet canim 196 olan erkek kardesim bazi yonden sevmiyor kiyafet ayakkabi bulmasi daha zor oluyor otobuslerde suklum puklum oturuyor kapilardan egilerek geciyor bu yonlerden sikayetci
Onlardan biri de benim evlenince tam 10 kilo almistim
Sagol kuzum gel kahve de yapam sana
tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim guzel
Afiyet olsun canim protein gunu olmus
Afiyet olsun kaptancim en fazla 500 kaloridir bir kilo almak icin 7000 kusur kalori lazim yani kilo aldirmaz ama odemden dolayi fazla cikabilir hemen yarina toparlarsin zaten
Sagol kuzum sana da
Dolapta pasta var ama yemiyorum
Afiyet olsun guzel canim
Deadline da yanılmış olabilir canım takımında kapandığı döneme gelmiş yaYaaadeadline idi benim kaptan ne diyeyim öyle ise öyledir.
Ama çok saçma değil mi benim eski kiloda başlamam demek zaten hedefime gelmem demek
Ya benim derdim gruba kötü olarak yansıması. Ve haksızlık ben nasıl eski kilomdan dönebilirim ki o zamana zaten hedefime gelmiş oluyorum. Böyle söylenmemişti ama neyse yapcak bişey yok canım.
Kızzzz çabuk tartıl
Niye böyle oldu ya
Utkudan tutkudan uzak durursan daha fazlası da olur kuzumAman ya 100 gram için mi aç kaldık bi hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?