- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.401
Ben mezun olalı 6 ay olmuştu canım 4 kilo falan aldım ayy burası olmasa ne yaparız ama o zaman 60 'la bırakmıştım hedeflerim azalıp duruyor seneye de 55 'le gelirsem şaşmayınŞimdi beni bu hafta mezun ederler miona göre azcik abur cubur yiyeyim anam akşam baklava ve elmalı kurabiye yiyemedim ya içime oturdu şaka şaka seneye belki 5 kilo için gelebilirim
yok canım tam ben 14.takıma gel yazacakken sen yazdın
Mezun oldugumu gormeden yemem canım garantiye alayım işibugün mezun olursun ama sen karneni almadan yeme bişeydermişim şaka şaka bizim yerimize de GÖM (kimseye söyleme ama )
Bi süre gözümüzü 4 açalım oralardayok canım tam ben 14.takıma gel yazacakken sen yazdın
av ararmış gibi hissettim kendimi
Allahım sende ki o dirayeti (doğru kelime bu mu pek emin değilim amaMezun oldugumu gormeden yemem canım garantiye alayım işinapayım ayol bitter yiyince bile suçluluk duygusu basıyor beni kaç aydır ağız tadıyla yiyemedim valla
Sağol canım
HahahaBen mezun olalı 6 ay olmuştu canım 4 kilo falan aldım ayy burası olmasa ne yaparız ama o zaman 60 'la bırakmıştım hedeflerim azalıp duruyor seneye de 55 'le gelirsem şaşmayın
Aminnnn canımAllahım sende ki o dirayeti (doğru kelime bu mu pek emin değilim ama) bana da nasip et yarabbim, Şu mübarek günde
Çok aminAllahım sende ki o dirayeti (doğru kelime bu mu pek emin değilim ama) bana da nasip et yarabbim, Şu mübarek günde
Tebrikler cnm darısı basimizaMezun oldugumu gormeden yemem canım garantiye alayım işinapayım ayol bitter yiyince bile suçluluk duygusu basıyor beni kaç aydır ağız tadıyla yiyemedim valla
Teşekkür ederim kuzumTebrikler cnm darısı basimiza
üzülme yeşilim haftaya 1 sen olursunCanım hemen kendini toparlıyırsun internetten çok güzel hareketler bunlardan güzel bir skeç açıp izliyosun kendine harika bir türk kahvesi yapıyosun derin bir nefes alıp bismillah diyerek tekrar başlıyosun. Bu kötü halin seni uçuruma sürükler abuk subuk bişey yemene neden olur hemen toparlan biz burdayız bunu da atlatıcazzz.
Ahh yaa ben 2.13 ile birincilik hayal ederken
Yukarda dediklerimi yap unut artık.
Evet canım ister istemez demorilize oluyorum ama kural böyleyse yapcak bişiy de yok. Ben 63 ile ayrılmıştım o kiloya dönsem zaten hedefime ulaşmış olurum.
Hatırladım canım nasılsın? Bizim kurtarıcımız liste yapmayı bi halledemiyoduk yoğnluktanya bi karışıklık oldu demekki öneri verebiliyırsak o zaman ben şöyle bir öneri vereyim bunu gebeliğin sağlıklı sonuçlanması sonuçlanmaması olarak ayırabiliriz belki. Yani sağlıklı bir gebelik ise tam bitirmiş ise listeye hemen dönüp artı hesaplanmadan yüzdesi dikkate alınabilir belki. Artık değerlendirmeyi kimler yapıyor bilmiyorum o kadarını ama mesela ben kendi açımdan söylirsem listede olmamak veya verdiğim halde artı olmak demorilize ediyor beni normalde benim bugün takım birincisi olmam lazımdı.
teşekkür ederim koşturmak işe yaradı
2 hurma 1 elmayla çocuklara yapardımBir küçük kase sütlü irmik tatlısı yiycem bir-türk kahvesiyle ara öğünde Sekersz ikiside muz koydum tatlıya da. Eki Görüntüle 2262721
1 ymk kaşığı irmik 1 bardak az yagli süt 1 çay kaşığı bal yarım muz üstüne 1 cilek 1 ceviz çok az hindistan cevizi . Yaninda Sekersz damla sakız aromalı türk kahvesi .
Bu sinirim ve moral bozukluğuyla başka türlü dvam edemezdimbaya sekersz olmuş tatlı da ya hiç tatlı gibi değil tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?