Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

200 gram almışım coooook mutsuzum nasıl toparlancam ben spor diyetle nasıl alınır ya vermek yerine nasil
şaşırdım ama moral bozmak yok burdakiler bilir ben bi süre dikkat etmeme rağmen 99 da takılı kaldım yarın yeni bir gün bugünü yaşamadın say

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0/93.0/1/%1.06)
sena zeynep(56,50/56.0/50/%0,88) mezun olmak istiyor.
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01) mezun olmak istiyor.
Yellow girl (64.9///%) sbt
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46) izine ayrılmak istiyor.
htc71 (67.80/67.0/0.80/%1.18)
SchonerDuft (68.10///% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,6/65.5/0.1/%0.15)
ucukgenclik (68.10/67.9/0.2/%0.29)
yesilinbuyusu (63,3/78.50/+15,2/%-0,48 570. etapta hamilelik sebebiyle bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü. yüzdesi 50'ye bölündü

14.Takım Ortalaması :

Kızlar olumsuzluk bizi yıldırmasın bu hafta kötü bir hafta oldu bizim için tabi mezun arkadaşlarımız sizi kıskanıyorum ama siz bizim bu halimizi hatırlayıp ne olur yemenize dikkat edin. Sizleri tebrik ederim. Farkında olmadan hatalar yaptık demekki ya da benim gibi bile bile çeyrek simit bana yaptığı, dün incir şeker yüklü hataymış, geçen gün tutku yemem. Hatalarımızı görücez söylicez düzelicez. Lütfen üzmeyin kendinizi yoksa beyin direk savunmaya alıp kitler.

Beni de cumartesi içtiğim bira o gun spor bile yapsam dmkki etkiledi 200 gr almışım bütün hafta diyet spor yaptığım halde .
Birde öğlen yemegim de 2 3 gündür yediğim o hazır piliç kofte sebep oldu diye düşünüyorum . Başka bi hatam yok çünkü

Ama artı olarak hesaplanmıycak di mi? Ayrılırken öyle söylemişlerdi de benim kaptanıma.
Canım benim nickim anka misaliydi eskiden. Sizin listeleri hep ben yapıyordum hatırlıyor musun bilmiyorum. Artı olarak alınacak maalesef. Ama ayrı kaldığın etaplara bölüneceği için takıma çok zararın olmayacak

Canım kural bu şekilde. Çünkü hamilelik nedeniyle ayrıldıktan sonra her hamilelik sağlıkla sonuçlanmıyor. Yani bazen 6 ay geçmeden geri dönenler oluyor. O zaman kilo aldığı için listeye giremiyor falan. Yani baya ayrıntılı düşünüp oylamaya sunarak değiştirebilirsin kuralı

Bende geçen gün jelibon yedim öğle yemeğinde sanırım vücuduma yapışmış bir kaç gram şey birde şişmiş sanırım karnımda önerileri de yapmaya çalışıyorum türk kahvesi sabah değil akşam içmeye çalıştım iştahımı kapatsın diye bu hafta bisiklet toplasam bir saat yapmadım

İlk hafta @YesilinBuyusu ne kadar uğraşmıştın. Kural olması güzel bir şey ama senin o zamanında şimdin bir değilki belki 40 kilo aldın çok saçma o kilona göre hesap çıkarmaları.
Ben 3 kere hamilelikten sonra kilo aldım geri geldim. Yıllardır bu şekilde. Ama kaptanınıza dediğim gibi eğer daha iyi bir öneriniz varsa oylamaya sunabilirsiniz. Oylama yapmak için kaptan olmanız gerekmiyor.

Ben mesela 68 kilo ile girdim. Sonra izine ayrıldım 75 kilo ile döndüm. 26 kilo verdim. Ama karnemde 19 kilo vermiş gibiydim. Her zaman ilk başladığımız kilo geçerli. Ve izinden dönüşler bu şekilde oluyor.

Kızlar kedimi aldım bu sabah yavru çok zayıflamış. Hastalığının ne olduğunu bulamamışlar. Bir haftadır kafeste durduğu için şimdi bahçeye bıraktık. İçinde bunalmış hiçbir anlamı olmamış sanki yavrunun orda kalması.

O zaman izne çıkmak çok tehlikeli her türlü kilo almamayı sağlıyor sistem mantıklı geliyor da. Takımı etkilemesi olayı ya da kilo veren için kötü bir durum oluşturur mu onu bilemedim. İlk haftada çok konuşuldu o yüzden tekrar gündeme gelince ben garipsedim. Yoksa sizin kurallarınız ortak alınan bir durum. Ben arkadaşımızı olumsuz etkiler mi o yüzden rahatsız oldum.

Kaç kilo aldığını bilemiyorum ama olumsuz etkileyecek durum yok aslında. Bu hafta aldığı kilo etap sayısına bölüneceği için takıma da çok kötü etkisi olmayacak.
Yani o dönemde takımın liste işleriyle ben ilgileniyordum genelde. başkasıyla karıştırmıyorsam arkadaş hamile kaldı ilk aylar izine çıkmak istemedi hatta. İstediği zaman listeye girebileceğini söylediğimizi hatırlıyorum sadece. Belki de o yanlış hatırlıyor. Neyse çok önemli değil. Listeye bi zararı olmaz kısacası
Ben de artıyım da bu hafta moralim bozuldu zor anlatıyorum derdimi

Bilmiyorum menuleride yazdim ağlıyorum çok üzgünüm .
Bi hata mi vardı menulerdd
Üzülme pazartesi eksi çıkarsın bırak ağlamayı arada oluyor öyle şeyler hafta başından beri tartıda 58 kusur ciktim hem sisligim vardı hemde menulerim ne yaptıysam dışına çıkmadım oluyor böyle şeyler toparlan ve hedefine odaklan.

Canım hemen kendini toparlıyırsun internetten çok güzel hareketler bunlardan güzel bir skeç açıp izliyosun kendine harika bir türk kahvesi yapıyosun derin bir nefes alıp bismillah diyerek tekrar başlıyosun. Bu kötü halin seni uçuruma sürükler abuk subuk bişey yemene neden olur hemen toparlan biz burdayız bunu da atlatıcazzz.

Ahh yaa ben 2.13 ile birincilik hayal ederken

200 gram almışım coooook mutsuzum nasıl toparlancam ben spor diyetle nasıl alınır ya vermek yerine nasil

Yukarda dediklerimi yap unut artık.

İlk hafta @YesilinBuyusu ne kadar uğraşmıştın. Kural olması güzel bir şey ama senin o zamanında şimdin bir değilki belki 40 kilo aldın çok saçma o kilona göre hesap çıkarmaları.

Evet canım ister istemez demorilize oluyorum ama kural böyleyse yapcak bişiy de yok. Ben 63 ile ayrılmıştım o kiloya dönsem zaten hedefime ulaşmış olurum.

Hatırladım canım nasılsın? Bizim kurtarıcımız liste yapmayı bi halledemiyoduk yoğnluktan ya bi karışıklık oldu demekki öneri verebiliyırsak o zaman ben şöyle bir öneri vereyim bunu gebeliğin sağlıklı sonuçlanması sonuçlanmaması olarak ayırabiliriz belki. Yani sağlıklı bir gebelik ise tam bitirmiş ise listeye hemen dönüp artı hesaplanmadan yüzdesi dikkate alınabilir belki. Artık değerlendirmeyi kimler yapıyor bilmiyorum o kadarını ama mesela ben kendi açımdan söylirsem listede olmamak veya verdiğim halde artı olmak demorilize ediyor beni normalde benim bugün takım birincisi olmam lazımdı.

İşte ilk geldiğin hafta listeye girseydin sorun olmazdı. Bu hafta geçen haftaki kilondan hesaplanırdı. Senin şanssızlığın takımının kapanmasından oldu. Bu hafta senin için elimizden bişey gelmiyor maalesef.

Önerini toparlayacak olsak bunu uzun uzadıya yazmak lazım ki bahar ne der bilmiyorum:)

Üyenin hamilelik nedeniyle dönüşü
1. Eğer üye izine çıktıktan sonra en az 8 ay geçmişse yeni üye gibi işlem yapılır

2. Eğer üye hamilelik nedeniyle izine ayrıldıktan sonra 8 aydan önce döndüyse izinden dönen üye gibi işlem yapılır.

Yani buna benzer bir kural eklenmesi gerekir ki yoooo ben bunu hayatta bahara söyleyemem cesareti olan paylaşımda belirtsin

Tabiki durumu ciddiye almaliyiz canım ben iki hafta yada üç hafta üst üste sabit çıkarsam eğer takım arkadaşlarıma haksızlık yapmış olurum.
Bunun için mezun olmak istiyorum ki yerime başka biriniz gecin kimsenin önünü kapamak hakkım değil.

yok kuzum hamilelik durumu olanlar için eski kiloda başlamak yok
sadece bu hafta için bi yüzde bölünmesi durumun var haftaya herşey normale dönecek stres yapma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…